• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne kadar gizemlisin Yaa 😄😂
Hahhahahaha kuzum gizem felan değil de kendi kendime almış olduğum bir karar diyeyim. Bebeğin hareketlerini günlük hayat içinde hissetmeye başladığım gün eklerim demiştim. Öyle de kaldı aslinda. minseo minseo Da merak ediyordu yazamamıştım ufaklikla oynarken toplu cevap olsun kızlar 😇

ya çok tatlısın yerim seni :) olurmu hiç öyle şey, tabiki sen de yavrunu cok seviyorsun ve hiçbişeyi yanlıs yapmıyorsun. herşeyi bilemeyiz ki, doktor olumsuz bir bilgi vermedikce kafana takacagın hiçbişey yok sakın boyle düşünme. bebegin kalp atısını bilmek zorunda degiliz, önceki gebelikleri olan arkadaslar hatırladıgı icin takip ediyordur, sen takip etmedigin icin kendini asla suclu hissetmene gerek yok. okadar haklısın ki cahillik mutluluktur diye bosuna soylemiyorlar, cok cocugu olan kadınlar sanki bizim gibi sık sık kontrole mi gidiyor, ne crl biliyor ne kalp atısı. akışına bırak en güzeli bu, keşke hepimiz geniş olabilsek zaten, bu kadar kafaya takmasak. hiiiçç boş yere üzme kendini tamammı :KK19:
Çok hassaslaştım birden hiç ilgilenmiyorum gibi hissettim. Burada herhangi bi konu konuşulduğunda genelde doktorumla hiç konuşmadığım bi konu oluyor. Zaten ekstra duygusalız yanlış yapma korkusu geldi birden içime. Kötü bişey olursa kendimi suçlamak istemiyorum. O yüzden endişe ettim. Ne güzel yazmışsın yine. Daha iyi hissettim okuyunca iyi ki varsın 🙏🏻❤️

Kızlar selam 13+2 bugün bu 11+6 da çekilen ultrason fotisi bebişimin🥰 bi tahmininiz var mı ultrasonda çok hareketliydi doğumum 6 mart gözüküyor. İnşallah hepimiz harika bi
Hamilelik geçirelim bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalım💜
Eki Görüntüle 3122232
Bir mart annesi daha aramiza hosgeldiniz🌺
Benim cinsiyet tahminim bir prenses 🥰 herseyden önce sağlıkla büyüsün minnos 😇
İlk sayfamızdaki mart anneleri listemize sizi de ekliyorum

Doktor yasaklamadıysa risk görmemiştir demekki. bize ilişki yasak mesela 2 ay oldu. ağır kaldırmıyorum ve çok ayakta kalma dedi. zaten masabaşı işte çalıştığım için onada dikkat etmiş oluyorum. ne kadar az bilirsen o kadar iyi aslında valla kafa rahat oluyor.
Yok kuzum yasaklamadı doktorum hiçbir şeyi. Ama devlet hastanesine gittiğim için açıkçası uzun uzun konuşma fırsatım da olmuyor o yüzden acaba daha ayrıntılı bilgilenmem gerekir mi diye aklıma şüphe düştü. Doktorum da doçent ve asistanı değil bizzat kendi ilgileniyor o yüzden çok güveniyorum ama hem süremiz kısa hem cihaz çok iyi değil bence

Hahah ben de aynıyım hiç bilmiyorum kalp atış hızını falan. Doktora iyi mi diyorum iyi diyor tamam diyorum aynı sen gibi😂 Ben memleketimde fındık bile topladım hiç normal hayatıma ara vermedim açıkçası. Doğacak olan doğacak mantığındayım bu sefer :) Yalnız değilsinnn❤️
Ya süpersin ❤️ Ben de çok mu ilgisizim diye içime bi kurt düştü akşam akşam. İyi bari böyle devam o zaman 😇 Ordulu musun yoksa sen ☺️

Canım benim kendi doktorum da kalp atışı şu vs hiç demedi ki.
İkili tarama da radyoloji uzmanı rapora yazmış orada gördüm.
Yoksa bildiğimden değil, hatta ben de tek soru sormadan çıkarım doktordan sen de ki mantık var bende de, fazla kurcalamak istemiyorum
Acaba kurcalamak gerekir mi ilgisiz miyim diye içime kurt düşmüştü yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ❤️😇

Keşke bende öyle olsam ya kafam rahat olur belki ben herşeyi araştırıp didikliyorum da noluyor 🤦‍♀️ bazen doktor bazı terimler söylüyor hemen atlıyorum ben onu biliyorum diye. Öyle düşünme canım benim hepimiz herşeyi tam bilmiyoruz ki zaten 😊🌸
Ben biraz hassaslaştım sanırım. Herkes herşeyi biliyor da ben ilgisiz kaldım diye duygulandım birden içime sıkıntı bastı. Mesajlarınız rahatlattı beni ❤️🌸

Canım aynen öyle, ben de merak etmiyorum sormuyorum. Eğer bilmek beni gerecekse hiç bilmeyeyim daha iyi diyorum. İlk kızımda bebek geriden geliyormuş, 37.haftada 36 gibi. Ben bunu 10 yıl sonraki usd kağıdında görüp anladım. O zaman bilsem baya kafaya takardım. 3200 doğmuştu. Doktorum erkekti ve çok sakin biriydi. Oğlumda da kadın doktorum bana boyunda kordon var dedi 7 aylıkken. Nasıl günlerim geçti bilinmez. Başka bir doktor, bazen her detayı söylemeyiz, boynunda değil boynunun yakınında demişti. O nedenle gebe olduğunu unut, normal hayata devam Allah’ın izniyle.
Ay gerçekten mi iyi ki söylememiş doktorun gerçekten gereksiz stres. İkinci bebeğinde de diğer doktora gitmen iyi olmuş valla rahat ve sakin doktorlara da bayılıyorum. Aynen dediğin sebeplerle doktora soru sormuyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum diye içime bi sıkıntı gelmişti. Mesajın rahatlattı beni 🥰🥰🥰

Kaçıncı hafta da söylemişti hatırlıyor musunuz, genelde erkeğe benziyor deyince çok yanılma olmuyor diyorlar ama hayırlısı bakalım🤗
Yanılma her zaman oluyor canım bundan bir hafta felan önce anlattım sanirim burda belkide iki, tam emin değilim. Bir arkadaşım 30lu haftalara yaklaştı Doktoru hep erkek dedi. Detaylı ultrasonda da erkek demişler . Sonra ufak bir durumdan kaynakli doktoru başka bir doktordan daha muayene olmasını istemiş ve cinsiyetin kız olacağını olamaz öğrendiler. Annem de şey diyor bana senin için hep erkek demislerdi, erkek beklerken kız doğdun der. 🤣 tabi o zamanın teknolojisiyle şimdiki teknoloji çok farklı ama az da olsa olabiliyor.

Hahaha yarına kendi doktorum değil ama bana yakın bir devlet hastanesinde randevu buldum. İlk defa devlette muayne olucam acaba direk kontrol için geldim desem bakarlar mı 🙈
Az kaldı cumartesiye 🌸🌸
Tabi canım haftanı söyleyip kontrol için geldim dersin. İnşallah iyi bir doktor denk gelir ☺️ Benim 12. haftadan sonra doktorum değişecek çok üzülüyorum

Yaa öylemi yapıyor doktorun doğrudur canım 😌 ben bu üç ayda çok gittim ya sayamadım valla 😂😄 dayanamayıp kaçamak yapıyom bebişi görmek için 🤦‍♀️ şimdi e nabız dan baktımda 12 kere gitmişim daha şimdiden 😂 artık kendimi dizginleyip ayda 1 kontrole alışmam lazım.
12 mi 🙈 Ben 3 kez gittim. Annem ne çok gittin diye kızıp duruyor bana. Çocuğu dürtüp durma rahat bırak diyor 🙃 Sen annemin kızı olsan seni eve bağlardı herhalde 🤣

Yanılma her zaman oluyor canım bundan bir hafta felan önce anlattım sanirim burda belkide iki, tam emin değilim. Bir arkadaşım 30lu haftalara yaklaştı Doktoru hep erkek dedi. Detaylı ultrasonda da erkek demişler . Sonra ufak bir durumdan kaynakli doktoru başka bir doktordan daha muayene olmasını istemiş ve cinsiyetin kız olacağını olamaz öğrendiler. Annem de şey diyor bana senin için hep erkek demislerdi, erkek beklerken kız doğdun der. 🤣 tabi o zamanın teknolojisiyle şimdiki teknoloji çok farklı ama az da olsa olabiliyor.
Bakalım hayırlısı olsun artık canım kesinleşince yazarım . Ya kız ya erkek Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah🥰

Hahhahahaha kuzum gizem felan değil de kendi kendime almış olduğum bir karar diyeyim. Bebeğin hareketlerini günlük hayat içinde hissetmeye başladığım gün eklerim demiştim. Öyle de kaldı aslinda. minseo minseo Da merak ediyordu yazamamıştım ufaklikla oynarken toplu cevap olsun kızlar 😇
Şaka yapıyom canım benim tabiki sen ne zaman nasıl mutlu hissediyorsan o zaman ekle canım 😌😘 çok manidar birşey bence güzel düşünmüşsün 🌸💗

Nasıl iyi hissediyorsanız oyle devam edin😌 özelde Dr çok ayrıntılı bakıyor ve bilgi veriyor. Onun söylediği haricinde ben de pek bişey sormuyorum açıkçasi. Sadece benimki hep uyuyor çok az hareket gördük. Onu merak edip sordum bı😄
Ben bi sorun olmadan özele gitmeyeyim diye karar aldım. Eşim baştan doktor falan araştırıyordu. İlk muayeneye gidişimizde doktorumuzu o kadar beğendi ki şimdi o beni tutuyor aralarda farklı doktora gideyim mi dediğimde ☺️ Şansım iyiydi sanırım doktorum çok iyi ama süre kısıtlı işte bir de cihaz çok iyi değil. Bakalım ilerleyen süreçte ne olur. Ben de şöyle bebişimin hareketlerini bi görsem çok heyecanlıyım. Detaylıyı iple çekiyorum 🥰

12 mi 🙈 Ben 3 kez gittim. Annem ne çok gittin diye kızıp duruyor bana. Çocuğu dürtüp durma rahat bırak diyor 🙃 Sen annemin kızı olsan seni eve bağlardı herhalde 🤣
Ya hep endişeden biliyomusun bide ilk ya eşimde hep görmek istiyor hoşuna gidiyor 😂 bağlardı kesinlikle 😂 5 tanesi tahlil falandır Yaa 😄😄

Back