Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Kizlar bulantinin en pikindeyim diger gebeliklerimde de oldugu gibi 7. Hafta sonrasi ozellikle suya cok kusuyorm. Susuzlukta olenilrm icmek istiyorm ictgm gibi kusuyorm. Gunde tek ogune indim.onu da tutmaya calisiyorm. Fenalardayimmm
Ahh canm trabbim yardımcımız olsun benimkide 2 gündür iyice fazlalaştı

Aman diyim kendine nazar etme maşallah de kiz 🤣ben bulantim yok diye sevinirken iki gun sonra bulanti kusma başladi🤣
Bende sabah buraya yazdım bulantım yok diye sanki şimdi biraz bulanıyor gibi insnaın kendine ettiği nazarı kimse etmiyor 🤣

Benim karnim asiri sisti sanki 7 aylik hamile gibiyim benim gibi olan var mi ya cok rahatsiz ediyor beni
Bazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek ki

Lioo Lioo
3.gebeliğim
4+4kese
6+6kalp
Sat: 9aralık
Tahmini doğum: 14.10.2025
1000147763.jpg

Bazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek ki
Bendede çok şiskinlik var zaten hafif gobüsluydum gebelikten öncede sanki şimdi taş var içimde🤣

Bende seviyorum ama simdiden boyleyse 9.ayda yuvarlanirim herlde 🤣🤣Zaten 5.katta oturuyorz asansorde yok cikarken Nfesim kesiliyor 😏🙂
Aa çok zormuş yav 🥹 ama onun haricinde yinede keyifli tabi de 9. Ayı bilemiyorum bende hiç görmedim 🥹🥹 gmrümceminde göbeği çok fenaydı kendisi çok zayıftı ama içinde sanki 3 bebek var gibi göbeği vardı bazı kişilerin çok çıkıyor göbeği

Aa çok zormuş yav 🥹 ama onun haricinde yinede keyifli tabi de 9. Ayı bilemiyorum bende hiç görmedim 🥹🥹 gmrümceminde göbeği çok fenaydı kendisi çok zayıftı ama içinde sanki 3 bebek var gibi göbeği vardı bazı kişilerin çok çıkıyor göbeği
Benim ablaminda öyleydi herkes ikizmi diyordu
Ablama çektiysem bende ôyle olurum🙂

Benim kanamalar full gaz devam 🥲 her an elenebilirmişim gibi geliyor…
Az önce geldim gene acilden bu sabah kırmızıya döndü seffafla karışık doktor diyor seninki içerde halay çekiyor 🤣 aşırı stres oluyorum her an herşey olabilir diye hazırladım kendimi dedim hocaya hoca ısrarla çok abartiyorsun diyor ama elimde değil
Normal diyor dimi🥲 ama sürekli gelip duruyor insanı delirtir
Evet kuzum normal dedi normalde kahverengiydi ama kıpkırmızı görünce panikledim koştur koştur gittim 🙈 normal diyor 🥲🥲

Kızlar siz progestan ilacını fitil olarak kullanıyorsanız kanamanız olunca mı yoksa her gün aynı saatte mi kullanıyorsunuz? Ben oral kullanıyordum doktoruma başımı döndürüyor dedim ve pembe kanamalarım başladı vajinal kullanalım dedi ama ben de sormayı unuttum siz biliyor musunuz?
Ben her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar 🥲

Selam kızlar❤️ bende şuan 6+2’yim.
20 ekim 2025 doğum olacak tarih dedi doktor🌹 26 yaşındayım,ilk bebeğim.
Beni de tabloya ekler misiniz?🫶🏻
Dün kalp atışını gördük doktor kalbi atıyor dedi ama 2 hafta sonra duyabiliriz dedi🥰
Mide bulantılarım çok fazla,hele sabahları bitik durumdayım. Hiç bişey yiyemiyorum sadece su ve buz. Çünkü midem de çok yanıyor kusturuyor.

Back