• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    74
Selamm 🤣 benim gibisi yoktur cidden. Normalde almayacaktım. Sonra bugün akşam e-bebeğe gittik. Bebek arabası baktık. Hiç aklımda olmayan bir ürün aldım 🤣 Kraft Kenya bayağı beğendim. Normalde aklımda chicco almak vardı ama 12600 tl ye geldi hem fiyatı çok iyi geldi hemde beğendim. Çok zor beğenen biriyim birden almam şaka gibiydi 😅😅 Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Hahahaha kulübe hoşgeldin canım bende geçerken aldım bu modeli 😂😂 rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Fark ettin mi bilmiyorum ama puset kısmı kitlemek için tutma kısmını arkaya doğru yatırmak gerekiyor. Nasıl puset örtüsü olur diye düşünüyorum ben şimdi 😂😂

Merhabalaaar cinsiyetini öğrendik 🥲
Haftasonu ailelerle çevreyle kutlama ile geçti herkes gitti anca buraya dönebildim.
Bir kızçem oluyor🥳 o kadar garip ve o kadar inanılmaz geliyor ki hep erkek hissettim ama hep kız olsa dedim ondan mı yoksa hala daha tamamen hamilelik durumunu idrak edemediğim için mi (sabah açlık ve 5 kılo idrar kapasiteli uyanınca aaa hamileyim ya ondan dediğime mi) bilmiyorum ama sevinçten ağlamaktan oturduğum yerde uyuyorum 😂😂😂😂. Kısaca;
Rabbim her anneye kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah her gün sağlığı için dua ettim doğana kadarda okumaya devam edicem. Hoşgeldin Ekin, hoşgeldin annesinin ballısı🤍🩷
Bu mesaj anı olarak kalsın istedim belki bir gün okursun🥲

Back