- Emoji Skoru
- 4.299
- Puanlar
- 83
Rica ederim canımCanım çok çok teşekkür ederiminstagramdaki sayfa erkek dedi bu arada
![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
![Relieved face :relieved: 😌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60c.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımCanım çok çok teşekkür ederiminstagramdaki sayfa erkek dedi bu arada
![]()
Bakalım hayırlısı olsun insallahRica ederim canımaaa öylemi bakalım ne çıkacak bebiş
![]()
Oyy sağlıkla binsin inşallahBebek arabasını aldık![]()
Bana kız dediCanım çok çok teşekkür ederiminstagramdaki sayfa erkek dedi bu arada
![]()
Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canımBakalım hayırlısı olsun insallah![]()
Aa hadi bakalım haberdar etOyy sağlıkla binsin inşallah
Bana kız dedi
Yarın doktor kontrolüm var bakalım heyecan dorukta
Güzel sağlıklı günlerde kullan canım bende baya bi araştırmadan sonra bundan almaya kadar verdimBebek arabasını aldık![]()
Evet canım mağazada falan baktım çok çok hafif kullanışlı duruyor insallah sağlıkla kullanmak nasip okur hepimizeGüzel sağlıklı günlerde kullan canım bende baya bi araştırmadan sonra bundan almaya kadar verdimfiyat performas diyorlar çünkü bunun için
Amin canım inşallah gri mi aldın peki ben grisini cok beğendim en sevdiğim renkEvet canım mağazada falan baktım çok çok hafif kullanışlı duruyor insallah sağlıkla kullanmak nasip okur hepimize![]()
Hayırlı güzel haberler alın inşallah.Oyy sağlıkla binsin inşallah
Bana kız dedi
Yarın doktor kontrolüm var bakalım heyecan dorukta
Hahaha yarına kendi doktorum değil ama bana yakın bir devlet hastanesinde randevu buldum. İlk defa devlette muayne olucam acaba direk kontrol için geldim desem bakarlar mıBence git ben destekliyorumben de meraktan ölücem cumartesiyi iple çekiyorum
![]()
Bende hep doktor ayarlıyor şu gün gel diyeAy ben hiç duramam valla iyi dayanmışsın gitmemeyeben çok sık gidiyorum ya benmi abartıyorum acaba
![]()
Yaa öylemi yapıyor doktorun doğrudur canımBende hep doktor ayarlıyor şu gün gel diyeSen kaç haftada bir gidiyorsun
![]()
Neee 12 miYaa öylemi yapıyor doktorun doğrudur canımben bu üç ayda çok gittim ya sayamadım valla
dayanamayıp kaçamak yapıyom bebişi görmek için
şimdi e nabız dan baktımda 12 kere gitmişim daha şimdiden
artık kendimi dizginleyip ayda 1 kontrole alışmam lazım.
Çoğunlukla kendi doktoruma gidiyorum canım aralarda araştırma hastanesine gitmiştim tabi testler vs. İçin. İlk zamanlar lekelenmem olmuştu o ara tedirgin oluyordum bieşy oldumu acaba diye gidip geliyordum hastaneyeNeee 12 miBen hamile kaldıktan sonra 4 defa falan gittim canım
Özele mi gidiyorsun devlete mi? Birde aynı doktor mu
![]()
Nasıl iyi hissediyorsanız oyle devam edinBikaç sayfadır konuşulmuş ben bebeğimin kalp atış hızını bile bilmediğimi fark ettim. Hayır gamsız da değilim o kadar ama neyi bilmem gerektiğini de bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi diyor tamam diyorumDedem zamanından kalma bi ultrason kağıdı verdi doktor onda da Crl dışında bişey yazmıyor
Niye böyle bi inancım var bilmiyorum kurcalamazsam daha iyi olacak gibi geliyor. Devlet hastanesi koridorlarında elinde ve karnında sürüyle bebek taşıyan anneleri görüyorum. Eminim diyorum hiç bişey bilmiyorlar patır patır doğuruyorlar. Son kontrolümden sonra çok saldım zaten. Nerdeyse her gün dışardayım market poşetlerimi de taşıyorum, yukarı da uzanıyorum, cinsel ilişki tam gaz
Ne bileyim yanlış mı yapıyorum sizce? Gerçekten bazen burada yazılanları okuyup çok mu geniş davranıyorum daha hassas olmalı mıyım diyorum. İnatla bi problem yaşamadan özel doktora gitmeyeceğim diyorum ama burada herkes bebeği hakkında o kadar bilgi sahibi ki yanlış mı yapıyorum diyorum. Benim garibim öyle büyüyor kendi kendine. Onu çok seviyorum çok hassaslaştım şu an ağlayasım geliyor
![]()
Anladım canım insan merak ediyor valla haklısınÇoğunlukla kendi doktoruma gidiyorum canım aralarda araştırma hastanesine gitmiştim tabi testler vs. İçin. İlk zamanlar lekelenmem olmuştu o ara tedirgin oluyordum bieşy oldumu acaba diye gidip geliyordum hastaneyeözelde 9 gün içinde bir kontrol hakkın daha oluyor ya onlarada gidiyorum ben
![]()
Evet grisini aldım canım bence de çok güzel rengiAmin canım inşallah gri mi aldın peki ben grisini cok beğendim en sevdiğim renk
Çok beğendim canım.Evet grisini aldım canım bence de çok güzel rengi
Çok güzel duruyor canım sağlıklı günlerde kullan inşallahEvet grisini aldım canım bence de çok güzel rengi
Canım sağlıkla büyüsün bebisBurda cinsiyet tahmini yapılıyor sanırım aslında niyetim yoktu ama yüklenenleri kıskandım
Karından, 7+5 di bu yenisi cumartesi günü inşllah![]()