• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    3
Kızlar 7+1 deyim aşırı mide bulantım var bu normal mi? Özellikle et ürünleri yeyince boğazım ve midem inanılmaz yanıyor. Kusma yok ama bulantı fena
Normalmiş canım her an midem bulanıyor ölcem valla bulantıdan ama normalmiş işte
Doktorum bir hap verdi 1 gündür o iyi geliyor sadece

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2025-01-27 saat 12.36.03_6c48e3d1.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-27 saat 12.36.03_6c48e3d1.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.

Kızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.
Benim dr aynısını söyledi, ben yaptıracam Allah izin verirse, ikili üçlü hiç gerek yok direk fetal dna dedi

Niqu Niqu bugün mutfakta tezgaha değiyor karnım dikişim sızladı bi kaç saniye sizin hiç oldu mu başlardan sonra bi daha benim olmamıştı bugün oldu yine

Arkadaşlar haklı eltime de boş gebelik haftaya gel hala yoksa kürtaj olacaksın dediler. Dr unu değiştirdi 9 bazen 10 haftaya kadar bekliyoruz hemen kürtaj yapılmaz dedi bir hafta sonra bebekte görüldü zaten snn de öyle olur inşallah cnm
Kese 20mm olunca bebek görünür. Kalp atışı ise değişken ama tahmini bebek görüldükten 10 gün sonra duyan da var 8 9. Haftada duyan da.
Ben de 7. Haftada kalp atışı yoktu 8de duyabildik. Acele etmeyin bekleyin bakalım S saedgr

Artık uçak içi basınç işleri eskisi gibi değil diyolar, kuzenimin eşi tüp bebek yaptırıp uçakla gitmişti, ki çoğu insan öyle şu anda. Çok da fazla endişelenip ince düşünüp strese girmek istemiyorum açıkcası.
yani ben Arabistan’dayım, açık konuşmak gerekirse doktor ve sağlık sektörü açısından bi sorun yaşamadım. Öyle bekletilmedim bile çok hep çok ilgili takipliler ve kibarlardı. Sadece hcg konusunda önemsemiyolar sanırım onda sorun yaşamıştım yapmıyolar diye. o zaman orada özel sigortam da yoktu tüm testleri ödüyoduk ona rağmen doktorum sürekli hastane yönetimiyle konuşup indirim yaptırıyodu her şeyde ve biz talep etmeden haklarını yiyemem ilgililerdi baya. 🌸
ama Almanya’da ve avrupa’da hastane olayları baya sıkıntıymış herkes aynı şeyleri söylüyor 😔
Hıımm arabistanda durum öyleyse daha iyi 😌

Kese 20mm olunca bebek görünür. Kalp atışı ise değişken ama tahmini bebek görüldükten 10 gün sonra duyan da var 8 9. Haftada duyan da.
Ben de 7. Haftada kalp atışı yoktu 8de duyabildik. Acele etmeyin bekleyin bakalım S saedgr
6+1 de görmediler ama 6+4te kürtaja diye gidip bebişi ve kalp atışını gördük canim teşekkür ederim 🥰🌸

benim ablam da öyle yaptırdı çünkü ikili üçlüde -genelde- bir şey çıkma ihtimali oluyor , sonunda yine fetal tekrar yaptırıyorsun ekstra para oluyor. ben de direkt fetal düşünüyorum

Kızlar iyisiniz inşallah bende hastaneden geliyorum oglum baya ateslendi gece çok halsiz doktora götürmek zorunda kaldım burun yıkama ve ateş düşürücü ile halledicez inşallah hastalığını onun derdine düştüm kendimi unuttum resmen ama bende bisi yedim mi midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor allahtan kusma yok bi süre sonra geçiyor ama yedikten sonra 2 saat rahatsız ediyor tabi🙄

Kızlar iyisiniz inşallah bende hastaneden geliyorum oglum baya ateslendi gece çok halsiz doktora götürmek zorunda kaldım burun yıkama ve ateş düşürücü ile halledicez inşallah hastalığını onun derdine düştüm kendimi unuttum resmen ama bende bisi yedim mi midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor allahtan kusma yok bi süre sonra geçiyor ama yedikten sonra 2 saat rahatsız ediyor tabi🙄
Çok geçmiş olsun salgın var 😷 sizde dikkat edin size geçerse ekstra zor olur hamilelikte, Allah şifa versin 🙏

Back