Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Ben her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar 🥲
Progestan kullanıyorum canım aynı senin gibi yaşıyorum o durumu fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandım bittim resmen

Kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum. Geçen hafta doktorum 1 hafta veya 10 gün sonra görüşelim demişti kalp atışı için. Ben bu hafta cuma günü gitmeyi düşünüyordum 6+6 da. Fakat cuma günü eşimle iş saatlerimiz çok çakışacak gibi duruyor cuma günü iptal oldu. Yarın müsaitliğimiz var 6+3 oluyor yarın da. Gitsek duyulabilir mi? Erken mi? Kararsız kaldım…
Duyulabilir canım benimki görünüyor ama daha küçük ısı vermek istemiyorum biraz daha büyüsün dedi doktor ok dedim🙈😬
Aman diyim kendine nazar etme maşallah de kiz 🤣ben bulantim yok diye sevinirken iki gun sonra bulanti kusma başladi🤣
Ahahhaha haklısın valla canım akşam üstü mide yanması yaşadım ki uzun süreli açlığım vardı. Karnımı doyurunca geçti bir de maç izlerken o seste güzelce uyumuşum yeni uyandım😆😆😆
Bende öyleyim belirtim yok adet sonrası gibiyim inşallah hep böyle gider
Ayy inşallah gebelik o kadar değişken bir durum ki kestiremiyorum ama iyi geçen her günümüze şükür☺️🤗🧿🙏🏻
Ayy kizlar eylül annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamiş tabloya baktimda bizde o evreye geçebilsek bi an önce çok merak ediyorum🌸🌸
Az kaldı ya bir kaç haftaya grubumuzunda belli olur fetal dna yaptırmayı düşünüyorum erkenden öğrenmiş de olurum bakalım hayırlısı artık💕🫠

Ben her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar 🥲
Ben geçen gün odayı tanıyamadım aşırı etkiledi 😀

Progestan kullanıyorum canım aynı senin gibi yaşıyorum o durumu fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandım bittim resmen
Kızlar siz böyle deyince bende alttan kullandım ilk defa. Karnıma ağrı girdi böyle şeylerde oluyor mu 😅

İyiyim canım 5+5 kese 6+3 kalp atışı sen nasılsın
Bende iyim allaha şükür. Yarin ultrason için hastaneye gidecektim. Hava yağmurlu karlı olacak. Belkide giderim bilmiyorum 🤷‍♂️

Selam kızlar❤️ bende şuan 6+2’yim.
20 ekim 2025 doğum olacak tarih dedi doktor🌹 26 yaşındayım,ilk bebeğim.
Beni de tabloya ekler misiniz?🫶🏻
Dün kalp atışını gördük doktor kalbi atıyor dedi ama 2 hafta sonra duyabiliriz dedi🥰
Mide bulantılarım çok fazla,hele sabahları bitik durumdayım. Hiç bişey yiyemiyorum sadece su ve buz. Çünkü midem de çok yanıyor kusturuyor.
Merhaba bu alttaki arkadaşın yazdığı bilgileri yazarsan eklerim. Hayırlı olsun. 🥰
Lioo Lioo
3.gebeliğim
4+4kese
6+6kalp
Sat: 9aralık
Tahmini doğum: 14.10.2025Eki Görüntüle 3549558

Bazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek ki
Onceki gebeligimde karnim kucucuktu benim birde rahatsiz edici yani normal kilo alma vs gibi degil

Geliyo canım hatta bazen ben gelme.diyorum ama geliyo 3 cocuk olmasına rağmen adam sanki ilk cocuk okadar heycanlı😁 ama erkek mileti canım ya gelmemeleri de normal sonucta herseyi kendimiz de halede biliriz bide ilk cocuk olmayinca normal yani
Çalıştığı için gelemiyor ama yarın 7 de randevum akşam o zaman gelicek🥰 hormonlardan dolayı galiba çok hassasım

Back