• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benn🤚 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim senin adına. nasıl bıraktınız?
Uzun zamandır istiyorum çünkü aşırı yapışıyor temastan sıkıldığımdan değil yanlış anlaşılmasın ama sürekli nam nam diye bağırıp gelmesi her an her yerde yoruyor açıkçası mesela bu hafta trenle Ankaraya gitmek zorunda kaldık bütün vagon duydu nam nam meme açççç diye bağırıp olmaz şimdi diyince yerlere yatmasını. Gece de böyle uyuyor uyanıyor meme emmeden geri uyumuyor.
Doğum gününü atlatmayı bekliyorum inşallah güzel bir şekilde bitiririz bizde. Biraz uzun yazmışım ama bu aralar çok doluyum her şey üst üste geliyor kafam çok karışık 😥
Bizde trenle ankaraya geldik yastik getirdim yanima ayagimda salladim 2 saat uyudu uyku saatine denk getirmistim o sekilde atlattik bizde:)

Kızlar d vitamini ve balık yağı dışındaki takviyeleri her doktor önermiyor, kullanıyorsanız da mutlaka bir süre bırakıp sonra tekrar başlayın diyorlar. Hatırlatmak istedim.

Kızlar d vitamini ve balık yağı dışındaki takviyeleri her doktor önermiyor, kullanıyorsanız da mutlaka bir süre bırakıp sonra tekrar başlayın diyorlar. Hatırlatmak istedim.
Okul cocugu olunca bagısıklık guclendırıcı seylere basvurmak şart oluyor yoksa sureklı bır hastalık. Bu yıl kullandığım takvıyelerın cok faydasını gordum. Ama soyledıgın gıbı ara vermek lazım.

Back