• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Herkese merhaba, 20 Şubatta kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğimi gördüm. Kalp atışları duyduk. Rabbime bin şükür. Ama benim gebelikte tansiyon yükseliyor. İlk gebeliğim de 5 aydan sonra yukseldiydi şimdi. İlk kontrol de 13/8 çıktı. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha sıkıntı vermez. Sagsalim vakti saati dolunca sağlıkla kucağına alırım.
Benimde ilk hamilelikte yüksekti sürekli ölçtüm 20. Haftadan itibaren de ilaç kullandım şimdiki hamileliğimde de yükseliyor yine maalesef

@zakkum06 @Eylulde_gel C cetty @Woodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dedi 🥲 ama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor:( ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
İyi olmana çok sevindim 🙏🙏

Ayy ne güzel benimde canim hep ekşi seyler istiyor kizim olsun çok istiyorum💙♥️Hayirlisi ne ise o olsun tabiki sağlikli gelsinde ama gönlümden geçen o♥️🌸
Hurafeler tutmayabiliyor açıkçası ben de tutmaz diyordum çünkü arkadaşım sürekli bulandı kustu turşular yedi oğlu oldu 🤣 bazen hiç tutmuyor benim tamamen tuttu tatlı yedim cildim güzelleşti karnım sivri çıktı 🐣

Ya ne kadar düşüncelisiniz gerçekten onca şeyden sonra gözlerim dolu dolu okudum🙏🙏 Progestan 100 ml var ben de vajinal hiç denemedim ama baş dönmem olursa deneyeceğim 🙏 yarın kendi doktorumu arayacağım sabahtan inşallah o gel bakarım der yoksa yeni doktor da bulamıyorum. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum 🥹
Ne güzel sizin doktorunuz sizin için çabalıyor tedbirli davranıyor umarım her şey hepimiz için sağlıklı ilerler 🌸🌸
Çok teşekkür ederim
Insallah hersey yolundadır. Bize de güzel haberlerinizi verin. Dualarimiz sizinle 🌸🙏🏻

Merhaba hanımlar kilo almaya başladınız mı ? Benim iştahım çok açık şimdiden 3 kilo almışım 🫣
Canım ben 67 ile gebe kaldım 64 e kadar düştüm şimdi 65 oldum. İlk üç ay dikkat etmek istedim. Bundan sonraki süreçlerde diyetisyenim bana ikinci üç ayda ayda bir kilo
Son üç ayda ise ayda iki kilo şeklinde gidelim dedi gerçi gitmedim tekrar ama ilk üç ayı iki kilo vererek kapatacağım gibi duruyor. 😁🥲

Kızlar dünden beri tuvalete gidemiyorum afedersiniz kabız olmuşum Doğru düzgün Bişey yiyemiyorum ama azcik bişey yedim şiskinlikten ölüyorum patliycak gibiyim bi öneriniz var mi😐

Kızlar dünden beri tuvalete gidemiyorum afedersiniz kabız olmuşum Doğru düzgün Bişey yiyemiyorum ama azcik bişey yedim şiskinlikten ölüyorum patliycak gibiyim bi öneriniz var mi😐
Biraz sebze ile beslenebilirsin lifli beslenmek önemli kuru kayısı falan ye, saf doğal zeytinyağı da iyi gelir ama ne yaparsan yap sakın ıkınma doktorum her kontrolümde kabızlıkla ilgili uyarıyor beni, yürü karnına masaj yap ama ıkınma.

Benim şimdiye kadar hiç bulantim olmadi.normal mi acaba? İçinizde var mi hiç bulanti yaşamayan kızlar? Çevremdeki herkes bulanti yaşıyor bende olmayinca bir korktum acikcasi ters giden birşey var midir diye
Benmde hiç olmadı normalmiş doktoruma sordum ne güzel nazar etme kendine dedi
Ay bendede tam tersi isal oluyorum ve çok çıkıyorum Benm bu hamileligim herkesten çok farklı tam tersi bulantı sıfır

Hanımlar bugün 10 haftalık oldum ilk muayenemi 11 şubatta oldum, doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor, ayda bir gitmek gerekir mi illa, yani gebelikte aksilikler oluyor mu ki ayda bir gitmek gerekiyor olsa hisseder miyim, üstelik 11 mart ramazana geliyor oruç tutabilecek miyim onu da bilmiyorum hergün az ama devamlı mide ağrılarım var, ramazandan sonra gitsem 7 hafta geçmiş oluyor ilk muayenemin üzerinden

Ay bendede tam tersi isal oluyorum ve çok çıkıyorum Benm bu hamileligim herkesten çok farklı tam tersi bulantı sıfır

Doktor dediyse vardr bildiği, içim rahatladı 🙂

Back
X