- 5 Mart 2021
- 6.083
- 8.918
- 148
- Konu Sahibi mutlutablo
- #9.541
İnşallah artar ve bize yetişirYa kızlar şu doğum izni artacak mı bize yetişecek mi . Şaka maka doğurmamıza az kaldı hala ses yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah artar ve bize yetişirYa kızlar şu doğum izni artacak mı bize yetişecek mi . Şaka maka doğurmamıza az kaldı hala ses yok![]()
Ebebek süt poşeti kullandım ben gayet kullanışlı.. Bende elektrikli çift lansinoh birde mochinin manuel olanı var. 3 yıl önce almıştım. Lansinohu çok kullandım. Giyilebilenler yeni çıktı merak ediyorum onları pratiklik açısından..Göğüs pompasını da çok araştırdım. Manual de bir tane alacağım ama ben çalışan bir anne olacağım için elektrikli de bir tane edinmek istedim.
Elektrikli ama kablolu vs işlere girmek istemedim, pratik bir şey aradım
Mochi - Giyilebilir Göğüs Pompası aldım
Yorumlarında olumlular ağırlıktaydı ama olumsuzlar da vardı. Dediğim gibi herkesin deneyimi farklı. Bizler de denemeden bilemeyeceğiz gibi
Süt, emzirmek, çalışıyor olmak gibi konulardan dolayı burada biraz iyi bir şey almak istedim. Umarım güzel çıkar
Bir de almışken Mochi - Süt saklama poşetlerinden aldım. Ama bunda Lansinoh ya da e-bebek'teki daha uygun fiyatlı olanları da iş görüyormuş duyduğuma göre. Sonrasında e-bebek'ten devam ederim gibi
Avokado, çiğ kaju bebeğe kilo aldırıyor birkaç şey daha vardı ama hatırlayamadım.Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı açlık şekerine bakalım ona göre haftaiçi çağırırım şeker yüklemesi için dedi. Açlık kan şekerim 75, insülin(açlık) 6.14 çıkmış doktorla pazartesi görüşecem ama normal gibi geldi sanırım şeker yüklemesi yaptırmayacak. Bebeğimde biraz minyonmuş 710 gram geç yumurtlama olduğu için bir hafta geriye aldı haftamızı. Bunca zaman belki yetişir diye bekledi galiba yoksa ilk günden beri 4-5 günlük geri olma durumu vardı. Mantıklı bakmaya çalışıyorum ilk günden beri bildiğimiz birşey ama işte ana yüreği biraz takıldımsağlıklı besleniyorum ama bebeğe kilo aldıracak şeyler yememi tavsiye etti öneriniz var mı
Çalışınca düzen olmuyor gerçekten bende bulabilirsem yiyorum bulamazsam yiyemiyorum. Sağlıklı sağlıksız seçme şansı olmuyorÇalışırken beslenme planı yapmak gerçekten çok zor oluyor. İnsan biraz da ne bulsa onu yiyor. Çok iyi anlıyorum.
İkili test yaptırdıysan bence 3lüye gerek yok.Kızlar merhaba, vajinal enfeksiyon geçirip temizleyebilen yani tamamen geçen var mı? Gebeliğin başından beri çekiyorum. Antibiyotik kullandığımda da en fazla 1 hafta 10 gün gidiyor sonra yine aynı. Bıktım resmen. Bu aralar iyice arttı. Duyduğum ne varsa denedim. Kekik çayıyla yıkadın, intim ürünler kullanıyorum. Şu airtienz pahalı pedden kullandım. Ama yok. Gün içinde işteyken aşırı terliyorum iç çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Hatta ilk başıma geldiğinde su geldi sanıp aşırı korkmuştumBir kez değiştiriyorum ama sürekli değiştirme inkanım olmuyor. İki haftadır arttı bu terlemem ve enfeksiyonum da arttı. Çözüm de bulamadım buna. Evdeyken günde 3-4 defa değiştiriyorum. Çok canım sıkılıyor yaşam kalitemi düşürüyor. 10 yıllık evliyim bu ikinci gebeliğim, şimdiye kadar ne sistit geçirmiştim ne vajinal enfeksiyon hiç bilmezdim
Birde 3 lü test yaptırdınız mı? Benim o arada kaynadı. Sanırım o ara doktora gitmedim hiç söyleyen de olmadı. Buraya da girememiştim bir ara konuşulduysa görmedim. 26. Haftadayım sizce gerekli mi
Ben de yaptırmadım canım. Detaylı ultrasonda sıkıntı çıkmadı ise gerek yok bencekKızlar merhaba, vajinal enfeksiyon geçirip temizleyebilen yani tamamen geçen var mı? Gebeliğin başından beri çekiyorum. Antibiyotik kullandığımda da en fazla 1 hafta 10 gün gidiyor sonra yine aynı. Bıktım resmen. Bu aralar iyice arttı. Duyduğum ne varsa denedim. Kekik çayıyla yıkadın, intim ürünler kullanıyorum. Şu airtienz pahalı pedden kullandım. Ama yok. Gün içinde işteyken aşırı terliyorum iç çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Hatta ilk başıma geldiğinde su geldi sanıp aşırı korkmuştumBir kez değiştiriyorum ama sürekli değiştirme inkanım olmuyor. İki haftadır arttı bu terlemem ve enfeksiyonum da arttı. Çözüm de bulamadım buna. Evdeyken günde 3-4 defa değiştiriyorum. Çok canım sıkılıyor yaşam kalitemi düşürüyor. 10 yıllık evliyim bu ikinci gebeliğim, şimdiye kadar ne sistit geçirmiştim ne vajinal enfeksiyon hiç bilmezdim
Birde 3 lü test yaptırdınız mı? Benim o arada kaynadı. Sanırım o ara doktora gitmedim hiç söyleyen de olmadı. Buraya da girememiştim bir ara konuşulduysa görmedim. 26. Haftadayım sizce gerekli mi
Merhaba. Evde yatıyorum. Teşekkür ederim sorduğunuz için. Cuma kontrolum var. İnşallah hersey yolundadır. Siz nasılsınız?Merhaba nasıl oldunuz?
Insallah birsey yoktur canim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum.Yarın sabah gideceğim ama sabaha kadar içim içimi yer inşallah sorun yoktur.
Allah razı olsun canım. İnşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım insallah. Cok teşekkür ederim.Dualarımız seninle içini ferah tut inşallah Bebişin zamanında gelicek![]()
Doktorumun bilgisi var. Çok ilerlerse gel batikonla yıkama yapalım dedi, daha önce de yaptırmıştım. Verdiği fitil ve bu batikonla yıkama 1 hafta ancak idare ediyor beni. Geçmiyor asla. Acaba ilacı mı iyi kullanamadım ben, size fayda etmiş.Merhaba bende hem idrar yolu infeksiyonu hemde vaginal mantar vardı. Benim 3. Ayımda akıntım başladı ,beyaz sıvı gibi ve normal su gibi akıntım vardı doktor fitil verdi çokta fayda etmedi 1 ay sonra tekrarladı. Akıntı sarı ve yeşilimsiydi(afedersiniz) ve su gibi akıntı çoğaldı. Doktor başka fitil verdi ve idrar yolu infeksiyonu içinde ilaç kullanıyordum. Şimdi şükür kupkuruyum akıntım yok. Akıntıları ihmale almayın Allah korusun amnion suyunun açılmasını tetikliyormuş
Evet evet kullandım. Doktorumun başından beri bilgisi var. Ama çok işe yaramadı kullandıklarım. Enfeksiyon olduğunu anlayabiliyorum ya normal akıntı değil. Biraz artınca kaşıntı yapmaya başlıyor. Birde coitus çok ağrılı oluyor ordan zaten anlıyorum.Enfeksiyon için antibiyotik tedavisi oldunuz mu, doktorunuzla görüştünüz mü? Akıntılarınız enfeksiyon kaynaklı değilse çok problem etmeyin. Gebelikte terleme, akıntı çok normal. Ben de normalde günlük pede hiç ihtiyaç duymazdım, iç çamaşırımı her gün değiştirmem yeterliydi. Gebelikte günde 4-5 kere günlük ped değiştiriyorum, sık sık akıntım geliyor ve ıslaklık hissi oluyor. Hep kuru tutmaya çalışıyorum. Birkaç hafta önce ürolojiye muayene oldum. Enfeksiyon çıktı ve doktor 5 günlük antibiyotik reçete etti. Fakat perinatologum hamilelerde her daim belli bir miktar enfeksiyon çıkması normaldir deyip antibiyotiği kullandırmadı.
3'lü test ben yaptırmadım. Yanlış hatırlamıyorsam 12. hafta civarı fetal DNA yaptırınca diğer tarama testlerine gerek kalmadı. Geciktirmeden bir danışın isterseniz doktorunuza.
Aparatlarını yenilemeye gerek var mı? Buna neden gerek duydunuz merak ettiğim için soruyorum. Bende 9 sene önce kullandığım philips marka var onu kullanmayı düşünüyordum3 sene önce lansinoh çiftli olanından aldım. Şimdi belki aparatlarını tazelerim.
Kızılcık suyu özellikle idrar yolları için çok öneriliyor, hatta vitamini de var. Acaba böyle doğal takviyeler iyi gelir mi?Doktorumun bilgisi var. Çok ilerlerse gel batikonla yıkama yapalım dedi, daha önce de yaptırmıştım. Verdiği fitil ve bu batikonla yıkama 1 hafta ancak idare ediyor beni. Geçmiyor asla. Acaba ilacı mı iyi kullanamadım ben, size fayda etmiş.
Çok aşırı kullandım yıpranmış olabileceğini düşündüğüm için birde içim rahat etsin diye değişmeyi düşünüyorum.Aparatlarını yenilemeye gerek var mı? Buna neden gerek duydunuz merak ettiğim için soruyorum. Bende 9 sene önce kullandığım philips marka var onu kullanmayı düşünüyordum
Kızılcık suyu özellikle idrar yolları için çok öneriliyor, hatta vitamini de var. Acaba böyle doğal takviyeler iyi gelir mi?
Allah razı olsun canım. İnşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım insallah. Cok teşekkür ederim.![]()
Teşekkür ederim iyiyim Bende grip ,öksürük atlattım antibiotik kullandım. Şimdilik başım alerjiyle dertde, işte bebişler her ay başka bir adrenalin buluyorlar. Kan uyuşmazlığı için kan alındı dün onun sonucunu bekliyorumBen de yaptırmadım canım. Detaylı ultrasonda sıkıntı çıkmadı ise gerek yok bencek
Merhaba. Evde yatıyorum. Teşekkür ederim sorduğunuz için. Cuma kontrolum var. İnşallah hersey yolundadır. Siz nasılsınız?
Geçmiş olsun csnım. Evet şikayetlerimiz oluyor hamilelikte değişik değişik. Şifa diliyorum i.Teşekkür ederim iyiyim Bende grip ,öksürük atlattım antibiotik kullandım. Şimdilik başım alerjiyle dertde, işte bebişler her ay başka bir adrenalin buluyorlar. Kan uyuşmazlığı için kan alındı dün onun sonucunu bekliyorum
Evet, Amerika'da ilaç reyonlarında satıyorlar hatta. Aklımdan çıkmıştı, iyi oldu hatırlattığınız.Kızılcık suyu özellikle idrar yolları için çok öneriliyor, hatta vitamini de var. Acaba böyle doğal takviyeler iyi gelir mi?
Canım 25 mm iyi kötü değil. Dikiş bu haftalarda yapmıyorlar. Perinatoloji doktorum dedi ki; kese yanlışlıkla patlar ise boşuna doğmıcak çocuk doğmak zorunda kalır. Bu haftalarda riskli bir işlem dedi. Galiba onun da haftası oluyor. Ama tabi ki çok ciddi bir durum da yapıyorlardır canım. Benim hunileşme ve açıklık olmuştu biraz. Ben günde iki kez Duphaston kullanıcam. İnşallah iyi oluruz canım. Ben de haftaya cuma normal kadın doğuma gidicem. Perinatolog ile haberleşerek yürütecekler tedavimi bakalım inşallah.
Galiba Haziran'a kadar bu gibi şikayetlere katlanmaya devam edeceğiz hepimizEvet evet kullandım. Doktorumun başından beri bilgisi var. Ama çok işe yaramadı kullandıklarım. Enfeksiyon olduğunu anlayabiliyorum ya normal akıntı değil. Biraz artınca kaşıntı yapmaya başlıyor. Birde coitus çok ağrılı oluyor ordan zaten anlıyorum.
Ben de senin durumundayım canım. Sıkıntı geliyor ara ara. Zaman yavaş geçiyor haklısın. Benim de idrar yolumda ağırlık var sanki. Test sonuçlarım yarın çıkacakmış bakalım. Bir şeyim yoktu ama idrar torbasında baskı oluyor sanırım.Canım şimdi gördüm yorumunu çok fazla teli elime almak istemiyorum araştirirken buluyorum kendimi bu da maalesef olumsuz etkiliyor beni.
Evet benimki de ona yakın bir şey dedi şuan elimden gelen sadece yatmak..
O da ne kadar mümkün olursa tabi.
Eskiden günün nasıl geçtiğini anlamazdım şimdi saat geçmiyor sanki.
Cuma günü benim de perinatolog randv. var tekrar insallah ikimizde güzel haberler alırız
Sen şuan nasılsın?