Ya benimki et seviyor versem her gun yer ama verilmemeli mi diye tereddut ediyorum. Onun disinda meyve yemez, muzdan ozellikle nefret ediyor. Sebzenin yogurtsuz tadini bilmiyor gibi bir sey. Dogumgununde smash cake yapacaktim tatli ya nasilsa yemez diye vazgectim o derece
Bu arada benim oglum da cok istahli degil oyalayarak vermezsem 3-4 lokmadan sonra cani sikiliyor. Mama sandalyesinde durmak istemiyor yere koyunca da asla yerinde durup bir seyle oynamaz zaten oyle de yediremem. Ekran da gostermek istemiyorum, nasil yiyor dersen yemek boyunca kitap okuyorum ama su lift-the-flap book dediklerinden - turkce tam karsiligini bilmiyorum ama kitap sayfalarinda minik kapakciklar var onlari kaldirmaya bayiliyor. Artik kosullandi her bir kapagi kaldirirken agzini aciyor cok komik
gercekten baska hicbir sekilde oyalayanmayan cocuk (ekran gostersem de sevmiyordu mesela) bunu asiri sevdi evde 20’den fazla o cesit kitap var
biraz yorucu bir yontem anne icin ama yemek yedirmekte zorlanan arkadaslar denesin derim hem kitap okumus oluyoruz faydali oluyor