• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
İnsan biraz mahremiyet, biraz zaman istiyor. O kadar doğal ki bu durum. Sonra zaten bebek görecek de çok vakit var ziyaret yapacak da çok imkan olacak. Ama dediğin gibi bazısının adeti de öyle.

Herkesin gönlüne göre olsun. Ben, bana uymayan şeyleri burada söylüyorum da bunlar hep benim kendi fikrim. Herkesin tercihi kendine doğru. Dolayısıyla fikrimi söylerken kimseyi incitmek de istemem 💙
Maalesef eşimin tarafı da 40 içinde misafir bekliyorken bebek görmeye gidilir mantığındalar. Kim çıkardı bu adeti anlamış değilim. Bebeğin 40ı çıkana kadar anne anca kendini topluyor asıl gelinmemesi gereken dönemde aksine ev doluyor taşıyor. Ve gündüz akşam farketmiyor. Herkesin yanına misafir odasına yatak açmışlardı hastaneden bi çıktım odada yatak. Ee bu ne dedim. Misafir gelince yatak odasına girmez burda uzanırsın dediler. Tecrübesizlik şimdi hayatta kabul etmem. İlk doğumumda yemin ederim misafir varken akşam vakti o yatakta ben uyumuşum gittiklerini hatırlamıyorum. Sonrasında çok güldüm umarım utanmışlardır😁ya doğum yaptım 1 hafta sonra ramazandı artık kimse de gelmez ramazanda diyodum iftardan sonra geliyolardı🫣bu doğumumda eşimi tembihledim hastalıklar falan filan bebek küçük kırkı çıkana kadar misafir alamıcaz dicez. Sağolsunlar gönül yapmak isteyenler 40ı çıkınca gelsin başımız üstüne. Bu arada yakın aileden bahsetmiyorum amcalar teyzeler zaten gelir. Bizim dıdının dıdısı bile ilk gün geliyor🫣ayy dolmuşum bu konuda😁

Kizlar ben bebisin hareketlerini çok net hissetmeye başladım bı kaç gündür içimde güçlü bı asılma yada derimi gerdiriyo gibi asiliyo hissi var biraz zayıf olduğumdan dolayı olabilir mi varmı benim gibi hisseden pirelideve pirelideve bu arada bende hep solda hissediyorum bebeği belki 2 3 defa sağ tarafta hafif bişey hissetmisimdir genelde erkek bebekler soldan vurur diye biliyorum bı söylenti de olabilir 😂

Galiba doğum esnasında en yalnız ben olacağım... İki tarafa da uzakta görev yapıyoruz Kayınvalidem yazları köye gidiyor bağ bahçe işleri varmış gelemezmis. Annemler de nişanlı olan kardesimin düğün işleriyle meşgul olurlar muhtemelen. Burdaki en yakın arkadaşım çok uzaklara taşındı... İlk dogumumda da salı doğum yapmıştım cumartesi annem gitmişti. 28 yaşındaki kız kardeşim ben yemek yapamam diye annemi çağırmıştı.... İlki normal doğumdu hayırlısıyla ikinci de öyle olur da kimseye ihtiyaç duymam inşallah 🤲🏻 Bu arada bugün kontrolüm var kızlar 1 ay oldu gormeyeli bebeğimi inşallah her şey yolundadır 🌸

Cinsiyet kız 🎉 büyük ihtimal dedi.
Kalpte parlaklık görüldü kızlar bilgisi olan var mı 3. Trimesterde geçebiliyormuş ama sol ventrikülerde hiperekojenik intrakardiyak odak diye geçiyor. Endişelendim bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi
Ayyyyynısını bana da söyledi. Detaylıya girince doktora bilgi verin dedi. 99,99% düzelir hiçbir sorun olmaz dedi. Ben araştırmadım açıkçası malum arama motoru burnun aksa yarın öleceksin diyor çünkü 🙄🙄 25-30 yıllık tecrübesi olan doktordan daha iyi bilemez herhalde. Sen de panik yapma canım demek ki normal bir şey bu

Çok geçmiş olsun. Bol meyve, et sulu çorba, bitki çaylarıyla anneciğin yoğun bakıma alır seni. İns çabucak toparlarsın. 🤲🏼

Ben kendim bağladım :KK39:

Sezaryen old gun ikindi olmadan Kv ortadan sıvıstı. :110: Ki kendisi sağlıkçıdır. Ben de kalbi kırılmasın, o durmak ister diye kimseye sormamıştım. Sonuç, gece eşimle yalnız kaldık. Eşim erkenden uyuyakaldı. Gece boyu defalarca yataktan kalktım. Bebeği aldım emzirdim, yerine bıraktım. Altını değiştirdim. Sabahına bacım geldi de uyudum. İns bu sefer de güç versin Rabbim kimseye ihtiyacım olmasın 🤲🏼

Özeldeki Dr itimat ederim ben olsam. Belki yüzde az bi ihtimal kız olma ihtimali vardır ama artık önündeki muayene zamanı kesinleşir.
Annem olmasa ne yapardım bilmiyorum çocuk gibiyim gerçi hala küçüğüm de o gün düşündüm anne diye ağlarken ben anne olacağım ama hastalanınca anne diye ağlıyorum bebeğim doğunca ne yapacağım diye hayıflandım, bugün vücut ağrılarım yok ama boğazım çok kötü o da geçecek inşAllah 🥲

Kız para mevzusu değil bu bazı ülkelerin lohusa otelleri falan var cidden bizdeki özel hastanelerin bı kısmının doğum ücretinden daha uygun 😂
Videoda “Kim demiş parayla saadet olmaz” diye yazmışlar ya ondan dedim 😂 ama evet gerçekten İstanbul’da falan fiyatlar burda gördüğüm kadarıyla uçuk geldi bana

bu mübarek günde rabbim beni nasıl mutlu etti iki oğlum vardı şimdide kızım geliyorrrr hep hissettim hep rüyalarımda gördüm hamilelerin rüyaları çıkıyor kızlar 🙏🏼 birde ek bilgi şuna emin oldum iki erkekten sonra 15 haftada tekmeleri dışarı fırlayacak olan gebeliklerimden sonra kızımı hala hissedemiyorum bile kızlar gerçekten sakin anne karnında allahım hepinizin gönlüne göre hayırlı olanı versin sağlıkla gelsinler dünyaya insallah 🙏🏼❤️

Kızlar bu kilolar nee 😂 50 kilo altı olduğumu hatırlamıyorum bile o kadar küçükmüşüm 50 kiloya çıktığımda hahaha 😂 Hadi siz hamilelikle tam ideal kilolara gelecekseniz, peki biz ne yapıcaz? 72 kiloyla başladım 1 kilo aldım. 80'i geçersem ne yaparım bilmiyorum. Sizin iki katınız kadar olmak istemem ay çok üzülürüm kilo almamam lazım 😭😭

Bir de şey var, hep annelerimiz der ya ben evlendiğimde 45 kiloydum diye. Ben evlendiğimde 60 kiloydum, 45 kiloydum diye çocuklarıma anlatsam inanırlar mı acaba ne diyorsunuz 😂

Back
X