Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Kızlar benim de detaylım vardı bugün şehir hastanesinde yaptırdım çok şükür her şey yolunda güzel geldi elhamdülillah 🤲🏼🥰 1 ay sonra şeker yüklemesi var gel dediler. Bir de Ramazan da oruç tutucaklar düşünenler var mı
Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır detaylılar 🙏🏼 ben düşünüyordum ara ara tutmayı doktora sordum ‘kesinlikle önermiyorum’ dedi. Birkaç akşam öğününü atladım geçen haftalarda sabah 6da kalkıp kuru ekmek kemirdim :KK48: dayanabilirsem birkaç gün tutucam galiba. Bebeğe de bi sıkıntı olur mu bilmiyorum açıkçası korkuyorum

Gözün aydın canım 🥰
Ben tutmayı düşünüyorum canım yani yapabiliriz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çok zorlanırsam belki aralarda bir kaç tane tutmam geçen akşam konusu evde açılınca eşim baya tepki verdi tabi saçmalama öyle bir şey yapma sakın sen hamilesin çocuk için iyi değil deyip durdu ama ben yapabildiğim kadarını yaparım dedim bakalım hayırlısı ile Ramazan ayı hepimizi için bereketli sağlıklı bir şekilde gelsin❤️🥰
Ben de belki birkaç gün deneyebilirim zorlanırsam bırakırım bakalım güvenemiyorum kendime de 😀

Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır detaylılar 🙏🏼 ben düşünüyordum ara ara tutmayı doktora sordum ‘kesinlikle önermiyorum’ dedi. Birkaç akşam öğününü atladım geçen haftalarda sabah 6da kalkıp kuru ekmek kemirdim :KK48: dayanabilirsem birkaç gün tutucam galiba. Bebeğe de bi sıkıntı olur mu bilmiyorum açıkçası korkuyorum
Aminn hepimizin tüm sonuçları çok güzel gelir inşallah 🌸 Sabah uzun süre yemeyip aç kalınca bulantı oluyor bende de bakalım birkaç gün denerim belki yapabilirsem 😀

Hatiriniza surada verilen tarifleri deneyeceğim ya 😊 markete çıkınca alacağım ürünlerden biri 🤢🤦🏻‍♀️
Geçen sabah kahvaltım cidden yenilebilir düzeyde, deneyebilirsen bir kere dene 🤡🤡

Eklentiler

• 1000072634.jpg
    1000072634.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 2
Back