2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba sevgili anneler.Ben de ikiz annesi olarak aranıza katılayım.Ikizlerimin olacagini ogrendigimden beri zorlu haftalar geçiriyorm. Şaşkınlık,korku, sevinç hepsini bir arada yasadigim ilginc bi 3 hafta oldu.Durumu anca kaniksayabildim diyebilirim.12+4 günlük ikizler. Cinsiyet konusunda henüz erken mi bilmiyorum ama gittiğim iki Dr farkli cinsiyetler söyledi.Iyice kafam karisti

hepsi öyle canım 16. haftaya kadar kesin bişey demekten kaçınıyorlar ama erkek bebeklerde bariz belli oluyor bu haftalar da testisler falan bence erkek olsa belli olurdu :)
Bak bana tahmin yapmamissin yine sen guncelleme foto attım da 😄🫢

Merhaba sevgili anneler.Ben de ikiz annesi olarak aranıza katılayım.Ikizlerimin olacagini ogrendigimden beri zorlu haftalar geçiriyorm. Şaşkınlık,korku, sevinç hepsini bir arada yasadigim ilginc bi 3 hafta oldu.Durumu anca kaniksayabildim diyebilirim.12+4 günlük ikizler. Cinsiyet konusunda henüz erken mi bilmiyorum ama gittiğim iki Dr farkli cinsiyetler söyledi.Iyice kafam karisti
Hoşgeldin canım sağlıkla al inşallah bebislerini kucagina

Canim benim bu modelden vardi asansore sigmadi bende tasiyamadim verdim birine cok yer kapliyordu.kendiniz tasiyabileceginiz modellere bakin.arabaya bagaja cok zor sigdi..pismanligimiz bizim.kabin tipi alicam simdi.bahceli eviniz vardir super o zamn tasimasi ama yoks cook cok agir
Nasıl bşr genişlik vardı da sığmadı asansöre yerinde gidip bakacağım artık hem bu tarz hemde kullanışlı pratik bir tane alacağım artık canım. Söylediğin iyi oldu hiç asansörü düşünmedim bide ben 12hatta oturuyorum yukarıya sığmazsa sürekli katlamakta uğraşacağım. İstiyorum ki çocukla beraber yukarıya kadar çıkartayım kzı kardeşim kanz dan aldı hemde 5 sene önce aldı 2000 TL’ye İnan 1 ay kullandı bıraktı çocuk durmadı onda kıyameti koparıyordu ona bindiğinde gitti şemsiye aldı yazlık varya :))) onda büyüdü valla çocuk 😅

Yasa bağlı risk yüksek çıkmış o da çok normal 30 un üstüne çıktık artık 😁ama kombine risk düşük bence sorun teşkil edecek bir durum yok. Benimde o değerim 10.000/1 idi doktorum sorun yok demisti.
Benimde sonuçlar bugün çıktı yaşa bağlı düşük Risk tazmıştı,ama diğer ölçümlerde sorun yokmuş.Sadece yaş faktöründen dolayı dedi doktor

Benimde sonuçlar bugün çıktı yaşa bağlı düşük Risk tazmıştı,ama diğer ölçümlerde sorun yokmuş.Sadece yaş faktöründen dolayı dedi doktor
Benim de öyle çıktı, sadece yaş faktörü.
Ultrason ölçümleri gayet iyi

Eki Görüntüle 3125712 Benim nub a baktık mı yaaa @minseo😇
Bu görüntü iyi değil canım alt taraf hiç belli değil 🙈
Aynen öyle iş testiste bitiyomuş canım😂 gittim bi de dayanamadım 3 tane erkek zıbın takımı sipariş vermiştim bugun elime ulaştı😂
Hahahah neyse ki iade diye bi güzellik var 😅 senin bacak arasında hiç bişi yok ya erkek olsa pipi gülümserdi 😅
Hanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedi 🫢 bide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı 😵‍💫 çok ta şey yapmayın diye soylim dedim😄
Eee önceki yazdığının ekran görüntüsünü atsaydın ya 😂
Bak bana tahmin yapmamissin yine sen guncelleme foto attım da 😄🫢
Canım anlayamadıklarıma hiç yazmıyorum nub görürsem anca yazıyorum diğer türlü kız erkek diye sallayamıyorum ben öyle bi yeteneğim yok😂

Bu görüntü iyi değil canım alt taraf hiç belli değil 🙈

Hahahah neyse ki iade diye bi güzellik var 😅 senin bacak arasında hiç bişi yok ya erkek olsa pipi gülümserdi 😅

Eee önceki yazdığının ekran görüntüsünü atsaydın ya 😂

Canım anlayamadıklarıma hiç yazmıyorum nub görürsem anca yazıyorum diğer türlü kız erkek diye sallayamıyorum ben öyle bi yeteneğim yok😂
Oyle yaptım bende zaten yazmadi bidaha. Kız nubu görüp yorum yapmistin ya geçen simdi nub gorunmiyomu😐

canım naptın görüştün mü doktorunla ? ultrason ölçümlerin iyiydi diye hatırlıyorum ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Canım çok şükür doktorum sıkıntı yok niye boş yere üzdün kendini dedi biz kombine riske ense ve burnu baz alıyoruz dedi onlarda gayet iyi olduğu için hiç bi sıkıntı yok dedi 😊🤲🏻🌸

Hanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedi 🫢 bide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı 😵‍💫 çok ta şey yapmayın diye soylim dedim😄
Yazmıyor mu tahminini sana yazdığını yapıştırsaydın yollasaydın canım :))

Back