• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Hanımlar benim göbeğim ve göğüslerim çok kaşınıyor. Hamilelik için özel yağ kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor ama kaşıntı gitmiyor 😭 (vücudumun diğer bölgelerinde yok, sadece göbek ve göğüs). Önerisi olan varmı ?
Canım kullandığın özel yağ san iyi gelmemiş olabilir. İçeriğindeki bir şeye alerjin vardır belki. Yağ türleri bazı hassas ciltlerde alerji, egzama, mantar gibi şeyleri tetikleyebiliyor. Ben de hassas cilt olduğum için yağ kullanmıyorum. Kullandığım zaman kaşınırım. O yüzden yağsız bir nemlendirici kullanmak belki iyi gelir.

Selam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir😇
Bugün muayene günümüzdü. İlk defa 1 ay ara vermiştik, öncesinde düşük tehlikesinden dolayı her hafta doktora gidiyorduk. 1 ay sonra ilk kez gördüm minnoşumu. Kocaman olmuş🥲 bu sefer uzun uzun inceledi doktor, beyin iki loba ayrılmış, midesi, idrar kesesi oluşmuş onlara baktı tek tek. Kıpır kıpır da oynaşıyordu ❤️ ben de yavaştan hissediyorum hareketlerini zaten. Sadece kasılman var dedi doktor, regl ağrısı gibi vardı ama çok da rahatsız etmiyordu. Ultrasonda da gözüktü. Onun için magnezyum desteği verdi. Bir de fazla kilo almışssın biraz hareket et yürüyüş filan yap pilatese başla dedi🙈 düşük tehtidinden korku kaldı bende çok hareket etmiyordum gerçekten. Artık ederim inşallah❤️ bizden haberler böyle🌸
Oyyy gözün aydın canım 😍😍😍 maşallah 🤍🤍🤍

Merhabalar fetal dna sonucum risksiz geldi ve kızım oluyor, ileri yaş ilk gebeliğim olunca ekstra heyecan yaptım sanırım, cinsiyet benim için hiç önemli değildi, yaşımdan ötürü sağlıklı olması çok çok önemliydi hepimizde önemli olduğu gibi, mutlu oldum risk çıkmayınca, herkese sağlıklı gebelikler diliyorum 🙏🏻

Back