2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar, bugün ikili test sonucum için doktora gittim.
Geçen sefer göstermemişti ufaklık bugün %80 kız dedi doktorum 🤭🧿⭐
Çok başka duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelip, sağlıkla yaşasınlar inşallah
bizim grup kız ağırlıklı olacak gibi bi his var içimde :)

inşallah işe yarar. Sen kac para odedin buna? Ben bir eczaneye sordum 720 tl dedi, başka bir eczaneye gittim 656 tl dedi 🤔 neyse aldım.ama eve geldim internetten baktim tc de 300 tl civarı
Canım ben bu yıl almadım gecen yıl aldim ve 2 li fiyati o zaman 250 tl idi. Simdi 2 li fiyat 650 -700 aralığında. Ama ablam 2 çocukta da bunu kullandı çatlağı yok. Genetik değil bence kremde etkili diğer ablam ve annemde baya çatlak var çünkü 😀

Çok başka duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelip, sağlıkla yaşasınlar inşallah
Bana yüzde falan vermiyor ya kimse kız gibi diyor sadece ikisinin de pozisyon uygunduu😂😂

Kızlarrr ben bugun doktora gittim 14.haftadayım, 2-3 hafta önce bi resim atmıştım buraya benim bebişi tahmin etmemek mümkün değil diye🤣 hatta tekrar resmi iliştiriyorum buraya🤣 doktor iki sefer çok büyük ihtimal erkek demişti. Bugun de gittiğimde doktorum önceden cinsiyet tahmini yaptıysam sakın söyleme bilmeden bakayım dedi bi baktı kiiii %99.9 kız dedi şok olduk😂 ayrıca şu instagramdaki sayfada %80 erkek demişti o da yanlış söylemiş oldu. Yani diyeceğim o ki 16.haftaya kadar emin olmamak gerekiyo galiba benim hala kafam karışık acaba değişir mi diye

Eklentiler

• F5A8623A-B529-47E0-B61E-8E418009F07B.jpeg
    F5A8623A-B529-47E0-B61E-8E418009F07B.jpeg
    612,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlarrr ben bugun doktora gittim 14.haftadayım, 2-3 hafta önce bi resim atmıştım buraya benim bebişi tahmin etmemek mümkün değil diye🤣 hatta tekrar resmi iliştiriyorum buraya🤣 doktor iki sefer çok büyük ihtimal erkek demişti. Bugun de gittiğimde doktorum önceden cinsiyet tahmini yaptıysam sakın söyleme bilmeden bakayım dedi bi baktı kiiii %99.9 kız dedi şok olduk😂 ayrıca şu instagramdaki sayfada %80 erkek demişti o da yanlış söylemiş oldu. Yani diyeceğim o ki 16.haftaya kadar emin olmamak gerekiyo galiba benim hala kafam karışık acaba değişir mi diye
Hatırladım canim. Ama bizim kaçırdigimiz bisey var, o uzanti pipi gibi görünse de testis görünmüyor. Uzantı paralel olursa kız oluyor şimdi dikkatli bakınca uzantı paralel, sadece ucunda görünen başka bisey var o kordon mu acaba, doktor kesin kız demiş çünkü. Ama kafa yapısı da erkeğe benziyor açıkçası. Bilemedim doktor ne derse o sonucta :) saglikla gelsin minnak 🧿❤️

Hayirlisi olsun canim sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 💕

Nub teorisine göre kız zaten bu bebiş 🤭 benim doktorum nubun doğruluk oranı için %70 doğru çıkıyor demişti

Hatırladım canim. Ama bizim kaçırdigimiz bisey var, o uzanti pipi gibi görünse de testis görünmüyor. Uzantı paralel olursa kız oluyor şimdi dikkatli bakınca uzantı paralel, sadece ucunda görünen başka bisey var o kordon mu acaba, doktor kesin kız demiş çünkü. Ama kafa yapısı da erkeğe benziyor açıkçası. Bilemedim doktor ne derse o sonucta :) saglikla gelsin minnak 🧿❤️
Bence de o uzantıyı ya da kordonu pipi diye yorumlayabiliyorlar 🥶 testis görene kadar ikna olmamak lazım 😅

Sağol canım inşaAllah🤲🏻🥰
Ben de böyle büyük durunca acaba mı demiştim ama ikinci gidişimde alttan gördük yine çıkıntı vardı yine erkek demişti o zaman da kordondu demek ki😂 kafa yapısında da alın çıkık olursa erkek oluyo demişlerdi burda o da uymadı bizim kıza😂 sağlıkla gelsin de miniğim kız erkek farketmiyo ama içimizden hep kız geçiyodu🤗 hayırlısı artık bakalım tekrar değişir mi🥰

Nub teorisine göre kız zaten bu bebiş 🤭 benim doktorum nubun doğruluk oranı için %70 doğru çıkıyor demişti
Ayy ben şu nub olayını bi türlü çözemedim hiç anlamıyorum🤭 inşaAllah değişmez yine😄 yeni görüntüsüde bu videodan kırptım resmi biraz zor aldım ama çıkıntı görünmüyo❤️

Eklentiler

• B4BF269E-9F16-4C1B-9F34-24684EF68404.jpeg
    B4BF269E-9F16-4C1B-9F34-24684EF68404.jpeg
    272,6 KB · Görüntüleme: 65
  • D7D0074B-19C9-4AD6-950E-B69576E02B32.jpeg
    D7D0074B-19C9-4AD6-950E-B69576E02B32.jpeg
    270,1 KB · Görüntüleme: 62
Back