- 11 Nisan 2022
- 3.040
- 2.689
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.361
Tecrübeli anneler, kızıma e bebekten ayakkabı aldım. Geçen haftadan beri 2 defa avm de giydirdim. Önce Bi kaç adım ayağı havaya kaldırdı afalladı, sonra alıştı, düşmeden rahat yürüyor şükür. Bi kaç yerde okuduğuma göre ayakkabı zararlı kalın corapla yere bassın yazıyor. Dr lar bu konuda size bilgi verdi mi ne zaman ayakkabı giymeliler.
Başka bir sorum daha var. 12. Ayda Nimerix yaptıracak olanlar var mı? Sağlık ocağı 3 aşı olacak diyor. Ebemiz Menenjit de olursa 4 aşı ağır olur dr ile konusun başka aya ertelesin dedi. Dr a 6. Aydan sonra götürmedim. Devletten herhangi bir dr bexsero için 8 10 13, Nimerix için 12. Ay demişti. Dr sağlık ocağındaki aşıları bilerek 12. Aya özel Nimerix veriyor sonuçta. Ne yapayım bilemedim.
Başka bir sorum daha var. 12. Ayda Nimerix yaptıracak olanlar var mı? Sağlık ocağı 3 aşı olacak diyor. Ebemiz Menenjit de olursa 4 aşı ağır olur dr ile konusun başka aya ertelesin dedi. Dr a 6. Aydan sonra götürmedim. Devletten herhangi bir dr bexsero için 8 10 13, Nimerix için 12. Ay demişti. Dr sağlık ocağındaki aşıları bilerek 12. Aya özel Nimerix veriyor sonuçta. Ne yapayım bilemedim.