• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Teşekkür ederim ❤️ içimi rahatlattınız ilk gebeliğim olduğu için bu tür korkularım oluyo maalesef
Rica ederim canım benim ❤️ oluyor ilkinde öyle korkular. Sonrakilerde bile oluyor anneliğin her anı heyecan stres korku zaten 🥰 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı bunlar gelir geçer ❤️🥰

Rica ederim canım benim ❤️ oluyor ilkinde öyle korkular. Sonrakilerde bile oluyor anneliğin her anı heyecan stres korku zaten 🥰 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı bunlar gelir geçer ❤️🥰
Amin insaAllah sağlıkla kucağımıza alalım gerisi önemli değil gerçekten 🥰🥰🥰

merhaba ben burayı çok anlamıyorum ama inşaallah doğru kişiye soruyorum fetal dna mı yapıldı tam olarak devlet karşılıyor yazmışsında onu merak ettim birde hangi şehir hastanede sorsam
Evet evet doğru kişiye, ben Türkiye’de değilim. Kanada da yaşıyorum burada gerekli durumlarda doktor yazdığında devlet karşılıyor bu testleri. Test de fetal dna testi sanırım burada ismi farklı ama aynı şeyden bahsediyorlar

Bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben 16+4 oldum bugün ama hissetmedim hâlâ hissedenler oluyormuş da sormak istedim

Geçen haftadan beri bişeyler hissediyorum ama son 3 gündür emin oldum bebek hareketleri olduğundan ☺️ diğer çocuklarımdan birinde 13.haftada diğerinde 17.haftada hissetmete başlamıştım. Sanırım bebeğin rahimdeki pozisyonuyla nereden tutunduğuylada alakalı bu durum. Bu arada erken hissettiğim çok hareketli geç hissettiğim daha sakin bir bebek ve çocuk oldu 🫠
Araba tavsiyeleri iyi oldu, daha erken belki ama bakmaya başlayacaktık biz de.

Bir de çamaşır kurutma makinesi çocuk olunca çok iyi oluyor diyorlar, ne dersiniz önerir misiniz? Bizimkiler yaz çocuğu olacak kısmetse, her türlü kurur ama dışarının tozu kiri de yapışıyormuş aslında çamaşırlara. Eskiden dünya daha temizdi, şimdi hava kirliliği uyarısı yapılıyor İstanbul için, daha iyiye gideceğini de sanmıyorum pek.

İnşaAllah 3 çocuk sahibi olacağım için eşim sağolsun gebeliğimin başında aldı şahane bişeymiş tozu tüyü topluyo zaman kazandırıyor.
Evet canım iki gündür yok hissedemiyorum ama normalde hissediyorum. Çok minik minik oluyor zaten daha güçlü olmadıkları için. Bir de ilk kez anne olacaksan geç hissetmen normal. İlkinde 17. Haftada hissettim. Bu gebeliğimde uzun zamandır çok minik şeyler hissediyordum ama geçen gece çok daha güçlü hissettim. İki gündür de yok mesela ya da çok minik ben hissedemiyorum. 20. Haftadan önce hissetmeyenler de var. Herkese göre değişen bir şey bu aslında.

Kesinlikle kurutma makinesi taraftariyim. Kızımda çamaşırlarını yıkayıp pencereden silkiyordum kollarim acıyordu ona rağmen o tozlar yapışıp çıkmıyordu. Bu yaz aldık kurutma makinesi çıkan tozu bir görsen filtresinden çocuğuna o tozu yutturmak istemezsin. Eşim görünce şok oldu keşke daha önce alsaydım bu kadar çok toz olduğunu tahmin etmemiştim dedi. Kızım da eşim de alerjik bünyeli. Baya evin içindeki toz azaldı. Kesinlikle tavsiyemdir almak isteyene. Ne çamaşırları küçülttü ne soldurdu ben memnunum.
Pamuklularda küçülme oluyor bende 😐 Hangi ayarda kullanıyorsunuz acaba?

Bende hep erkek hissediyorum diyordum ama bütün sepetlerime kız bebek kiyafetleri eklemiş bir tane erkek bebek eşyası yok insan bilinç altında hissediyor mu bilmiyorum battaniyeler tokalar falan seçmisim gerçekten de kız çıktı 🤣🤣
Belirtileriniz nasildi acaba hayirli olsunn

Bende hep erkek hissediyorum diyordum ama bütün sepetlerime kız bebek kiyafetleri eklemiş bir tane erkek bebek eşyası yok insan bilinç altında hissediyor mu bilmiyorum battaniyeler tokalar falan seçmisim gerçekten de kız çıktı 🤣🤣
Belirtileriniz nasildi acaba hayirli olsunn

Geçen haftadan beri bişeyler hissediyorum ama son 3 gündür emin oldum bebek hareketleri olduğundan ☺️ diğer çocuklarımdan birinde 13.haftada diğerinde 17.haftada hissetmete başlamıştım. Sanırım bebeğin rahimdeki pozisyonuyla nereden tutunduğuylada alakalı bu durum. Bu arada erken hissettiğim çok hareketli geç hissettiğim daha sakin bir bebek ve çocuk oldu 🫠

İnşaAllah 3 çocuk sahibi olacağım için eşim sağolsun gebeliğimin başında aldı şahane bişeymiş tozu tüyü topluyo zaman kazandırıyor.

Pamuklularda küçülme oluyor bende 😐 Hangi ayarda kullanıyorsunuz acaba?
Pamuklu ayarında kullanıyorum ne var ne yoksa açıkçası. Kurulumu yapan çocuk bir kitapcikta yazan gibi anlattı bir de abla ben sana normal şekilde de anlatacağım ne varsa pamuklu ayarında kurut bitince hiç bekletmeden ya al alamıyorsan da kapağını aç küçülür dedi. Bende öyle yapıyorum küçülen olmadı şükür. ❤️

Selamlar kızlar , bugün fetal Dna sonucumuz geldi çok şükür düşük riskli temiz çıkmış. Allahımm elhamdülillah çok sevindik 🥰🥰 Ve bir kızımız olacakmış inşallah, bir oğlum vardı bir de kızım oluyor Allahın izniyle çok mutlu olduk 🥰🤲🏼🌸
Belirtileriniz nasildi acaba ilk cocgunuzdan farkli mi

lady peacock lady peacock nerelerdesin canımcım? Bir görünüp bir kayboluyorsun. İyi misin nasılsın merak ettim seni ❤️😍
“Yıkılmadım ama ayakta da değilim”:KK75:

Dışarıdan da anlaşılıyor demek. :cry:
Bazı durumlar oldu ailevi. Kafam dolu. Kalbim kırgın. Normal ayarıma dönemedim. 🥺

Okuyorum ama tam kafamı da veremiyorum. Cinsiyet haberleri, hastalık haberleri. İyi kötü ahvali, sevinci paylaşmak istiyorum. Alıntılıyorum mesajları, ama yorum yapmaya halim yok.😣

Hakkınızı helal edin. Sizinle seviniyor, sizinle üzülüyorum ama sanırım bi süre daha bu low battery modunda gideceğim. Bana dua edin. Birbirimize dua edelim. Rabbim evlerimize huzur ve muhabbet versin. 🤲🏼

5A2B3CD6-C4A5-430D-869D-1F253E011DA7.jpeg

Cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz:)

İyi geceler kızlar , bebek arabasında öneriniz var mı travel sistem almicam , kabin boy ama üstüne puset koyulabilenlerden düşünüyorum var mıdır tavsiye 🥰
Ben cybex eezy s twist+2 almayı düşünüyorum aton puseti ile birlikte, travel sistem istemiyorum açıkçası ben de. Çok araştırdım 5 yaşına kadar kullanıma uygun en dayanıklı modellerden biri olarak geçiyor

Back