• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
İlaçlarla kilo verebiliyorum ama doktor yazmıyor hamilelikten önce Bi kahveyle 5-6 kilo verdim üstüne hamile kaldım. Hayır
Sizin d vitamininiz çok düşüktü. D vitamini düşüklüğü kilo vermeyi çok çok zorlaştırıyo, aklınızda olsun.

Kızlar günaydın, Berat kandiliniz mübarek olsun, dün gece hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin 🤲 buarada sabah kalkarken belimle ağrıyla kalkıyorum artık yürümek zor oluyor sizde de olan varmı
Hayırlı kandiller :) her şey hep gönlümüzce olsun inşallah.
Evet, karın büyüdükçe bele baskı daha da artıyor. Yürürken göbeğim önde yürümeye başlamışım :D

Hayırlı kandiller :) her şey hep gönlümüzce olsun inşallah.
Evet, karın büyüdükçe bele baskı daha da artıyor. Yürürken göbeğim önde yürümeye başlamışım :D
Bende göbeğim önde yürüyorum, bu bel sıkıntısı kötüymüş ya hep diyorlardı da insan bilmeyince böyle olacağını anlayamıyor

Bende göbeğim önde yürüyorum, bu bel sıkıntısı kötüymüş ya hep diyorlardı da insan bilmeyince böyle olacağını anlayamıyor
Yaşayınca çoğu şeyin daha da zor olduğunu anlamış oluyoruz. Umarım doğumlarımız kolay güzel olur, sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)

Ben 32 öncesine 2 hafta da yıllık izin aldım. 1mart’da çıkıyorum izne. Ama doktor bu hafta kasılmalarım varmış dinlenmen lazım diye rapor verdi. 2 hafta kaldı benim için raporumu uzatmazsa eğer. Cuma yine gideceğim bakalım 🤞
Ben de yıllıknizin alcam bi on gün rapor almıştım çok iyi gelmişti o dinlenmeyle anca bu kadar çalışabiliyorum 😀 haftaya da gelirim daha gelemem artık

Sizin d vitamininiz çok düşüktü. D vitamini düşüklüğü kilo vermeyi çok çok zorlaştırıyo, aklınızda olsun.
Ben sürekli dahiliyeye gidip geliyorum ama hiç eksik falan demediler en 2023 de vitamin hapı yazmıştı ondan sonra hiç yazılmadı

Kızlar,
İnce kalın müslin, pamuk örtülerden ya da battaniyelerden kaç adet alınmalı sizce?

kızlar şeker yükleme testı konusunda kararsızım.şeker ölçme cıhazı aldım aclık tokluk takıbı yapayım dıyorum nasıl olur kı ..yada içecegi eczaneden alıp kendım acken tokken ölçsem olmazmı? yarım gunumu hastanede gecırmek ıstemıyorum daha doğrusu ısyerındede sıkıntı olacak

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben şimdi doğuma kadar yatacağım için çalışmıyorum zaten heyet raporluyum. Doğuma kadar heyet raporu alsam doğumdan sonra doğum öncesi 8 haftayı kullanabiliyor muyum yani doğumdan sonra 16.hafta izin yapabilir miyim bilgisi olan var mı memurum bu arada.

kızlar şeker yükleme testı konusunda kararsızım.şeker ölçme cıhazı aldım aclık tokluk takıbı yapayım dıyorum nasıl olur kı ..yada içecegi eczaneden alıp kendım acken tokken ölçsem olmazmı? yarım gunumu hastanede gecırmek ıstemıyorum daha doğrusu ısyerındede sıkıntı olacak
Ben olsam hastanede ya da laboratuvarda yaptırırım. Hem resmi kayıtlarınıza girer test sonucu, hem de ya test esnasında bi şe olursa anında müdahale edebilirler (şekeriniz düşmesi gerekenden de fazla düşebilir mesela).

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben şimdi doğuma kadar yatacağım için çalışmıyorum zaten heyet raporluyum. Doğuma kadar heyet raporu alsam doğumdan sonra doğum öncesi 8 haftayı kullanabiliyor muyum yani doğumdan sonra 16.hafta izin yapabilir miyim bilgisi olan var mı memurum bu arada.
Benim bildiğim kullanamazsin canım. O 8 haftayi aktif çalışmalısın ki doğum sonrasına eklensin. Ben öğretmenim. Arkadaşım 32 den önce erken doğum riski nedeniyle rapor almaya başladı. Doğum sonrasına eklenmedi

Kızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.
Ben remote çalışıyorum, şuan size yatağımdan kucağımda pc den yazıyorum 😁 o yüzden gidebildiğim yere kadar devam edicem . İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacak.

Bir yandan da zorlanıyorum sabah uyanmak, iş stresi vs ama idare edeceğim dayanabildiğim kadar

Is yeri izin vermek zorunda canim yasal hakkin, tahlil ve doktor randevularinda

Back