2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar merhaba öncelikle pozitif olan herkesi gönülden kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyen isteyen herkese Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce versin inşallah 🙏🏻🙏🏻 kızlar pozitif olanlara özellikle bir sorum olacak, yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ?olmaz ise olumsuz olarak düşünmeli miyiz bu konu aklımı çok kurcalıyor.
Canım yerleşme kanaması kadınların sadece %20sinde görülen bir şey yani 5 kadından 1i yerleşme kanaması yaşıyor. Bende bu transferimde yerleşme kanaması oldu şahsen olmamasını tercih ederdim inanılmaz stres oldum yerleşme mi yoksa düşük mü oluyor anlayamadığım için çok moralim bozuldu

Ben de glifor kullanıyorum transfer öncesi hazırlıkta başladım. Yarım doz sabah yarım doz akşam. Tama dönemiyorum öldürüyor beni 🤭
Glifor kilo vermemde de baya yardımcı oldu.
Gliforum bir etkisi daha var tutunmaya yardımcı olduğu yazıyor. Tüp bebek tedavisinde glifor diye aramıştım.
Sifa olsin canim
Benim malsef olmusiz sonucladi bugun kanama oldu muayrnedeydim zaten. Kimyasal gebelik

Selamlar canım glifor kullanıyorum demişsin insülin direncin var sanırım bende de var ama doktorum kullanmamı önermedi testten sonra bakacağız dedi ama havuç şekerlidir yapısı gereği suyu daha da şekerli olur bu anlamda doktoruna danışarak tüketmeni tavsiye

Selamlar canım glifor kullanıyorum demişsin insülin direncin var sanırım bende de var ama doktorum kullanmamı önermedi testten sonra bakacağız dedi ama havuç şekerlidir yapısı gereği suyu daha da şekerli olur bu anlamda doktoruna danışarak tüketmeni tavsiye ederim

Canim benim kimyasal gebelik olustu.
Insulin ilgili sikintim yok. Ama tedavi surecinde etkili oldugu icin verdi doktor. Gluten tuketmiyorum 4 ay once doktorum yeme icme aliskanliklarimi dergistirdi. Takviyeler verdi.
Kimyasal bile olsa ilk defa bu durumu yasadim.
4 tup bebrk denemem. Nasip hersey

Merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç çok şükür pozitif hamile olan arkadaşlarım tebrik ederim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım olmayan arkadaşarım en kısa zamanda sağlıkla huzurla mutlu haber alsınlar herşey herkesin gönlünce olsun zor bir yolculuk ve devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar merhaba öncelikle pozitif olan herkesi gönülden kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyen isteyen herkese Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce versin inşallah 🙏🏻🙏🏻 kızlar pozitif olanlara özellikle bir sorum olacak, yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ?olmaz ise olumsuz olarak düşünmeli miyiz bu konu aklımı çok kurcalıyor.
Bende olmadı. 5. Haftaya giricem daha bişey olmadı

Selam kızlar benim bir sorum olacak sizlere. Bugün kese görmeye gittik. Çok şükür herşey yolundaymış. Progestan fitil, progestan iğne, olsapar iğne ve estrofem kullanıyorum. Doktor oksaparı kesebilirsin dedi. Ama pıhtılaşma testi falan yaptırmadım. Sizde süreç nasıl ilerledi acaba
Bnce yaptırın. Ben tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım iyikide yaptırmışım kanımda pıhtılaşma çıktı. İlk düşüğümü o yüzdn oldu die düşünüyorm artık. Büyük ihtimal doğuma kadar oksapar kullanıcam

Bnce yaptırın. Ben tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım iyikide yaptırmışım kanımda pıhtılaşma çıktı. İlk düşüğümü o yüzdn oldu die düşünüyorm artık. Büyük ihtimal doğuma kadar oksapar kullanıcam
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için. Peki testi nerede yaptırdınız hangi bölüme gitmek gerekiyor? Ne kadar surede sonuclaniyor. Hatirlarmisiniz acaba

Kızlar transfer sonrası uyku ve halsizlik oldu mu sizlerde?
Ben kendimi kaldıramıyorum eve geldiğimde 2 saat kadar uyumuşum. Kalktım ve hala uykum var gibi ve bacaklarım ağrıyor. Sizlerde böyle bir etki oldu mu?

Kızlar transfer sonrası uyku ve halsizlik oldu mu sizlerde?
Ben kendimi kaldıramıyorum eve geldiğimde 2 saat kadar uyumuşum. Kalktım ve hala uykum var gibi ve bacaklarım ağrıyor. Sizlerde böyle bir etki oldu mu?
Bendede halsizlik var uzandım öyle uyku hali var yorgun muşum gibi

Back