Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
hurafelere göre bir kız bebek de buradan geliyor gibi :)))
Bir kızım var 🥰 5 yaşında şuan
İlk gebeliğimden bambaşka bir gebelik geçiriyorum sanki çok farklı
Yani bence her gebelik farklı kız erkek alakası yok diye düşünüyorum
Ama olada bilirrr olsa asla üzülmem🥰 kız bebek cennet gibi bişey
Erkekde olsa çok sevinirim o hisside tatmak istiyorum
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah

13 bin tl ye tekabul ediyor sanirim siz hangi şehirdeydiniz nere verdi bu fiyati
Arkadaşım İstanbul’da yaşıyor 2 ay önce 12bin tl ye yaptırdı fetal dna. Biz 3 hafta önce hamileliğimi öğrenince fiyat aldık 350 euro (13bin düz diyebiliriz) Fakat tanıdık aracılığıyla bu fiyatta anlaştık 450 euro gibi rakamlardan bahsediliyordu. Antalya’da yaşıyorum

Kızlar bebim diğer hamileliğimde de böyle olmuştu şimdide oldu. Saçlarımla normalde çok sıkıntım yok saç spreyi sıktım mı hemen taranır açılır ama şimdi öyle bir dolaşıyor ki aç açabilirsen düğüm oluyor ve kaskatı oldu sertleşti. Niye böyle oluyor ya bebişler neyi sömürüyorda saçlarım böyle oluyor aranızda benim gibi var mı ne yapıyorsunuz?
İlk bebeğiniz kız mı oyle derler de kız Annenin guzeliğini alır saçlar mat,soluk görunur dökulur filan derler benim ilk kizimda olmustu bunlarin hepsi cunku😁 2 kizimda olmadı ama😁 suan 3 hamileyim saçlarım uzadı ve çok yumuşak oldu😁

G gunes55 merhaba. Yaş ve kaçıncı çocuk. Listeye eklememişim

Hastaneye giderken yanlarınızda eşleriniz geliyor mu ? Eşim çok umursuz gibi hissediyorum ve bu beni çok üzüyor
Geliyo canım hatta bazen ben gelme.diyorum ama geliyo 3 cocuk olmasına rağmen adam sanki ilk cocuk okadar heycanlı😁 ama erkek mileti canım ya gelmemeleri de normal sonucta herseyi kendimiz de halede biliriz bide ilk cocuk olmayinca normal yani

Merhabalar, gecen ay nasil olduysa adet tarihimi not almamışım ve yoğun geçen bi ay olduğu için de hiç hatırlamıyorum. Ama regli gecikmesi yaşadığımı düşünüyorum. Siz kac gun geçtikten sonra test yaptirmistiniz

İlk bebeğiniz kız mı oyle derler de kız Annenin guzeliğini alır saçlar mat,soluk görunur dökulur filan derler benim ilk kizimda olmustu bunlarin hepsi cunku😁 2 kizimda olmadı ama😁 suan 3 hamileyim saçlarım uzadı ve çok yumuşak oldu😁
Yok erkekti ilk bebeğim 😇

Merhabalar, gecen ay nasil olduysa adet tarihimi not almamışım ve yoğun geçen bi ay olduğu için de hiç hatırlamıyorum. Ama regli gecikmesi yaşadığımı düşünüyorum. Siz kac gun geçtikten sonra test yaptirmistiniz
Ben 7 gün geçtikten sonra kan testi verdim ama erken gebelik testi ile beklenen tarihten 4 gün önce öğrenmiştim

Arkadaşım İstanbul’da yaşıyor 2 ay önce 12bin tl ye yaptırdı fetal dna. Biz 3 hafta önce hamileliğimi öğrenince fiyat aldık 350 euro (13bin düz diyebiliriz) Fakat tanıdık aracılığıyla bu fiyatta anlaştık 450 euro gibi rakamlardan bahsediliyordu. Antalya’da yaşıyorum
Anladim kuzum🌸Doktor gerekli görürse yaptiririm bende .

Back