• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Yaptırınca bir şey değişmeyecek. Bence gayet sağlıklıdır. Öyle söylüyorlar ama gayet sağlıklı doğuyor bebekler. Organları da iyi gözüküyor ise sorun yok. Ama karar sizin tabi ki. Ben de yaptırmadım tanı testlerini.
Çok şükür ultrason kontrolü temiz çıktı her anlamda. Bizde aldırmayı düşünmeyiz kesinlikle. Ama işte insan çok kötü hissediyor kendini🥺

Tarama testleri yüzde yüz doğruluk payı vermiyor ama acıkcası kendi fikrimi belirtmek isterim yerinizde olsaydım eğer inanın bu cocuğu doğuracaksam bakacaksam her türlü kabulüm olurdu onu aldırmayı düşünüyorsanız bakamam diyorsanız kendinizi buna hazır hissetmiyorasanız yaptırın.en basit örnek vermek istiyorum cok yakın arkadaslarımdan birinin ikili ve dörtlü testli riskli çıkmıştı amniyosentez önerdiler yaptırmadı doğum yaptı gayette sağlıklı bir bebeği var 6 aylık oldu bile 🌸
Maşallah çok şükür Rabbim bağışlasın tüm bebeklerimizi.

İyi akşamlar kızlar, sizce odalarda falan kullanmaya ana kucağı mı yoksa baby nest mi? Yoksa her ikisi de mi? Karar veremiyorum 😂
ana kucağında da düz olanlar mı, yoksa müzikli sallanmalar mı mantıklı. İnstagramda herkes farklı bi şey söylemiş.
Yataş juno bana pahalı geldi, birde çok küçük ya ne kadar yatabilecek ki diye düşündüm. Almayacağım. Alanlar ne düşünerek aldı? Farklı fikirleri duymak isterim ☺️
Ben yeğenime joie elektrikli müzikli ana kucağı almıştım çok severek kullanmıştı. Şimdi ondan geri aldım🤣 ilk zamanlar kullanacağı travel bebek arabasını da ondan aldım . Ağır yükler bitti😝

Kızlar doktora kasılma için gittiğimde önlem amaçlı gunde 1 kere progestan verdi fitil ve hap olarak kullanabilcegimi söyledi ben fitili rahat kullanamadığım için bı kaç aksamdir yatmadan hap şeklinde alıyorum ama birden artan huzursuzluk uykusuzluk iç sıkıntısı durumu oldu normalde de kaygı bozukluğum var dönem dönem olurum hamileliğin ilk donemlerinde de hormonal değişimden kaynaklı olmuştu ama bu kadar fazla fiziksel tepki olarak yaşamamıştım. Acaba hap olarak kullandığım için yan etki yapmış olabilir mi genelde mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etkileri varmış ama bana böyle etki etmiştir belki dedim var mı benzer durumla karsilasan 🫠

Arkadaşlar tetenoz için aile hekimliğine gidicem ama öğleden sonra gitsem sorun olur mu gidenler erkenden mi gitti acaba?

Kızlar doktora kasılma için gittiğimde önlem amaçlı gunde 1 kere progestan verdi fitil ve hap olarak kullanabilcegimi söyledi ben fitili rahat kullanamadığım için bı kaç aksamdir yatmadan hap şeklinde alıyorum ama birden artan huzursuzluk uykusuzluk iç sıkıntısı durumu oldu normalde de kaygı bozukluğum var dönem dönem olurum hamileliğin ilk donemlerinde de hormonal değişimden kaynaklı olmuştu ama bu kadar fazla fiziksel tepki olarak yaşamamıştım. Acaba hap olarak kullandığım için yan etki yapmış olabilir mi genelde mide bulantısı baş dönmesi gibi yan etkileri varmış ama bana böyle etki etmiştir belki dedim var mı benzer durumla karsilasan 🫠
Canım yan etki olarak bu saydıkların var ilk 3 ayda bende ağızdan kullandım ruh halimi cidden mahvetti uykumda halüsinasyon bile gördüm doktor aynı hapı vajinal kullan hem daha etkili olur yan etkiside az yaşarsın dedi gerçekten faydasını gördüm
Ağızdan iki yerine vajinal bir aynı etkideymiş ben o şekilde kullandım

Canım yan etki olarak bu saydıkların var ilk 3 ayda bende ağızdan kullandım ruh halimi cidden mahvetti uykumda halüsinasyon bile gördüm doktor aynı hapı vajinal kullan hem daha etkili olur yan etkiside az yaşarsın dedi gerçekten faydasını gördüm
Ağızdan iki yerine vajinal bir aynı etkideymiş ben o şekilde kullandım
Ay çok şükür ilactanmis demek bende diyorum tam kendimi toparladigim anda yine niye böyle hissetmeye başladım diye ben de vajinal alayım o zaman bı sonraki randevu 15 şubatta o zamana kadar önlem amaçlı kullanmaya devam edicem inşallah her şey yolunda çıkar kullanmama gerek kalmaz cok sağol canım tek yasayanin ben olmadigimi bilmek bile içimi rahatlatti 😊

Karıştırıp mı yıyorsunuz? Gecem gündüzüme karıştı mide yanmam yüzünden
Geceleri nefes alamayacak duruma geliyorum
Deneyim bende
muzu dilimleyip üzerine bir kaşık tahin gezdiriyorum sonra yiyorum. seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta geceleri mideme ateş düşmüş gibi olurdu uyuyamazdım

İyi akşamlar kızlar, sizce odalarda falan kullanmaya ana kucağı mı yoksa baby nest mi? Yoksa her ikisi de mi? Karar veremiyorum 😂
ana kucağında da düz olanlar mı, yoksa müzikli sallanmalar mı mantıklı. İnstagramda herkes farklı bi şey söylemiş.
Yataş juno bana pahalı geldi, birde çok küçük ya ne kadar yatabilecek ki diye düşündüm. Almayacağım. Alanlar ne düşünerek aldı? Farklı fikirleri duymak isterim ☺️
Ana kucağı sallanmalı olanlar. Babybjörn ya da muadilleri. Babynest bana kullanışsız geliyor. Babybjörn -özellikle oyuncaklı olan- çok güzel oyalıyor. Kendi kendine hareket etmesi de güzel. Kolay taşınabilir. 2 sene kullandım farklı amaçlarla.

Juno baby konusunda ise, ilk 3 ay başka hiçbir yerde uyumadığı için sevdiğim bir ürün.

Kızlar ben yakınımdaki devlet hastanesini sevmedim hem temiz olması açısından hemde doktor hasta ilişkisinden , başka bir doktora gittim beğendim onu ama ev ile arası 40 dk sizce ona devam etsem doğum zamanı çok sıkıntı olur mu sancı vesaire başladığı zaman ?

Ay çok şükür ilactanmis demek bende diyorum tam kendimi toparladigim anda yine niye böyle hissetmeye başladım diye ben de vajinal alayım o zaman bı sonraki randevu 15 şubatta o zamana kadar önlem amaçlı kullanmaya devam edicem inşallah her şey yolunda çıkar kullanmama gerek kalmaz cok sağol canım tek yasayanin ben olmadigimi bilmek bile içimi rahatlatti 😊
Doktor kullan dediyse aksatma aman allah korusun 🙏🏻
Vajinal kullanınca yatmadan kullanıyordum sabah biraz akıntı gibi ilaç kalıntısı geliyor ben günlük ped vs kullandım çamaşırda çok leke oluyor diye. O psikolojiyi çekmekten iyi yinede 🥹🥹
Bu forumun bu olayı çok iyi cidden kafamıza takılanı soruyoruz yaşayan birileri hemen çıkıyor

Kızlar sabahtan beri tam karnımın üstünde bağırsaklara yakın bir yerde sol tarafta batma var beni mahvetti böyle birşey yaşayan varmı gaz sıkışması dedim ama wcyede cıktım hala geçmiyor batıyor ve sol tarafım sepsert olmuş bağırsaklarımın olduğu kısım karnımdan itibaren

Back