- Emoji Skoru
- 4.299
- Puanlar
- 83
Ahh canım Avrupa yakasındayım malesefCanım anadolu yakasıysa hadtane önerisi olarak alabilir miyim![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canım Avrupa yakasındayım malesefCanım anadolu yakasıysa hadtane önerisi olarak alabilir miyim![]()
Güldürdün beni yaOff off aynı durumlarOhh iyi seninki camlara geçmiş benimki en son perde astı pes etti
Ya erkekler yapınca bende iyi hissetmiyorum kendim yapmak istiyorum
Kontrolde doktora sorucam temizliğime karışmayın dicem
![]()
Şimdi ne diyim nasıl diyim bilemedim cümlenize verecek cevabımı...Allah'ım günah yazmasın ama çok üzülüyorum kızım olmadı diye![]()
Güzel haberler almana çok sevindim canımKızlar güzel haberlerle geldim bugün özelde perinatoloji randevum vardı ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür kanda verdim Bi haftaya çıkıcakmış odayarım saat izledik neredeyse herşeyine baktı doktor bütün organlarına o kadar hoşuma gittiki bebeğimi izledim hiç gözümü ayırmadım ekrandan ve doktor hiç beklemiyordum Bi anda dediki inceliyorum kaç dakikadır sana cinsiyetini bile söyleyebilirim dedi ben şok ve bacak arasında pipisini gördük yüzde 80 erkek dedi ay çok duygulandım gözlerim yaşarıverdi hemen
çok güzel bir gündü benim için inşallah herkes güzel haberlerle gelir. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
![]()
Oh ne güzel yaa biz boş beleşe doguracagiz deseneDoktorum hastaneye bağlı çalışmıyor canım ayrı kliniği var, bu fiyatın içinde kapı süsleme+fotoğraf çekimi ve odaya özel lohusa şerbeti servisi varmış
Bir an durdum ve düşündüm sanki dün yapmıyordum da bugün yapıyormuşum gibiKızlar bugun gaza gelip evi silip süpürdümArtık temizlik yapıyor musunuz? Ben çok sıkıldım yapmak istiyorum
![]()
Benim de daha hangi hastanede doğuracağım belli değil kiOh ne güzel yaa biz boş beleşe doguracagiz desene![]()
O serbete lahusa şerbeti diyorlar ve anne için değil genelde gelen misafirlere ikram edilir. ( şeker gaz yapar sütle de gaz bebeğe geçer ek bilgi o yüzden çok çok lahusa şerbeti içmeyin canım anneler tadı çok güzel ama fazlası çok zarar)O fiyata birde bunlar mi dahilbence çok yerinde bi fiyat.
Yeni dogum yapana şerbet mi veriliyormuş? Ben sade sutsuz şekersiz nescafe veriyorlar diye duydum neden verirler hala anladım o ayri.
Havalar sıcak ondandırKızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz ben zararlı şeyler yemiyorum zaten canım istemiyor ama iştahım da çok az kahvaltıyı bile laf olsun diye yapıyorum. Akşam yemeği porsiyonum çok az fazla yiyince rahatsız hissediyorum. Bi yandan vicdan yapıyorum bi yandan da zorlasam da yiyemiyorumeşim elma portakal muz falan kesiyor akşamları onları yiyorum biraz, nolcak böyle insanlar kilo alır ben kilo veriyorum
![]()
Lohusa şerbetini çok merak ettim yaO serbete lahusa şerbeti diyorlar ve anne için değil genelde gelen misafirlere ikram edilir. ( şeker gaz yapar sütle de gaz bebeğe geçer ek bilgi o yüzden çok çok lahusa şerbeti içmeyin canım anneler tadı çok güzel ama fazlası çok zarar)
Anneye üstsüz şekersiz kahveyi genelde sezeryan olanlara içmeyi tavsiye ederler, anestezi yi kolay atmaya faydası var epidural veya spinal anestezi sonrası çok baş ağrısı yapıyor baş ağrısı başlamadan doğumdan hemen sonra( doktorlar su içebilirsiniz dediğinden itibaren) nescafe içmek iyi geliyor, bende hiç baş ağrısı olmadı mesela 2-3 saatte bir 1 bardak içtim 3 gün boyunca.
Aramiza hoş geldiniz,Kızlar nasipse bende mart annesi olacağım. Son adet tarihime göre 12+0 haftalık ama bugün ikili tarama için gittim 12+4 haftalık çıktı bunlarda görüntüleri. Sizce cinsiyeti nedir nub anlayan var mı
Göbek deligininn altında mı sadece yoksa hem altında hem üstünde mı?Ayy kızlarr sanki dünyada ilk ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Göbeğimde açık kahve çizgi çıktııı hahahah
sadece altında kasığa iniyor canımGöbek deligininn altında mı sadece yoksa hem altında hem üstünde mı?
Hadi bakalım, en yakın hastane mi olacak yoksa esine bırakıp yolda arabada mi doğuracaksinBenim de daha hangi hastanede doğuracağım belli değil kizorunlu sezeryan olmazsa yani normal doğum yolunda ilerlerse evime yakın olan hastanede doğuracağım çünkü doktorun kliniği oraya daha yakın diğer hastane uzak. Ama eşim sen kafaya takma ben hallederim diyor doktorum tanıdık olduğu için, eşim de sağlık çalışanı çünkü bakalım nolcak
![]()
Ben kızımın doğumunda Bu marka şerbet almıştım... tıklayıp bakabilirsin. Tarifi zaten gelen kutu iceriginde yazıyor. Hatta sonradna 2 paket daha sipariş vermiştim birini annemle diğerini kv ye verdim onlara da hayırlı olsuna gelenlere ikram ettiler. Ben lahusa şerbetini cevizli daha çok seviyorum. Servis edilen bardağın içine 1-2 çay kaşığı tercihe göre ( ben 1-2 yemek kaşığıLohusa şerbetini çok merak ettim yatadi çok guzel de demişsin. Araştirip bulacam bir tadina bakayım.
Sadece göbek deliği altında olanlar icin çok kız bebek diyorlarrrr bilginizeAyy kızlarr sanki dünyada ilk ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Göbeğinde
sadece altında kasığa iniyor canım
Benim bütün ibareler zaten kız diyor doktor da kız gibi dedi haftaya erkek çıkarsa tezlerin hepsi çöppSadece göbek deliği altında olanlar icin çok kız bebek diyorlarrrr bilginizetabi ne kadar doğru bilinmez
Kız ben sana tahmin de yapmamışımBenim bütün ibareler zaten kız diyor doktor da kız gibi dedi haftaya erkek çıkarsa tezlerin hepsi çöpp![]()
Us fotosu attım iki üç sayfa önce 11 haftalıkken ama haftaya gittiğimde söylemem tahmin edersinizKız ben sana tahmin de yapmamışımhaftaya doktor cinsiyet söylerse hemen söyleme bize bir tahmin edelim bakalım
![]()