- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benle eşimde kan uyuşmazlığı var neler yapılıyor bana da söyler misin?Kızlar doktordan geldim 5+5 çıktı usgde sata göre 6+0 kese bebek vardı kalp atışı daha yok maalesef uyuşmazlık için kan verdim değerlerime bakacak diğer bebegimi uyuşmazlık yüzünden kaybettim çünkü
Lekelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok 28.hafta da bir kere doğum da bir kere iğne yapıyorlar ama eğer lekelenme olursa 28. Haftayı beklemeden iğne yapılması lazım çünkü bizim vücudumuz bebek bizim kanımızı tasimayinca yabancı zararlı madde görüyor ve bebeği dışarı atmak için savaş veriyor kalbini durduruyorBenle eşimde kan uyuşmazlığı var neler yapılıyor bana da söyler misin?
Yaaaa gercekten mi. Ay inşallah boyle gider o zamanAman tövbe de arkadaşım ben de 5. Haftada yen hiç belirtim yok kasık ve karın ağrısı dışında diye çok söyledim. Mide bulantısı 6. Haftanın sonunda bir başladı tam başladı, mahvediyor insanı nolur dua et kendine belirtisi devam etsin böyle,
Maşallah sizeee kalp atışını duydun mu kuzumEki Görüntüle 3065228 buda benim bebiş teyzeleri
Hayır canım malesef duyamadimMaşallah sizeee kalp atışını duydun mu kuzum
Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına vajinal mi baktı karından mıHayır canım malesef duyamadim
Çoğul gebelik gibi geldi bana maşallahKızlar merhabalar, bişey soracağım
Pazartesi beta 95
Çarşamba 170 farklı yerde vermek zorunda kaldım
Bugün 912 bu yükseliş normal mi fazla geldi sanki bana bir anda
Ay en çok istediğim ailede de var inşallah olur tabi bu devirde bereketiyle gelirler inşallah tayinciyiz birde bakalım halimize Allah yardımcımız olsunÇoğul gebelik gibi geldi bana maşallah
Sağlıkla al kucağınaAy en çok istediğim ailede de var inşallah olur tabi bu devirde bereketiyle gelirler inşallah tayinciyiz birde bakalım halimize Allah yardımcımız olsun
Hepimiz inşallahSağlıkla al kucağına
Karından canimHayırlı olsun canım darısı kalp atışına vajinal mi baktı karından mı
Yaaaa kese tamam, bebiş tamam, sıra kalp atışında en kısa zamanda onu da duyarsın inşallah canımm darısı bizlereEki Görüntüle 3065228 buda benim bebiş teyzeleri
İyi düşün iyi olsun dua edelim bak bir oğlun dünyaya gelmiş bu da sağlıkla gelecektir inşallahKızlar yine moralim bozuldu bu annenin bebekle savaşan testi bende yine pozitif çıktı yani yine vücudum bir savaş içinde 10 gün sonra gel kesinleşir dedi doktor
Kalp atışı başlayıp durmuş olabilir dedi doktorYaaaa kese tamam, bebiş tamam, sıra kalp atışında en kısa zamanda onu da duyarsın inşallah canımm darısı bizlere
Canım bu test nasıl ve nerede yapılıyor bilgi verebilir misin lütfen. Benimde daha önceden iki kaybım var. Sanırım benimde bunu yaptırmam gerekiyor.Kızlar yine moralim bozuldu bu annenin bebekle savaşan testi bende yine pozitif çıktı yani yine vücudum bir savaş içinde 10 gün sonra gel kesinleşir dedi doktor