• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kızlar bu arada ben biraz sinirlendim bugün bana bir fikir verin bizim fetalden cinsiyet 1 ay oldu belirleneli sadece annem kv bide görümceler biliyodu biz cinsiyet partisi yapmaya karar verdik arkadaşlarımızın ısrarı ile normalde bugün olacaktı kar vs durumundan iptal ettik böyle olunca biz cinsiyeti söylememe kararı aldık herkes aynı anda öğrensin diye ama bir değil iki değil görümcem herkese yaymış söylemeceğimizi bildiği halde c.tesi düğünde herkes aa kız geliyormuş filan dedi bugunde dıdısının dıdısı bir kişi instadan mesaj atmış işte kızın olcakmış hayırlı olsun filan gerçekten sinirlendim eşim aman nolck filan geçiştirdi ama ben parti işinden soğudum süsler vs hazırdı evde yapıcm video çekeriz kimseyide çağırmcm dedm eşimde olmaz öyle diğer insanlara dedik diyor ama gerçekten içimden gelmiyor amaç ne yani siz olsanız napardınız?
Sizin cinsiyet partisi yapacağınızı bildikleri halde bu şekilde yapmaları çok ayıp olmuş

Bana kalsa yapmcm daha doğrusu yapıcm ama kimseyi çağırmcm bakalım eşimn inadını kırabilirsem soğudum resmen
İnsanların hevesini neden kursaklarında bırakırlar anlamıyorum. Sizin kararınız Sizin bebeginiz hic tepki vermediniz mi söyleyenlere karşı :) onu merak ettim

İnsanların hevesini neden kursaklarında bırakırlar anlamıyorum. Sizin kararınız Sizin bebeginiz hic tepki vermediniz mi söyleyenlere karşı :) onu merak ettim
Eşimle konuştum daha bişi demedim ona eşimde napsın heves ediyo filan dedi sanki kendi çocugu şimdi iptal edersem soracak illaki sağır sultana bile duyurmuşsunuz gerek yok dicem o zaman

Hıçkırık hissediyor musunuz, hafif hafif ritmik sanki sabit bı noktadan pit pıt pıt vurur gibi bı his, ilerde daha fazla hissedilir de şimdilik hafif hissetmeye başladım ben, yatarken falan pozisyonu yakalayinca çok net hissettiriyor iki kere yakaladım ben :anneadayı:
Ayyy ben şokk 😱😱 insanlar hıçkırık hissetmeye başlamış ben hiiiiiiiiçç bir şeycik hissetmiyorum hala hafta 19 gebelik ilk 🫢 herhalde ben doğunca falan duyarım anca hıçkırıklarını 😂😂😂

Çok geçmiş olsun N nonsense38 Gerçekten zor oluyor burun tıkanıklığı. Sinüzit olduğumda papatya buharı bana da iyi geliyordu, ara sıra yapıyorum hala. Minik bir hava nemlendirici de aldık, pek faydası yok gibi ama bakalım. Hacamata ben mesafeliyim, pek bilgim yok ama işe yaraması iyi olmuş, çok çok geçmiş olsun, bilgiler için de sağol💕💐
Canim İnşallah geçici birseydir seninkide çünkü aylarca bunu cekmek gerçekten cok zor bol su ic sürekli tuzlu suyla gargaya ilik suyla burun temizligi yürüyüş dut kurusu kaynat suyunu ic oda hem enfeksiyona çünkü bueun tikaninca mukus cok artiyor agizdan hava aljndigi icim hem de kansizliga cok iyi geliyor tekrardan gecmis olsun tum kalbimle acil şifalar diliyorum ❤️

Kızlar günaydın sabah asmde tetanoz aşısı oldum. Bugün itibariyle 19+0’ım. 24-26 arası tekrar gel şeker yüklemesi yapalım hem de aşının 2. dozunu vururuz dedi ebe. 2 doz vurulacakmış merak eden arkadaşlar varsa eğer ☺️
Ben de bu ara gideceğim sağlık ocağına aşı için. Önceki gebeliğimde tek doz olmuştum.

Kızlar günaydın sabah asmde tetanoz aşısı oldum. Bugün itibariyle 19+0’ım. 24-26 arası tekrar gel şeker yüklemesi yapalım hem de aşının 2. dozunu vururuz dedi ebe. 2 doz vurulacakmış merak eden arkadaşlar varsa eğer ☺️
Bende sabah oldum aşı bir ay sonra gel 2.doz icin dedi ama şeker yüklemesinden bahsedilmedi:) şekerim sınırda ama pek bilgim yok

Back