• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benn🤚 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim senin adına. nasıl bıraktınız?
Uzun zamandır istiyorum çünkü aşırı yapışıyor temastan sıkıldığımdan değil yanlış anlaşılmasın ama sürekli nam nam diye bağırıp gelmesi her an her yerde yoruyor açıkçası mesela bu hafta trenle Ankaraya gitmek zorunda kaldık bütün vagon duydu nam nam meme açççç diye bağırıp olmaz şimdi diyince yerlere yatmasını. Gece de böyle uyuyor uyanıyor meme emmeden geri uyumuyor.
Doğum gününü atlatmayı bekliyorum inşallah güzel bir şekilde bitiririz bizde. Biraz uzun yazmışım ama bu aralar çok doluyum her şey üst üste geliyor kafam çok karışık 😥
Bizde trenle ankaraya geldik yastik getirdim yanima ayagimda salladim 2 saat uyudu uyku saatine denk getirmistim o sekilde atlattik bizde:)

Kızlar d vitamini ve balık yağı dışındaki takviyeleri her doktor önermiyor, kullanıyorsanız da mutlaka bir süre bırakıp sonra tekrar başlayın diyorlar. Hatırlatmak istedim.

Kızlar d vitamini ve balık yağı dışındaki takviyeleri her doktor önermiyor, kullanıyorsanız da mutlaka bir süre bırakıp sonra tekrar başlayın diyorlar. Hatırlatmak istedim.
Okul cocugu olunca bagısıklık guclendırıcı seylere basvurmak şart oluyor yoksa sureklı bır hastalık. Bu yıl kullandığım takvıyelerın cok faydasını gordum. Ama soyledıgın gıbı ara vermek lazım.

Evet d vitamini ve balik yagini bile her zaman vermiyorum d vitamini yuksek cikmisti en son yaptirdigimiz kan tahlilinde istahsiz oldugu icin viador istah surubu aldim ondan veriyorum su ara

Sen oğlunu götürdün mü canım doktora randevunuz vardı?
Cnm goturdum kule yapmasini istediler yapti bebegin gozunu gostermesini istediler onu bizde ogretmemize ragmen ogrenmedi bide top oynatti benden de detayli bir bilgi aldi haftaya test yapacaklarmis isitme testi istiyorlar sesleri boguk duyuyordur diye ama kulagina bisi sokturmuyorki ya neyse goz temasj iyi oyun oynamasi iyi iletisimi iyi dediler tek sorun suan konusmamasi bakalim haftaya oyun alaninda bir teste sokacaklarmis ondan ne cikacak acaba ama genel itibariyle iyi dendi

Cnm goturdum kule yapmasini istediler yapti bebegin gozunu gostermesini istediler onu bizde ogretmemize ragmen ogrenmedi bide top oynatti benden de detayli bir bilgi aldi haftaya test yapacaklarmis isitme testi istiyorlar sesleri boguk duyuyordur diye ama kulagina bisi sokturmuyorki ya neyse goz temasj iyi oyun oynamasi iyi iletisimi iyi dediler tek sorun suan konusmamasi bakalim haftaya oyun alaninda bir teste sokacaklarmis ondan ne cikacak acaba ama genel itibariyle iyi dendi
Canım onlar bir yolunu bulur işitme testini yaparlar. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻

Kızlar merhaba , tuvalet eğitimine başlayan tamamlayan var mı, önerileriniz var mı acemilere, oğlum 23 aylık oldu artık başlasam mı diyorum

Kızlar merhaba , tuvalet eğitimine başlayan tamamlayan var mı, önerileriniz var mı acemilere, oğlum 23 aylık oldu artık başlasam mı diyorum
Canım senınle konusmustuk bızım 1 aydan fazla oldu tamamlayalı. Ramazan ayı geldı oruc tutacak mısın bılmıyorum ama eger tutarsan zor olur kucuk bebegın de var. Ve sınyal verıyorsa hazır oldugunu dusunuyorsan ramazan sonrası basla bence yazın rahat edersınız.

Canım senınle konusmustuk bızım 1 aydan fazla oldu tamamlayalı. Ramazan ayı geldı oruc tutacak mısın bılmıyorum ama eger tutarsan zor olur kucuk bebegın de var. Ve sınyal verıyorsa hazır oldugunu dusunuyorsan ramazan sonrası basla bence yazın rahat edersınız.
Canım bi seni hatırlıyorum başka var mı diye merak ettim, tutmayı deneyeceğim inşallah ya 2 sene borcum var bide kız da ek gıdaya başladı ama baktım zorlanıyorum bırakacağım
Sinyal olarak kuru kalkması mı önemli

Canım bi seni hatırlıyorum başka var mı diye merak ettim, tutmayı deneyeceğim inşallah ya 2 sene borcum var bide kız da ek gıdaya başladı ama baktım zorlanıyorum bırakacağım
Sinyal olarak kuru kalkması mı önemli
Kuru kalkması ve gun ıcınde uzun sure kuru kalması kaslarının gelıstıgını gosterıyor. Ikı cocugumda da bunu takip ettım canım. Tabı tuvalete gelmeye dırenmemesı lazım.Benım oglum yazın tuvalete oturuyorken bu son zamanlar ıstemıyordu ben de baslayınca korktum ama sabah kalkıp bezı cıkardık artık bızler gıbı tuvalete yapacagını kılot gıyecegını anlattım kılot cok hosuna gıttı bezlere de bay bay yapıp bezlerın hepsını balkona attık çöpe attık gıbı. Oturmaya basladı tuvalete kolozete oturuyorlar ama uzun sure durmayıp sıkılıyorlar o yuzden alaturka cok ıyı oluyor hem su dokup oynuyorlar hem çişi gelınce yapmıs oluyor. Alısınca da klozet kullandı artık.

Kuru kalkması ve gun ıcınde uzun sure kuru kalması kaslarının gelıstıgını gosterıyor. Ikı cocugumda da bunu takip ettım canım. Tabı tuvalete gelmeye dırenmemesı lazım.Benım oglum yazın tuvalete oturuyorken bu son zamanlar ıstemıyordu ben de baslayınca korktum ama sabah kalkıp bezı cıkardık artık bızler gıbı tuvalete yapacagını kılot gıyecegını anlattım kılot cok hosuna gıttı bezlere de bay bay yapıp bezlerın hepsını balkona attık çöpe attık gıbı. Oturmaya basladı tuvalete kolozete oturuyorlar ama uzun sure durmayıp sıkılıyorlar o yuzden alaturka cok ıyı oluyor hem su dokup oynuyorlar hem çişi gelınce yapmıs oluyor. Alısınca da klozet kullandı artık.
Teşekkür ederim canım dediklerini dikkate alacağım, hayırlı ramazanlar 😊❤️

Aynisi cnm 3 haftadir devam ediyor anneme geldim yardimci olur diye yok yediremiyoruz kendide yemiyor sadece kendi ne isterse onu ekmek sut falan viador surup aldim karadut ozu veriyorum bide balik yagi bari onlardan bisi alsin
Ben balık yağını aldım ama içmiyor

Ben hala emziriyorum kızlar nasıl bıraktı bırakanlar artık bırakmamız gerekiyor bizimde büyükler salça sür bilmem ne diyorlar ben öyle yapmak istemiyorum süt bitti falan diyorum ama ağlıyor gece de emiyor gündüz de bi ara geceyi kestim yine başladık sonra

Kızlar nasılsınız? Hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize.
Bu 2 yaş sendromu ne zaman geçiyor biliyor musunuz? Gözlerimin altı morardı artık uykusuzluktan. 2 haftadır mızıldanıyor geceleri ağlıyor uyumuyor susuyor dönüyor ağlıyor yine uyukluyor. Saat 2,5 gibi sürekli sonra kendi kendisine uyuyor 1 saat sürüyor tabi. Tekrar 5/5:30 gibi yine mızıldawnıyor ağlıyor dönüyor uyukluyor aynı şeyi yaparak tekrar uyuyor 8 de yine ayakta hatta bazen 7:30. Gündüz öğlende çok az uyuyor zorla sallıyorum uyutuyorum 1 saat. Akşam erken yatmıyor kesinlikle 9 da götürsem 2 saat uyutmaya çalışıyorum 11 e doğru yatıyor. Gözleri yüzü kaşınıyor uyku akıyor sürekli esniyor ama bana mısın demiyor. Uyanık kalma peşinde hep. Beni de dinlendirmiyor. Evde koala gibi bacağıma yapışıyor. Çok yoruluyorum inanılmaz derecede artık🥹

Ben hala emziriyorum kızlar nasıl bıraktı bırakanlar artık bırakmamız gerekiyor bizimde büyükler salça sür bilmem ne diyorlar ben öyle yapmak istemiyorum süt bitti falan diyorum ama ağlıyor gece de emiyor gündüz de bi ara geceyi kestim yine başladık sonra
Bizim iki gün oldu canım bende hep anlatıyordum meme bitti artık büyüdün böyle anlattım tabii ikna olmadı annem bakıyor ben okuldayken o da hep ben okuldayken anlatmış sonra eve geldim memeler hasta olmuş dedim beyaz sirke sürdük tadına hiç beğenmedi hasta olmuş gördün mü dedim bakabilirsin sevebilirsin ama artık emmek yok dedim sonra kafasını dağıttım başka şeylerle gece çok uykusu gelmişti sarıldık uyuduk sürdüm tadını beğenmedi öptü uyudu biz de böyle oldu süreç ben de inanamıyorum şu anda çok bağlıydı bıraktı ama inşallah sizin de iyi geçer

Back
X