2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
.

Eklentiler

• IMG-20220906-WA0008.jpeg
    IMG-20220906-WA0008.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar merhabalar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün çok ama çok enerjik hissediyorum kendimi mide bulantım yok denilecek kdar az. Halsizlik var tabi ama mesela artık yemek yapabilirim diye düşünüyorum. Bebek arabası sepet veya beşik alanlar var mı? Kız kardeşimdeyim ben o da buldu bana örnek bir tane çok beğendim hem rengini hem modelini sizde nasıl daha önceden kullananlar var mı? Kullanışlı gözüküyor bana 🤔
Canim benim bu modelden vardi asansore sigmadi bende tasiyamadim verdim birine cok yer kapliyordu.kendiniz tasiyabileceginiz modellere bakin.arabaya bagaja cok zor sigdi..pismanligimiz bizim.kabin tipi alicam simdi.bahceli eviniz vardir super o zamn tasimasi ama yoks cook cok agir

Kızlar sonuçlar bu şekilde şuan doktoru bekliyorum inşallah iyi şeyler duyarım ikili test cut of üzerinde diyor ve korkuyorum üzüldüm Bi anda 😔

Eklentiler

• IMG_20220906_154128.jpg
    IMG_20220906_154128.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar sonuçlar bu şekilde şuan doktoru bekliyorum inşallah iyi şeyler duyarım ikili test cut of üzerinde diyor ve korkuyorum üzüldüm Bi anda 😔
Canım sanki değer yüksek değil gibi geldi internetten de baktım da onların referans değer farklı mı acaba doktorun varmı takipli olduğun

Ya bnde tam anlamam ama 1.250 gösteriyo en yuksek sınır stres yapma canim hem kesin sonuc bile olmuyo. Ense burun iyiyse sıkıntı olacağını sanmam. Insallah dr pozitif bi dr dur. Psikolojiyi cok etkiliyo

Back