• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Diyorum ki bebek diş çıkarıyor çok zor bir dönemdeyim ilk dişleri patlasın öyle gel
Yok raamazan gelmeden gelicem illa diyor.
Sevgili bebekdaşlarım. Bir iki haftalık yatılı gelmek isteyen bu akrabama daha ne kadar açıkça gelme diyebilirim???? Şuan aşırı sinirlendim.
Bekar, özellikle dedim ki sen anlamazsın ama çok zor bir dönemden geçiyoruz, geçsin öyle gel…..

An-la-yış-sız
Ben-cil

26 yaşında. Teşekkürler.

Diyorum ki bebek diş çıkarıyor çok zor bir dönemdeyim ilk dişleri patlasın öyle gel
Sevgili bebekdaşlarım. Bir iki haftalık yatılı gelmek isteyen bu akrabama daha ne kadar açıkça gelme diyebilirim???? Şuan aşırı sinirlendim.
Bekar, özellikle dedim ki sen anlamazsın ama çok zor bir dönemden geçiyoruz, geçsin öyle gel…..

An-la-yış-sız
Ben-cil

26 yaşında. Teşekkürler.
Ramazandan sonra gel bebekte toplamış olur gezeriz de

Ramazandan sonra gel bebekte toplamış olur gezeriz de
Dedim:)))) cevap şu: Valla ramazan gelmeden gelip gitçem

Peki.
Bu arada muhtemelen bana hiç zararı olmayacağını hatta bebeğe bakacağını filan düşünüyordur. Ama 1- öyle sanıyor ama ekstra yük oluyor bana 2- asla güvenip veremem 3- kendi yattığı yatağı bile toplamıyor nasıl yardımcı olacak bana 4- benim bebek babaneye ananeye bile ağlıyor asla çekirdek aile dışında kimsenin evde kalmasını istemiyor. Uyumuyor yahu çocuk.

Böyle anlatıyorum tek tek herkese, ama yok.
Nezaketen gel bile demiyorum nasıl oluyor hala bu ısrar cidden anlamıyorum

Dedim:)))) cevap şu: Valla ramazan gelmeden gelip gitçem

Peki.
Bu arada muhtemelen bana hiç zararı olmayacağını hatta bebeğe bakacağını filan düşünüyordur. Ama 1- öyle sanıyor ama ekstra yük oluyor bana 2- asla güvenip veremem 3- kendi yattığı yatağı bile toplamıyor nasıl yardımcı olacak bana 4- benim bebek babaneye ananeye bile ağlıyor asla çekirdek aile dışında kimsenin evde kalmasını istemiyor. Uyumuyor yahu çocuk.

Böyle anlatıyorum tek tek herkese, ama yok.
Nezaketen gel bile demiyorum nasıl oluyor hala bu ısrar cidden anlamıyorum
Niyet etmiş bir kere gelecek

Ya ne güzel yazmışsın içim açıldı okurken 🥰mama sandalyesi fisher price aldım ben memnunum. Ortalık kirlenir düşüncesi beni de geriyo giyilen önlüklerden aldım üstünü çok kirletiyo yediği yerde de halı olmamasına dikkat ediyorum yere dökülüyo verirken çoğu zaman ama tamamen ona bırakmıyorum temizlemek zor geliyo arada elini sokuyo sadece
Ben de öyle kontrolü tam bırakamadım hiç ama eliyle ağzındaki lokmayı illa dürtüyor ☺️ giydirilen önlüğü giydirene kadar savaş veriyoruz, ilk lokmayı alınca sakinleşiyor😅
Bunun benzerini aldım bugün ☺️ bakalım yarın ilk deneme olacak

An-la-yış-sız
Ben-cil

26 yaşında. Teşekkürler.
Canım ya ben de çok daraldım ama ortalıkta salgın var diye kimseyi davet edemiyorum çok üzgünüm, doktorum da aynı şekilde uyardı o yüzden başka zaman mutlaka bekliyorum ☺️ de. Yine üstelerse işin içine eşini de kat bence destek atsın yani biri sana.

An-la-yış-sız
Ben-cil

26 yaşında. Teşekkürler.
Çok sinir bozucu ne desen anlamayacak belli ki, yakınlık dereceni bilmiyorum ama şuan gerçekten müsait değilim ailevi nedenlerden dolayı müsait olunca çağırırım ben seni de yine anlamazsa açıkca söyle tersle neden anlamıyorsun diye küssün gelmesin 😃
Normalde de sevmiyorum ama bebeyle hiç sevmiyorum yatılı misafir gelsin mümkünse yatısızda gelmesin memeler fora geziyoruz biri gelince sütyen takmak bile sıkıyor beni 🤣

Çok sinir bozucu ne desen anlamayacak belli ki, yakınlık dereceni bilmiyorum ama şuan gerçekten müsait değilim ailevi nedenlerden dolayı müsait olunca çağırırım ben seni de yine anlamazsa açıkca söyle tersle neden anlamıyorsun diye küssün gelmesin 😃
Normalde de sevmiyorum ama bebeyle hiç sevmiyorum yatılı misafir gelsin mümkünse yatısızda gelmesin memeler fora geziyoruz biri gelince sütyen takmak bile sıkıyor beni 🤣
Çok yakınım evin içinde rahat edemeyeceğim birisi değil ama mesela onun yatacağı oda şuan oyun odamız, gece kalkıp orda takılıyoruz ya da sabah 6 da güne başlarken milleti ayaklandırmayalım diye orda takılıyorum. Ben kendi dağınıklığımız ile çıldırma seviyesindeyim (boşvermişlik yapamıyorum biraz takıntılıyım) migrenim azıyor üç güne bir

Hastalığı da önceki gelmeye niyetlendiğinde söyledim. Bebek küçük aşıları yok diye diye şimdi diyo ki ben bi türlü öpüp koklayamadan büyüyo. Niyeti çok iyi ve samimi ama istemiyom :(

Ben de öyle kontrolü tam bırakamadım hiç ama eliyle ağzındaki lokmayı illa dürtüyor ☺️ giydirilen önlüğü giydirene kadar savaş veriyoruz, ilk lokmayı alınca sakinleşiyor😅

Bunun benzerini aldım bugün ☺️ bakalım yarın ilk deneme olacak

Canım ya ben de çok daraldım ama ortalıkta salgın var diye kimseyi davet edemiyorum çok üzgünüm, doktorum da aynı şekilde uyardı o yüzden başka zaman mutlaka bekliyorum ☺️ de. Yine üstelerse işin içine eşini de kat bence destek atsın yani biri sana.
Ay seni alıntıladım sanarak sadece Kayrense yazmışım ama hastalık işini de kullandım koz olarak 🥸

Eklentiler

• IMG_5986.webp
    IMG_5986.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_5985.webp
    IMG_5985.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 28
günaydınnn. Ek gıdaya yumurta ile başlanır mı merak ettim bugün başlıyoruz asm ebesi yumurtanın sarısı ile başla dedi doktor yoğurt ile. Alerjisi olabilir dedim diye yumurtayla başla anlarsın dedi 5 gün ver herhangi bir sorun olmazsa devam edersin dedi ama direk yumurta olur mu yoksa kabak avokado falan mı vereyim. Yoğurt için maya bekliyorum henüz gelmedi ona başlayamıcam ☺️
Ben yoğurtla başladım altıncı aydayız yumurtayı üç gün kuralıyla daha sonra verdim bence sebzelerle başlamak mantıklı yoğurt yoksa yumurtayla başlamak tuhaf geldi😂

An-la-yış-sız
Ben-cil

26 yaşında. Teşekkürler.
Daha ne diyebilirsin ki … küsmesi önemli değilse açıkça gelme de.

Ben yoğurtla başladım altıncı aydayız yumurtayı üç gün kuralıyla daha sonra verdim bence sebzelerle başlamak mantıklı yoğurt yoksa yumurtayla başlamak tuhaf geldi😂
Evet bende şaşırdım direk yumurta ile başla diyince. Doktorumuz yoğurt dedi zaten,aşıya gidince ebe yumurta dedi acaba dedim doktor söylemeyimi unuttu. Yok kafa ölçümü, yok kilo, ek gıda, özel aşılar derken herkes farklı birşey söylüyor diye özel bir doktora gitmeye karar verdim 3 aydır tek doktor ile görüşüyoruz yinede herşey tam anlamı ile oturmadı 😀

Küsmez küsemez ayrı gayrı düşebilecek kadar uzak değiliz yeğenim kendisi : )

amaaaan gelsin de görsün madem ne diiiym belki bir işin ucundan mecburen tutar 🤪
Gelmeye o kadar niyet ettiyse engel olamazsın gibi duruyo geldiğinde sen de şu anki düzenini mümkün olduğunca bozma, ondan yardım al yemek temizlik bebek bakımı vs konusunda. İyi niyetli gelmek istiyo gibi geldi bana

Gelmeye o kadar niyet ettiyse engel olamazsın gibi duruyo geldiğinde sen de şu anki düzenini mümkün olduğunca bozma, ondan yardım al yemek temizlik bebek bakımı vs konusunda. İyi niyetli gelmek istiyo gibi geldi bana
Haklısın iyi niyetli kötülük olmaz onda zaten. Benim kafam kapının zilinin çalmasına bile müsait değil o derece anksiyetem tavan yapıyor. Yedir içir olacak lavabo WC temizliği artacak hepsi de bana bakacak:) normaline zamanım yokken +1 olması zihnen bile yordu suan

Back