Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzucuğa sağlıcakla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederimMaşallah kuzucuğa sağlıcakla gelsin inşallah
Canım kafa yapısı erkek gibi ama nub bolgesi hic gorunmuyor, sanırım yine bir sonraki kontrolü bekliycez senin icin
Hayırlı olsun canımKıza benziyoruz ama net söylemiyoruz klitoris gördüm gibi ama Net olması için 16. Hafta dedi doktorumuz ; ense kalınlığı burun iyi görünüyor test sonucu 2 hafta sonra![]()
ultrason görüntüsü varmı :)Kıza benziyoruz ama net söylemiyoruz klitoris gördüm gibi ama Net olması için 16. Hafta dedi doktorumuz ; ense kalınlığı burun iyi görünüyor test sonucu 2 hafta sonra![]()
Haha yine mi gool degil diyesim geldiCanım kafa yapısı erkek gibi ama nub bolgesi hic gorunmuyor, sanırım yine bir sonraki kontrolü bekliycez senin icin![]()
Evet benim içimden kız geçtiÇok teşekkür ederimsiz kız demistiniz demi en son
İnşallah canım çok teşekkürler sağlıklı olsun daGözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah kuzucuk![]()
İkili odaklı olduğu için bu şekilultrason görüntüsü varmı :)
Canim benim bu modelden vardi asansore sigmadi bende tasiyamadim verdim birine cok yer kapliyordu.kendiniz tasiyabileceginiz modellere bakin.arabaya bagaja cok zor sigdi..pismanligimiz bizim.kabin tipi alicam simdi.bahceli eviniz vardir super o zamn tasimasi ama yoks cook cok agirKızlar merhabalar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün çok ama çok enerjik hissediyorum kendimi mide bulantım yok denilecek kdar az. Halsizlik var tabi ama mesela artık yemek yapabilirim diye düşünüyorum. Bebek arabası sepet veya beşik alanlar var mı? Kız kardeşimdeyim ben o da buldu bana örnek bir tane çok beğendim hem rengini hem modelini sizde nasıl daha önceden kullananlar var mı? Kullanışlı gözüküyor bana![]()
Ogrenemedim hala erkek diyorum israrla ben halaEvet benim içimden kız geçti![]()
Canım sanki değer yüksek değil gibi geldi internetten de baktım da onların referans değer farklı mı acaba doktorun varmı takipli olduğunKızlar sonuçlar bu şekilde şuan doktoru bekliyorum inşallah iyi şeyler duyarım ikili test cut of üzerinde diyor ve korkuyorum üzüldüm Bi anda![]()
Cnm ben karistirdim etiketi sanırımCanım ben genelde cinsiyet yorumu yapmıyorum grupta pekama erkeğe benziyor bence
![]()
Ya bnde tam anlamam ama 1.250 gösteriyo en yuksek sınır stres yapma canim hem kesin sonuc bile olmuyo. Ense burun iyiyse sıkıntı olacağını sanmam. Insallah dr pozitif bi dr dur. Psikolojiyi cok etkiliyoKızlar sonuçlar bu şekilde şuan doktoru bekliyorum inşallah iyi şeyler duyarım ikili test cut of üzerinde diyor ve korkuyorum üzüldüm Bi anda![]()