- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.321
Benim kendi isteği ile yere basıp sert durur oldu ya cidden üstümden yük kalktıMasallah tutunup ayaga kalktiktan sonra cok hizli gelisiyor her sey
Ben kitap okuyorum bol bol. Yukarida yazmistim. Ben okurken ozellikle kitaplarin icindeki minik kapaklari kaldirmayi cok seviyor. Bunun disinda genel olarak hic yasi kucuk anlamaz vs demeden her seyi ogretmeye calisiyorum. Benim oglum hic taklitci degil ama cok guzel komut aliyor. Aylardir bir alkis ogretemedim mesela. Ama karsilikli top oynuyoruz, top nerde oglum diye gostermeden sorunca bulup bana atiyor. Dut dut nerde deyince arabasini bulup suruyor. Organlari ogretmeye calisiyorum bu ara. Annenin burnu nerde, ayicigin gozleri, burnu nerde deyince gosteriyor. Ic ice gecen kaplardan kule yapiyorum onu deviriyor. Sekilleri uygun bosluklardan atmaya calisiyoruz, bazen denk getiriyor cogu zaman getiremiyor ama sokmaya ugrasiyor. Baska da bisey yapmiyoruz galiba. Saliyorum evde emekliyor
Kitap işine bizimki de bayılıyor bir yerden sonra elimden alıp kendi okur gibi sesler çıkarıyor, bizimkinde henüz hareket olmadığı için bişeyi git getir olayı yokalkış, bay bay, gel geli ayrı ayrı öğrendi aslında canı isterse net çok iyi yapıyor bazen de bir anda hepsini yapıyor galiba ney neydi karışıyor beyindekomut almada yeni yeni bişeyi vermeyi öğrendi, burun burun dediğim zaman da direk benim burnumu gösteriyor kendininkini değil şöyle baktım da herşeyden biraz ortaya karışık gidiyor bizim işler