2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar günaydın, bir kaç gündür başım ağrıyor. Böyle gözlerim; bazen sağ kaşımın üstü bazen sol kaşımın üstü. Daha ziyade alnımda ve şakaklarımda. Bu şekilde baş ağrısı olan var mı, normal mı acaba?
Ben de ayniyin 2 gundur bas ağrısından kusa kusa bi hal oldum feci bir bas agrisi hic hafiflemeden devam etti 2 gun sol gözüm bile uyustu nerdeyse demekki normalmiş ama ilkinde hicbole basim agrimamisti normalde migren atakları yaşardım adet günleri ilkinde bıçak gibi kesilmişti ama bu sefer feci

Kızlar merhabalar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün çok ama çok enerjik hissediyorum kendimi mide bulantım yok denilecek kdar az. Halsizlik var tabi ama mesela artık yemek yapabilirim diye düşünüyorum. Bebek arabası sepet veya beşik alanlar var mı? Kız kardeşimdeyim ben o da buldu bana örnek bir tane çok beğendim hem rengini hem modelini sizde nasıl daha önceden kullananlar var mı? Kullanışlı gözüküyor bana 🤔

Eklentiler

• C6268959-0A3B-4CCE-A5B5-88ADAF8D4C79.jpeg
    C6268959-0A3B-4CCE-A5B5-88ADAF8D4C79.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 58
Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar 💘

Doktorum normal demişti, vücuttaki kan hacmi 2 katına çıktığı için oluyormuş

Hayırlısı olsun canım bebişin keyfi yerinde olsun da 🤲🏻 iğne yazdı mı peki?
Yazdı canm hem iğne hem coraspin beraber kullanicam

Kızlar merhabalar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün çok ama çok enerjik hissediyorum kendimi mide bulantım yok denilecek kdar az. Halsizlik var tabi ama mesela artık yemek yapabilirim diye düşünüyorum. Bebek arabası sepet veya beşik alanlar var mı? Kız kardeşimdeyim ben o da buldu bana örnek bir tane çok beğendim hem rengini hem modelini sizde nasıl daha önceden kullananlar var mı? Kullanışlı gözüküyor bana 🤔
Güzelmiş canım ben de buna benzer bir şey alacağım dur linkini atayım baby plus Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2 - ebebek

Selam arkadaşlar radyoloji baktı ultrasona kanlari verdim merak ettiğim tarama sonuçları hastaneye gitmeden sistemden e nabizda n gorrbiliyomuyuz

Back