2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
🌸Kizlar bugün veracity fetal dna testi icin kanımı verdim. İnsallah tertemiz gelir🙏🙏🙏🤲🤲🤲

Ve doktorum çatlak oluşmaması için bu ürünü reçete etti. Catlayacaksa bile en minimum düzeyde çatlaması için bunun çok etkili olduğunu söyledi.
20220906_163942.jpg 20220906_164003.jpg

Ben de bundan kullanıyorum canım
inşallah işe yarar. Sen kac para odedin buna? Ben bir eczaneye sordum 720 tl dedi, başka bir eczaneye gittim 656 tl dedi 🤔 neyse aldım.ama eve geldim internetten baktim tc de 300 tl civarı

Selam kızlar 🍀
Umarım herkes iyidir 💕
M merve4416 aramiza hosgeldin canım,
do_major do_major cinsiyeti kesinleşmiş sağlıkla büyüsün minnos ❤💃
Helenk Helenk Canım hiç üzülme, doktorlar durumu erkenden anlayıp önlemini alırlar mutlaka zaten almislar da, iğne ve ilaca başlamışsın. Bundan sonrası kendine daha dikkat etmen ve stresten uzak durmaya çalışmak olmalı 😊 baktığında hepimiz riskli gebelik adayıyız bir gun sonra hamgi sorunla karsilasacagimiz hic belli degil onemli olan erken farkedilip tedbir alinmasi bence. 36. Hafta çok erken bir hafta değil bence , ona bağlı öncesinde ciger geliştirici ignelerde önlemlerini mutlaka alır doktorlar küveze bile hiç girmeyebilir. Umarım hepimiz hiç sorun yaşamadan surecimizi tamamlarız, sağlıkla...

Bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar

Eklentiler

• image 2.jpg
    image 2.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar banada ilk doktor kıza benziyor dedi ikinci dr da erkeğe benziyor dedi bakalım hangisinin ki cikcak
Hangisi çıksın 🥰 anne hissediyormuş.
Herkes bana erkek dedi, çin takvimine gore fln da erkek, ama ben kız hissediyorum 🙈🥰 tabiiki hepimiz icin önceliği sağlık, ama icimizde bir kız mi yoksa erkek mi taşıyoruz sürekli merak konusu. 😍

Kızlar merhabalar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün çok ama çok enerjik hissediyorum kendimi mide bulantım yok denilecek kdar az. Halsizlik var tabi ama mesela artık yemek yapabilirim diye düşünüyorum. Bebek arabası sepet veya beşik alanlar var mı? Kız kardeşimdeyim ben o da buldu bana örnek bir tane çok beğendim hem rengini hem modelini sizde nasıl daha önceden kullananlar var mı? Kullanışlı gözüküyor bana 🤔
Ben bu tarz alacağım canım, çünkü oğlumu okula getirip, götürme işi ben de. Başka kimse yok, bunlar daha korunaklı yağmur da , soğukta falan.
Selam kızlar. Ben nisan annesi olacağımı düşünüyordum ancak bugün ikiz gebelik olduğunu öğrenince muhtemelen Mart annesi olacağım. İlk çocuğum da Mart doğumlu. Ben de katılabilir miyim size?
Hoşgeldin tatlım aramıza ⭐

Merhaba kızlar, bugün ikili test sonucum için doktora gittim.
Geçen sefer göstermemişti ufaklık bugün %80 kız dedi doktorum 🤭🧿⭐
Çok başka duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelip, sağlıkla yaşasınlar inşallah

Back