Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Hurafelere göre kız bebek geliyor 😅
Bu sorunun cevabını bana da söyleyin 🤩 parlak saçlarım vardı ığıl ığıl akardı şimdi matlaştı evden saç topluyorum her yerde saç var çıldırcam yani 😅 yüzümde bir tane sivilce yoktu sivilcelendim değişik biri oldum ben

Ya babalar anneler gibi değil biraz daha geç algılıyorlar bebeği. Hissedemedikleri içi onlarda çok başka biliyorum ama
Ne bileyim gelmek istemesini isterdim
Görmek için sabırsız olmasını isterdim benim gibi
Canım ama bu karakter özelliğe girer. Kimi erkek çok duygusaldır kimi içinde yaşar duygularını bunun gibi düşün. Kendi çocuğu elbet düşünüyordur ama bizler kadar olamazlar bunu da kabul etmek gerekiyor. Kendini üzme bundan ötürü 🥰

Nipt testini 10 haftalıktan sonra verirsek 1 haftada sonuç çıkar, orda görürüz kesin cinsiyeti ☺️
Dimiiii hurafelere göre ben de öyle düşünüyorum uykum da var güzelliğim de gitti resmen 😅😅 bakalım 12. 13. haftada doğru mu değil mi göreceğiz hurafeleri

Nipt, fetal dna testi. kromozomlarda bir olumsuzluk var mı diye bakılıyor böylelikle cinsiyet kromozomları da görünmüş oluyor. Ultrasonda iyi bir hekim bakarsa ve yaşınız da gençse genelde bu teste gerek kalmıyor. Özel hastanelerde genelde yapılmasını öneriyorlar, annelik vicdanı mecbur yaptırılıyor:)) oldukça pahalı sanırım +10 bin olması gerek. Eskişehir üniversitesinde çok düşük bir miktara yapılıyormuş (400-500 lira gibi bir şey) eğer duymayan varsa.

Kardeşim Yeditepe üniversitesinde yaptırmıştı, ben genetikçiyim aklımıza yatan orası olmuştu. Ama onun hamileliği riskli geçtiği için yaptırdık. İsterseniz bir arayıp sorun 😊

Canım ama bu karakter özelliğe girer. Kimi erkek çok duygusaldır kimi içinde yaşar duygularını bunun gibi düşün. Kendi çocuğu elbet düşünüyordur ama bizler kadar olamazlar bunu da kabul etmek gerekiyor. Kendini üzme bundan ötürü 🥰
İlk gebeliğimde bu kadar hassas değildim de, bu gebeliğimde en ufak şeye ağlıyorum ve çok üzülüyorum 🙁

Back