Ah
Ha-ri inşallah kısa zamanda bulursunuz.. diğer yazılarını da okudum çok iyi anlıyorum seni insan sebebini bulsa yemek gözünde olmuyor..
Benim sütüm gündüz az olduğu için mama istedim ama alerji mamalarının kokusu kötü oluyor demişlerdi gerçekten öyle bizimki biberon kullanmayı da bilmiyor damlalıkla vermeye çalıştım ama yok öğüre öğüre yedi..
Şükür sütün var bebeğinizin kilosu da iyi inşallah yakın zamanda da sebep olan besini bulacaksınız..
Aynen artık koca beklemeye son bende 2-3 seferdir kendim yıkıyorum. Oturuyor kucağıma etrafa baka baka yıkanıyor..
Bu aralar bizim de öyle dün gece ben yatağına koydum o uyandı ben koydum o uyandı en son yanıma aldım 3 saat sonra uyandı ki biz de hep kendi yatağına yatırdık bu zamana kadar
Bizde de geçen haftalarda bardı o kusma ben demir damlasından şüphelenmiştim ona başladığım da olmuştu şimdi kesildi kusmalar
bugün sizin yapıyı okuyunca bende fark ettim bizde de agu yok eskiden keyfi yerinde olunca arada derdi şimdi hep isyan modunda hep çığlık hep şikayet