• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Güzel sağlıklı günlerde kullan canım bende baya bi araştırmadan sonra bundan almaya kadar verdim 😀 fiyat performas diyorlar çünkü bunun için
Evet canım mağazada falan baktım çok çok hafif kullanışlı duruyor insallah sağlıkla kullanmak nasip okur hepimize🙏🏻😍

Evet canım mağazada falan baktım çok çok hafif kullanışlı duruyor insallah sağlıkla kullanmak nasip okur hepimize🙏🏻😍
Amin canım inşallah gri mi aldın peki ben grisini cok beğendim en sevdiğim renk

Oyy sağlıkla binsin inşallah

Bana kız dedi 🤗
Yarın doktor kontrolüm var bakalım heyecan dorukta
Hayırlı güzel haberler alın inşallah.🤗🥰 İnsta daki sayfa bana da kız dedi. Bugün doktor erkeğe yakın dedi. Buradaki birçok arkadaş resme göre daha çok erkek tahmini yaptı bakalım hayırlısı olsun.🙏🏻

Bence git ben destekliyorum 😂 ben de meraktan ölücem cumartesiyi iple çekiyorum 🥶
Hahaha yarına kendi doktorum değil ama bana yakın bir devlet hastanesinde randevu buldum. İlk defa devlette muayne olucam acaba direk kontrol için geldim desem bakarlar mı 🙈
Az kaldı cumartesiye 🌸🌸

Bende hep doktor ayarlıyor şu gün gel diye 😁 Sen kaç haftada bir gidiyorsun😁
Yaa öylemi yapıyor doktorun doğrudur canım 😌 ben bu üç ayda çok gittim ya sayamadım valla 😂😄 dayanamayıp kaçamak yapıyom bebişi görmek için 🤦‍♀️ şimdi e nabız dan baktımda 12 kere gitmişim daha şimdiden 😂 artık kendimi dizginleyip ayda 1 kontrole alışmam lazım.

Yaa öylemi yapıyor doktorun doğrudur canım 😌 ben bu üç ayda çok gittim ya sayamadım valla 😂😄 dayanamayıp kaçamak yapıyom bebişi görmek için 🤦‍♀️ şimdi e nabız dan baktımda 12 kere gitmişim daha şimdiden 😂 artık kendimi dizginleyip ayda 1 kontrole alışmam lazım.
Neee 12 mi 🙈🙈 Ben hamile kaldıktan sonra 4 defa falan gittim canım😁 Özele mi gidiyorsun devlete mi? Birde aynı doktor mu 😁

Neee 12 mi 🙈🙈 Ben hamile kaldıktan sonra 4 defa falan gittim canım😁 Özele mi gidiyorsun devlete mi? Birde aynı doktor mu 😁
Çoğunlukla kendi doktoruma gidiyorum canım aralarda araştırma hastanesine gitmiştim tabi testler vs. İçin. İlk zamanlar lekelenmem olmuştu o ara tedirgin oluyordum bieşy oldumu acaba diye gidip geliyordum hastaneye 🤦‍♀️ özelde 9 gün içinde bir kontrol hakkın daha oluyor ya onlarada gidiyorum ben 😄😂

Bikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorum 🙂 Dedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor🙈🙂 Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz🙊 Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor 😔
Nasıl iyi hissediyorsanız oyle devam edin😌 özelde Dr çok ayrıntılı bakıyor ve bilgi veriyor. Onun söylediği haricinde ben de pek bişey sormuyorum açıkçasi. Sadece benimki hep uyuyor çok az hareket gördük. Onu merak edip sordum bı😄

Çoğunlukla kendi doktoruma gidiyorum canım aralarda araştırma hastanesine gitmiştim tabi testler vs. İçin. İlk zamanlar lekelenmem olmuştu o ara tedirgin oluyordum bieşy oldumu acaba diye gidip geliyordum hastaneye 🤦‍♀️ özelde 9 gün içinde bir kontrol hakkın daha oluyor ya onlarada gidiyorum ben 😄😂
Anladım canım insan merak ediyor valla haklısın 🙈🙈 Bende sürekli gitmek istiyorum birda daha da büyüdüler merak artıyor 😁

Eklentiler

• 5E2992CC-A1DE-407A-8385-AA87DFBED6C0.jpeg
    5E2992CC-A1DE-407A-8385-AA87DFBED6C0.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 0C768EBE-61E1-4883-8DCF-5A5464730610.jpeg
    0C768EBE-61E1-4883-8DCF-5A5464730610.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 68
Burda cinsiyet tahmini yapılıyor sanırım aslında niyetim yoktu ama yüklenenleri kıskandım 😁🤭
Karından, 7+5 di bu yenisi cumartesi günü inşllah 🎈
Canım sağlıkla büyüsün bebis 🙂 bu ultrason görüntüsüne göre tahmin yapmak için erken, nub felan daha görünmüyor. 10 + haftalarda çok daha net görüntü olduğu için tahminler de ona göre yapılır bence 🙂🙂 yeni ultrasonu bekliyoruz 🤩

Back