• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şimdi ne diyim nasıl diyim bilemedim cümlenize verecek cevabımı...
Benim bir kziim var, Allah biliyor ya kalbimi ben çok uzun zamandır hatta evliliğimden bile once hep 2 kızım olsun istedim belkide bir kız kardeşimin olması da buna vesile oldu bilemem... (hatta burda dan cok dile getirdim kiz bebek sevdami, tum atkadaslar sahit ) son kontrolde doktorum erkek olma oranını daha yüksek verdi, üzüldüm mü evet ama erkek olduğu için istememekten asla değil , yıllardır hep içimden iki kız geçmesi fikrine kendimi çok kaptirmamdan kaynaklı...
Ne yapayım şimdi? Kızım olmasını bu kadar isterken erkek olacağını öğrenince aldırayım mi? Yada onu ömür boyu niye erkek oldun ben kız istiyordum diye dışlayıp istenmeyen çocuk mu ilan edeyim? İki durumda da çocuğun günahı ne? Yada tam tersi düşünelim; kızın oldu ve cok büyük sağlık sorunları yaşadı. Ne olursa olsun kizım oldu diye sevinebilir miyim? Yoksa keşke ne olursa olsun kız olsun diyeceğime sağlıklı olsun da her türlüsü kabülüm demek mi daha doğru? Bir evladınız daha varmış sizde çok iyi bilirsiniz ki parmağına kıymık batsa annenin cani gider...
Ben bir şey isterken söylenen sözlerin gücüne çok inanıyorum. O yüzden ne söylediğimize çok dikkat etmeliyiz diye de düşünüyorum. Allah önce sağlık versin evlatlarımıza canı cebinde, ömrü uzun olsun , hicbir anneyi de evladiyla sınamasın yeter...
Bende sizin gibi evlenmeden önceden de hep kızım olsun istemişimdir
Şimdi ne diyim nasıl diyim bilemedim cümlenize verecek cevabımı...
Benim bir kziim var, Allah biliyor ya kalbimi ben çok uzun zamandır hatta evliliğimden bile once hep 2 kızım olsun istedim belkide bir kız kardeşimin olması da buna vesile oldu bilemem... (hatta burda dan cok dile getirdim kiz bebek sevdami, tum atkadaslar sahit ) son kontrolde doktorum erkek olma oranını daha yüksek verdi, üzüldüm mü evet ama erkek olduğu için istememekten asla değil , yıllardır hep içimden iki kız geçmesi fikrine kendimi çok kaptirmamdan kaynaklı...
Ne yapayım şimdi? Kızım olmasını bu kadar isterken erkek olacağını öğrenince aldırayım mi? Yada onu ömür boyu niye erkek oldun ben kız istiyordum diye dışlayıp istenmeyen çocuk mu ilan edeyim? İki durumda da çocuğun günahı ne? Yada tam tersi düşünelim; kızın oldu ve cok büyük sağlık sorunları yaşadı. Ne olursa olsun kizım oldu diye sevinebilir miyim? Yoksa keşke ne olursa olsun kız olsun diyeceğime sağlıklı olsun da her türlüsü kabülüm demek mi daha doğru? Bir evladınız daha varmış sizde çok iyi bilirsiniz ki parmağına kıymık batsa annenin cani gider...
Ben bir şey isterken söylenen sözlerin gücüne çok inanıyorum. O yüzden ne söylediğimize çok dikkat etmeliyiz diye de düşünüyorum. Allah önce sağlık versin evlatlarımıza canı cebinde, ömrü uzun olsun , hicbir anneyi de evladiyla sınamasın yeter...
Bende sizin gibi evlenmeden önce hep kızım olsun istemişimdir ama bir oğlum oldu diye sevmem istemem diye bişey mi olur ben ona ölürüm tabiki bu gebeligimde de çok kız istedim ama doktor erkeğe benzetti bende haliyle üzüldüm bu demek değil erkek diye sevmeyeceğim anlamına gelmez evlat aynı evlattir sadece kız evladın da meyvesini tatmak istiyorum hepsi bu rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bizlere .

Ayy kızlarr sanki dünyada ilk ben yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. Göbeğimde açık kahve çizgi çıktııı hahahah
Ya bende hep okuyorum gebelerde çıkıyormuş o çizgi ama benim ne kızımda çıkmıştı ne de şimdş bir belirti ver o çizgiyle ilgili. Hiç çıkmadı. Belkş ilerleyen zamanlarda çıkar bilmem ki. Bazılarında açık Renk bazılarında koyu renk oluyormuş. Ama doğumdan sonra kayboluyor zamanla kendi kendine diyorlar

Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gece önce rüyamda bana erkek bebek kıyafeti hediye edilmişti. ertesi gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. O yüzden hep kesin erkek olacak diye düşünüyordum şuan 10+4 teyim 2 defadır rüyamda doktor kontrolündeyim doktor bana kızım olacağını söylüyor. çok istiyorum kızım olmasını. hiç rüyasında gören oldu mu? çok mu kafaya takıyorum ondan mı görüp duruyorum acaba :eek: instagramdaki sayfa %70 erkek dedi 9+3 lük hiç belirgin olmayan ultrasyon görüntüsüne :KK70: kimseyede söyleyip dillendirmek istemiyorum istediğimi sanki bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum .

Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gece önce rüyamda bana erkek bebek kıyafeti hediye edilmişti. ertesi gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. O yüzden hep kesin erkek olacak diye düşünüyordum şuan 10+4 teyim 2 defadır rüyamda doktor kontrolündeyim doktor bana kızım olacağını söylüyor. çok istiyorum kızım olmasını. hiç rüyasında gören oldu mu? çok mu kafaya takıyorum ondan mı görüp duruyorum acaba :eek: instagramdaki sayfa %70 erkek dedi 9+3 lük hiç belirgin olmayan ultrasyon görüntüsüne :KK70: kimseyede söyleyip dillendirmek istemiyorum istediğimi sanki bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum .
Ben ilk hamileliğimde erkek bebek görmüştüm oglum olmustu ama genelde tersi cıkar diyorlar bilemiyorum. hep soylediğimiz şeyi söyleyecegim :) herşeyin bası saglık, evladın da saglıklısını versin Allah. instagramda siz de görüyorsunuzdur bir sürü sma lı, engelli cocuklar var anneleri ihtiyaclarını karsılayabilmek icin birşeyler satıyor cırpınıyor. onları gördükten sonra cinsiyet tercihinde bulunmak bana büyük günah geliyor. kendinizi şartlamayın kız ya da erkek olacak diye, hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah. erkek de cok tatlı kız da emin olun hicbir farkı yok

Ben de bugün rüyamda kız bebek emziriyordum. 🤗😢❤️
Yarın kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi doktorum

Kızlar eşimin iş yerinden arkadaşı bebek arabasını satıyor. Başka bir araba hediye edilmiş o yüzden bunu sadece 10 gün kullanmışlar pusetiyle birlikte uyguna bırakacak. Tavsiye eder misiniz kullanan oldu mu bu markayı?
Bende bu model ve bu tarz bir araba alacağım canım travel sistem ablamda böyle bir model kullandı gayet memnun biraz ağır olabilir ama kullanışlı canım 😌

ah o bebekler öyle pırt diye cıksa keşke :) benim sancılarım sabah 6 da basladı, dogum da karşıda olacaktı biz öğlen gittik hastaneye ve karlı bir gündü :) aksam 6da hala dogmayınca kalp atısları da yavaslayınca zorunlu sezaryen oldum ben genel anestezi ile. ama boyle hikayeler oluyor tam hastanenin önüne gelmişler bebek dayanamamıs arabada dogmus :) Allah doğumlarımızda hepimize kolaylık versin canlar :KK15:
Evet kiminin zor oluyor kiminin daha kolay. Eşimin yengesi 10 dakikalık araba yolculuğu sırasında yolda ışıklarda doğurmuş 🙈 hastane önünde bebek kucağındaymiş ben bile bu kadar çabuk beklemiyordum demisti 😬

Merhaba kızlar ben de Mart annesi olacağım nasipse. 9+3 günlük fotoğrafımız bize de cinsiyet tahmini yapar mısınız 🌿💕Eki Görüntüle 3121800
Merhaba canım aramiza hosgeldin 😊 yeni mart annesi görünce nedense çok seviniyorum ben yaaa🥰
Saglikla büyüsün minnos , tahminde bulunayım erkek diyorum 🤩

Back