surekli babymoon diye reklamlar cikiyor bana da instagramda :)Hormonlar güzelim hormonlar hepsi geçecek 2. trimester de hepimiz balayına çıkacağız inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
surekli babymoon diye reklamlar cikiyor bana da instagramda :)Hormonlar güzelim hormonlar hepsi geçecek 2. trimester de hepimiz balayına çıkacağız inşallah![]()
Ay inşallahHormonlar güzelim hormonlar hepsi geçecek 2. trimester de hepimiz balayına çıkacağız inşallah![]()
13 bin tl ye tekabul ediyor sanirim siz hangi şehirdeydiniz nere verdi bu fiyatiEvet fiyat alan varsa buraya yazsın lütfen![]()
Algoritma işte bana da çok çıkıyor rahat edeceksiniz 1. trimester çok yoğun duygu yüklü ve ağır geçebilir sabredin diyesurekli babymoon diye reklamlar cikiyor bana da instagramda :)
Bir kızım varhurafelere göre bir kız bebek de buradan geliyor gibi :)))
13 bin tl ye tekabul ediyor sanirim siz hangi şehirdeydiniz nere verdi bu fiyati
Arkadaşım İstanbul’da yaşıyor 2 ay önce 12bin tl ye yaptırdı fetal dna. Biz 3 hafta önce hamileliğimi öğrenince fiyat aldık 350 euro (13bin düz diyebiliriz) Fakat tanıdık aracılığıyla bu fiyatta anlaştık 450 euro gibi rakamlardan bahsediliyordu. Antalya’da yaşıyorum13 bin tl ye tekabul ediyor sanirim siz hangi şehirdeydiniz nere verdi bu fiyati
MerhabaMerhaba sizle tarihlerimiz aynıydı siz keseyi görmeye ne zaman gidiceksiniz![]()
Düşük riskine diye duphaston. Kanamayı yok edecek olan iğne ve serumAz bir kanıma dedi dikkate almadı yani nasıl bir tedavi oldunuz ?
İlk bebeğiniz kız mı oyle derler de kız Annenin guzeliğini alır saçlar mat,soluk görunur dökulur filan derler benim ilk kizimda olmustu bunlarin hepsi cunkuKızlar bebim diğer hamileliğimde de böyle olmuştu şimdide oldu. Saçlarımla normalde çok sıkıntım yok saç spreyi sıktım mı hemen taranır açılır ama şimdi öyle bir dolaşıyor ki aç açabilirsen düğüm oluyor ve kaskatı oldu sertleşti. Niye böyle oluyor ya bebişler neyi sömürüyorda saçlarım böyle oluyor aranızda benim gibi var mı ne yapıyorsunuz?
Geliyo canım hatta bazen ben gelme.diyorum ama geliyo 3 cocuk olmasına rağmen adam sanki ilk cocuk okadar heycanlıHastaneye giderken yanlarınızda eşleriniz geliyor mu ? Eşim çok umursuz gibi hissediyorum ve bu beni çok üzüyor
Yok erkekti ilk bebeğimİlk bebeğiniz kız mı oyle derler de kız Annenin guzeliğini alır saçlar mat,soluk görunur dökulur filan derler benim ilk kizimda olmustu bunlarin hepsi cunku2 kizimda olmadı ama
suan 3 hamileyim saçlarım uzadı ve çok yumuşak oldu
![]()
Ben 7 gün geçtikten sonra kan testi verdim ama erken gebelik testi ile beklenen tarihten 4 gün önce öğrenmiştimMerhabalar, gecen ay nasil olduysa adet tarihimi not almamışım ve yoğun geçen bi ay olduğu için de hiç hatırlamıyorum. Ama regli gecikmesi yaşadığımı düşünüyorum. Siz kac gun geçtikten sonra test yaptirmistiniz
Anladim kuzumArkadaşım İstanbul’da yaşıyor 2 ay önce 12bin tl ye yaptırdı fetal dna. Biz 3 hafta önce hamileliğimi öğrenince fiyat aldık 350 euro (13bin düz diyebiliriz) Fakat tanıdık aracılığıyla bu fiyatta anlaştık 450 euro gibi rakamlardan bahsediliyordu. Antalya’da yaşıyorum
Hayırlısı olsun canım benim bebişler için elimizden geleni yaparız o zamanlar gelsin deAnladim kuzumDoktor gerekli görürse yaptiririm bende .