• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Benim bi tane 20 lik dişim çıkmadı o şişti bir gün sadece ertesi gün geçti benim inşallah tekrarlamaz😅 Ben mamajoonun biberonunu e bebekten 350 ye aldım sanırım bimde 150 tl idi çok iyi gerçekten ama ben iki gün önce gitmiştim bime gelmiş ve tükenmişti çoğu ürün
İnşallah tekrarlamaz benimde 20lik olan azitti hepsini 🌸
Evet 150ye geliyor bu cuma kendi sayfasinda bile 350ydi yorumlarda iyi olunca alayım dedim 🤗

Normal ulturasonda vs bisey var miydi?
Bence durusuyla alakalidir ya sorun cikmayacak bak gor
Hic yoktu ama benim 2 kurtajim var o sebeplede olmus olabilir :/ perinatologlatin ultrasonlari cok iyi gorme sebebi budur dicem ama 2li testim 30 dk surmustu ve cok ayrintili bakmisti o zaman gozukmezmiydi

Bana kendi hayatında olsun bebeğinin bakımında olsun ürünlere çok dikkat eden biri bunu bana önerdi. Ama ıslak mendil hiç kullanmadı bende kullanmayı düşünmüyorum pamukla bunu kullanmıştı hiç pişik sorunu yaşamadı bebeği 1 yaşında şuan.
İncia ben de begeniyorum ama sampuanini kızımda kullandım memnun kalmadım öyle yumuşacık yapmıyor zor tanıyor falan ondan emin olamadım

Hayırlı olsun canim ekledim♥️

Canim sen bizim haziran grubunda degil misin tabloda adin yoktu cinsiyetleri ekledim ama detaylari yazar misin tabloya bakarak
Ben aslında temmuz annesiyim ama ikiz olduğu için doktorum maksimum 37. Hafta dolunca alıyoruz dedi. 37. Haftamda 27 haziran oluyor .
2. Çocuk
SAT: 11 Ekim
Kese 5+5
Kalp Atışı 6+4
Tahmini doğum : 27 haziran 2025
İsim : henüz belli değil :)

Hic yoktu ama benim 2 kurtajim var o sebeplede olmus olabilir :/ perinatologlatin ultrasonlari cok iyi gorme sebebi budur dicem ama 2li testim 30 dk surmustu ve cok ayrintili bakmisti o zaman gozukmezmiydi
Bence herhangibi sorun yoktur bazen doktorlar emin olmayınca bizleride paniklettiriyor
Mesela ben gecen sey ogrendim ama hala anlamadim bu durumu dogru mu bizim burada sehir hastanesinde doktor eger ulturasonsa bakarken sıkıntı gorurse bekletmeden perinatolojiye alan aciyormus ama eger normal seyrindeyse her sey kendileri istek yapiyormus biz ulturasonda sira bakiyormusuz
Eminim bir sey yoktur baksana eli yuzu nasil tatli annesi🥰
Ben aslında temmuz annesiyim ama ikiz olduğu için doktorum maksimum 37. Hafta dolunca alıyoruz dedi. 37. Haftamda 27 haziran oluyor .
2. Çocuk
SAT: 11 Ekim
Kese 5+5
Kalp Atışı 6+4
Tahmini doğum : 27 haziran 2025
İsim : henüz belli değil :)
Olsun canim biz seni buraya da alalim😀
Masallah Allah'ım sag salim kucagina aldirsin canim💚💜

Kizlar detayli vardi bugun haftam 20+3 ama doktor 2 hafta sonra tekrar detayli yaptirmami onerdi kalbi net goremiyoruz bu haftada dedi.
Bide plesanta altinda bir doku var yapisiklik gibi dedi banada gosterdi, risk varmi dedim bilmiyorum dedi bilemeyiz dedi, napmam lazm.dedim hicbisey dedi 🤷

Kasilmalar icinde bu hafta beklemeyiz doktoruna soyle magnezyum, pregestan falan yazsin ve rahim agzi uzunlugunu olcun surekli dedi.
Canım detaylı ultrasonda mutlaka bir şey söylüyorlar böyle. Benim de kalp için söymemişti. Beni de haftaya 20+3 te tekrar çağırdı. Allah’ın izni ile herşey yolundadır canım.

15 20 dk ancak bakti, bakip yazdirdi bakip yazdirdi.
Bende kadini sevemedim, cinsiyeti soylermisnz dedim gorunce parmagiyla sus isareti yapti.
Ben yatiyor ve karnima bakiyorken hasta aldi iceri, kalktim oram buram acik toparlaniyorum hasta beni izliyordu..
Cikarkende tesekkur edip kolay gelsin dedim cvap bile vermedi.
Devlet hastanesi mi bu canım?

Sürekli oluyorum 2 senedir. 3 hafta olmadı doktora gideli fitil verdi kullandım. Geçti sandım birkaç gün sonra tekrar başladı aynı şekil ve aynı belirtilerle
Gebeliğin başından beri enfeksiyon var, gitmiyor bi türlü ya. Şu an bende ilaç kullanıyorum fitil ama hiç umudum da yok. Bulantı falan da yapıyor arttığında. Doktorum istemeyiz düşük riskini artırır deyince de korkuyorum ama geçmiyor da. Birde idrar yollarına sıçrayacak diye de korkuyorum. Bi kurtulsaydık hayırlısıyla.

Allerjik bünyem var Biodermanın atoderm serisini kullanıyordum normalde o sebeple eczacı bir tanıdığımız çatlak için bio oil önerdi onu aldım. Kaşınma kızarıklık vs yapmadı önceliğim buydu zaten. Ama ne ölçüde etkilidir zamanla belli olur bir şey diyemem
Bioderma atoderm i çok duydum, içeriği temiz mi hamilelikte güvenli mi?

Kızlar grupta ecowell ürünleri alanlar vardı şimdi Instagram da bir post den geldim sudocream bepantol sebamed falan temiz içerikli değilmiş pişik kremleri içinde ecowell mustela ve bikac pahalı marka var iclerinde alinabilir butce dostu mustela ve ecowell var ne dusunuyorsunuz bebe yağını falan kullanmissinizdir belki catlak için ecowell mi alayım mustela mı acaba ya da başka marka mı
Ben badger aldım, nemlendirmesi çok iyi. Cildim aşırı kuru, beni tatmin etti. Elime yüzüme de kullanıyorum. İçeriği temiz diye biliyorum. Ama kokusu biraz ağır, kakao kokusu ama güzel değil pek.

Her ayın sağlık problemini es geçmeden yaşıyorum kızlar 😂 acayip bi kemik ve kas ağrısı yaşıyorum. Sadece gece ağrıyordu gündüz de başladı artık 🥹 magnezyuma başladım bakalım inş faydası olur.
Bu arada ben hala tek bir şey bile almadım 🙈 bakmadığım için sanırım almıyorum 😃 çıkıp gezecek dermanım ve vaktim de yok zaten. Evde koyacak yerde yok. Şubatta e bebekte indirimler oluyormuş. Belki o zaman yavaştan başlarım bilemiyorum. Kıyafetleri lcw ve civil düşünüyorum kızıma hep ordan almıştım memnundum zaten kaç ay giyebiliyorlar ki. H&M in zıbınlarına bayıldım ama belki ilerleyen aylarda almak daha mantıklı olabilir çok pahalı çünkü.

Bende hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu var. Çok şükür 20. Haftada anca kurtulabildim. Doktorumun önerisiyle tienz airiz markasının günlük pedini kullanmaya başladım. 2 haftada geçirdi enfeksiyonumu. Doğuma kadar kullanıcam Allah nasip ederse. Mentollü bir şerit var içinde çok rahatlatıyor kullandığımda. İsterseniz deneyebilirsiniz. Fikir olsun size de

Bence herhangibi sorun yoktur bazen doktorlar emin olmayınca bizleride paniklettiriyor
Mesela ben gecen sey ogrendim ama hala anlamadim bu durumu dogru mu bizim burada sehir hastanesinde doktor eger ulturasonsa bakarken sıkıntı gorurse bekletmeden perinatolojiye alan aciyormus ama eger normal seyrindeyse her sey kendileri istek yapiyormus biz ulturasonda sira bakiyormusuz
Eminim bir sey yoktur baksana eli yuzu nasil tatli annesi🥰

Olsun canim biz seni buraya da alalim😀
Masallah Allah'ım sag salim kucagina aldirsin canim💚💜
Aminnn inşallaahhh

Bana kendi hayatında olsun bebeğinin bakımında olsun ürünlere çok dikkat eden biri bunu bana önerdi. Ama ıslak mendil hiç kullanmadı bende kullanmayı düşünmüyorum pamukla bunu kullanmıştı hiç pişik sorunu yaşamadı bebeği 1 yaşında şuan.

Oğlumda ıslak mendil poposunu çok kötü yapmisti yeni doğdugunda pamuga gectim hemen
Hep pamuk kullandım çok iyi geldi
Kafasında da konak olusmustu doktor mustela kullan dedi ondan sonra daha olmadı
5 yaşında hala mustela kullanıyorum
Bazı seylere bebegin cildi karar veriyor

Kızlar selam , detaylı için randevu aldım perinatolojiye 23+2 ye ücreti de 5.000tl çok değilmiiii yaaa 😞

15 20 dk ancak bakti, bakip yazdirdi bakip yazdirdi.
Bende kadini sevemedim, cinsiyeti soylermisnz dedim gorunce parmagiyla sus isareti yapti.
Ben yatiyor ve karnima bakiyorken hasta aldi iceri, kalktim oram buram acik toparlaniyorum hasta beni izliyordu..
Cikarkende tesekkur edip kolay gelsin dedim cvap bile vermedi.

Ay ne saçma bir durum olmuş.
Terbiyesiz ya.. sinir oluyorum böyle insanlara!
Siz başka doktora mutlaka gidin imkanınız varsa özelde yaptırın bence

Oğlumda ıslak mendil poposunu çok kötü yapmisti yeni doğdugunda pamuga gectim hemen
Hep pamuk kullandım çok iyi geldi
Kafasında da konak olusmustu doktor mustela kullan dedi ondan sonra daha olmadı
5 yaşında hala mustela kullanıyorum
Bazı seylere bebegin cildi karar veriyor
Evet olabilir ama bu pamuğu herkes kullanmalı bence ne kadar kimyasal yok denilsede ıslak mendillerde oluyor . Bana ecowellin ürünleri geldiği için onu şampuan olarak kullanıcam bakalım inşallah iyi gelir boşa gitmez😅

Back