- Emoji Skoru
- 4.299
- Puanlar
- 83
Evet canım İstanbulCanım istanbul da mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım İstanbulCanım istanbul da mı acaba
Teşekkür ederim canım evet prens geliyor sağlıkla gelsin bebişlerimizHayırlısı olsun canm bi prens daha geliyor desene. Sağlıkla gelsin fındık
Ben kendime kahvalti, ogle yemegi ve akşam yemegi diye sart koşmuyorum, kuruyemiş findik kaju badem ceviz çok tüketiyorum. (hamile kalmadan oncede ayni), ne zman acikirsam o zaman yiyorum, günden gune de iştahım çok değişken. Birgun 4 kere yemek yerken diger gün sadece 1 kere yiyebiliyorum.Kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz ben zararlı şeyler yemiyorum zaten canım istemiyor ama iştahım da çok az kahvaltıyı bile laf olsun diye yapıyorum. Akşam yemeği porsiyonum çok az fazla yiyince rahatsız hissediyorum. Bi yandan vicdan yapıyorum bi yandan da zorlasam da yiyemiyorum eşim elma portakal muz falan kesiyor akşamları onları yiyorum biraz, nolcak böyle insanlar kilo alır ben kilo veriyorum
Valla artık bende temizlik yapmak istiyorum ama eşim bişey olur diye korkuyor saolsun bugün camları sildi eşim ama böyle dip köşe yapasım var artık Bayadır yapamıyorum ya sanki ev hep kirliymiş gibi geliyor bana eşim abartıyorsun diyorKızlar bugun gaza gelip evi silip süpürdüm Artık temizlik yapıyor musunuz? Ben çok sıkıldım yapmak istiyorum
Normalde doktorlar en fazla 10-12 kilo alınmasını öneriyor ama zayıf olanlara genelde karışmiyorlar cok kilo alsa da sorun yapmıyorlar. Siz de zayıfsıniz ama cok kilo almak bence sağlıksız beslenmekten olur, sağlıklı besleniyorsaniz kiloyu dert etmeyin. Süt u daha önce konuştuk burda, artık günümüzdeki sütler malum onun yerine yogurt kefir daha faydalı. Yesilcay ben de hergun içerdim ama hamilelikte pek önerilmiyor, Türk kahvesini de kafeinsiz aldim ben çok canim çekerse içiyorum. Cinsiyetler belli olsun burda da konuşuruz isim önerilerini, daha erken bence:)Bende dün gece itibarıyla başladım.
Bir sorunum yok, bugün gayet iyiydim.
Decavit çok bulantı yapıyor+çok iştah açıyor diye okumuştum öyle bir sorunu olan varsa, aklınızda olsun, ben yatak moduna geçtiğimde alıyorum...
Sabah saat 7 gibi de kan ilacımı alıyorum. Ki normal saatlere geldiğimde artık kahvaltıda sorunum olmasın :)
Öğleden sonra 3 gibi de 9 damla Dvitamini alıyorum suya karıştırıp.
Bu arada daha önce bebisi olanlar bilirler..
Ben hep çok zayıf bir insandım. Yani şöyle, o kum saati dedikleri vücut yapısındayim.
48 kiloyla hamile kaldım. Şu 3 ayda hiç kilo almamışım.
Kaç kilo almak sizce normal?
Bu arada tansiyonla alakalı bir sorunum yok hep düşüktür hala o şekilde seyrediyor.
Günde 2 öğün yemek yerim sebze ağırlıklı.. Köfte hariç kırmızi et yiyemiyorum
Gerisi de hep meyve, kefir, yoğurt, meyve suyu, meyve, kuruyemis ile geçiyor. Yulafda çok severim Beyaz ekmek hiç yemem neredeyse 1 bucuk senedir yemiyorum. Ya çavdar, ya tam buğday zorundaysam eğer... Ama Makarnadan vazgeçemem
Hamile kalmadan önce yeşilcay çok sever içerdim ama forumlarda içmek iyi bisey değil yazmışlar bıraktım içmiyorum..
Ama hiç süt içemiyorum bu sorun olur mu sizce?
Onun sebebi de ben uzun yıllar sivilce tedavisi gördüm.. Ve bir şeyin bana uzun vadede dokunduğunu anladık... Süt bende acayip kasintili ağrılı sivilceler yapıyo ama yoğurt, peynir dokunmuyor..
Sizler nasıl besleniyorsunuz?
Bebislerinize isimler buldunuz mu?
Ya benim eşim de öyle evde bisey yok ona kalırsa, cok zor durumda kalırsak detaylı temizlik icin arada birini alıyoruz biz, suan girisemem hem enerjim yok hem doktorum da ağır iş yapma dedi. Bence sen de kendin yapma canim, imkanınız varsa yardımcı alın ya da elinden geldigi kadar esin yapsınValla artık bende temizlik yapmak istiyorum ama eşim bişey olur diye korkuyor saolsun bugün camları sildi eşim ama böyle dip köşe yapasım var artık Bayadır yapamıyorum ya sanki ev hep kirliymiş gibi geliyor bana eşim abartıyorsun diyor
Ay inşallah canım bende şükür kusma vs yok ama sanki mide kapasitem yüzde 70 azalmış gibi hissediyorum inşallah geçer bu günlerBen kendime kahvalti, ogle yemegi ve akşam yemegi diye sart koşmuyorum, kuruyemiş findik kaju badem ceviz çok tüketiyorum. (hamile kalmadan oncede ayni), ne zman acikirsam o zaman yiyorum, günden gune de iştahımı çok değişken. Birgun 4 kere yemek yerken diger gün sadece 1 kere yiyebiliyorum.
Hic dert etme cnm, bizim gelin ne yemek yiyebildi ne ilaç içebildi, yediği zaman istifra ediyordu safra suyu gelene kadar cikartiyordu. Once kilo verdi, 4. Aydan sonra ko aldi, Doguma kadar istahsizlik ve istifra devam etti. Kizi cooook sağlıklı şükür
Yok canım benşm doktor her gittiğimde tembihliyor zaten ilişkide yasak temizlikte hemde dediğin gibi o kadar enerjim olmuyor zaten hep yatıyorum gün içinde sadece yemek yapmaya kalkıyorum ondada bacaklarım ağrıyor hemen şükrediyorum ama çok şükür yemeklerimi yapabiliyorum valla eşim yapıyor ben hamile kaldığımdan beri temizlik işi onda yorgun olmadığı müsait olduğu günler yapıyor saolsun valla iyi yapıyorsun canım yorma kendiniYa benim eşim de öyle evde bisey yok ona kalırsa, cok zor durumda kalırsak detaylı temizlik icin arada birini alıyoruz biz, suan girisemem hem enerjim yok hem doktorum da ağır iş yapma dedi. Bence sen de kendin yapma canim, imkanınız varsa yardımcı alın ya da elinden geldigi kadar esin yapsın
Kıza benzettim ben canımKızlar nasipse bende mart annesi olacağım. Son adet tarihime göre 12+0 haftalık ama bugün ikili tarama için gittim 12+4 haftalık çıktı bunlarda görüntüleri. Sizce cinsiyeti nedir nub anlayan var mı
Pek emin olamadım ama erkek gibi geldi, sağlıkla gelsin inşallahKızlar nasipse bende mart annesi olacağım. Son adet tarihime göre 12+0 haftalık ama bugün ikili tarama için gittim 12+4 haftalık çıktı bunlarda görüntüleri. Sizce cinsiyeti nedir nub anlayan var mı
Benim eşim ne mutfaga girer ne oyle duzenli temizlik yapar sagolsun :) ama ben soyledigimde elinden geldiğince süpürge yapar, arada ütü yapar çamaşır asar yani ufak tefek destek oluyor yine. Arada disari yemege cikarir yorma kendini der. Ben de kendimi hirpalamiyorum yapabildiğim kadar temizlik yapıyorum. Valla bu dönem boyle geçecek napalim sonucta can taşıyoruz kolay bir süreç değilYok canım benşm doktor her gittiğimde tembihliyor zaten ilişkide yasak temizlikte hemde dediğin gibi o kadar enerjim olmuyor zaten hep yatıyorum gün içinde sadece yemek yapmaya kalkıyorum ondada bacaklarım ağrıyor hemen şükrediyorum ama çok şükür yemeklerimi yapabiliyorum valla eşim yapıyor ben hamile kaldığımdan beri temizlik işi onda yorgun olmadığı müsait olduğu günler yapıyor saolsun valla iyi yapıyorsun canım yorma kendini
Çok istedik bebeğimizi o yüzden böyle yapıyor yardımcı oluyor valla dediğin gibi çamaşır temizlik ütü bulaşık makinesinde boşaltıyor saolsun bişey diyimmi artık alıştı demiyorum bile beraberce hallediyoruz hemen çok hoşuma gidiyor bu benim ilk zamanlar lekelenmem oluyordu çok korkuyorduk bişey olur diye sürekli yatıyordum ben tabikide canım can taşıyoruz sonuçtaBenim eşim ne mutfaga girer ne oyle duzenli temizlik yapar sagolsun :) ama ben soyledigimde elinden geldiğince süpürge yapar, arada ütü yapar çamaşır asar yani ufak tefek destek oluyor yine. Arada disari yemege cikarir yorma kendini der. Ben de kendimi hirpalamiyorum yapabildiğim kadar temizlik yapıyorum. Valla bu dönem boyle geçecek napalim sonucta can taşıyoruz kolay bir süreç değil
Dahiliye ye gidebilirsin canım. Ben genel tarama istediğimde hep dahiliye ye gidiyorumKızlar selam d vitamini testini sağlık ocağı yapmıyormuş hastanede yaptırıyormuşuz hangi bölüme randevu almam lazım acaba bilen var mı ya da acilden girsem de yaptırabilir miyim?
Canım öyle olsaydı benim göbeğim göğsüm kol altlari üst bacaklar yani vücudumun yarısından fazlası aşırı tüylü olurdu. Ama ayni hiçbir değişiklik yok. Yani zaten hamilelik ve emzirme döneminde hormonlar gebelik olarak yükseldiği için zaten tüy artma durumu söz konusu. Ama ben Hind.yağindan artan bir şey farketmedim hiç.o kadar yazistik burda ama hala gidip bebege baktirasim var. Ama yapmayacagim
Ohhh yakin olsan valla atlar gelirdim. Ama pizza yapmaya girisiyorum simdi ben de hamur acacagim
Hindistan cevizi yagi tuylenme yapiyor diye bi soylenti duymustum ya, yok di mi oyle bisi?
Benim dr istersen hic bisey yeme istersen hergun makarna ye demisti..bebis her seyiyle bizden faydalaniyor..fakirin cocugu olmazdi dedi..kizima hamileyken istahim kapanmisti.skinti yok dedi..kan tahlilleri zaten her seyi anlatiyor ..esim annem de rahat birakmisti sagolsun doktorum .sonra geciyorKızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz ben zararlı şeyler yemiyorum zaten canım istemiyor ama iştahım da çok az kahvaltıyı bile laf olsun diye yapıyorum. Akşam yemeği porsiyonum çok az fazla yiyince rahatsız hissediyorum. Bi yandan vicdan yapıyorum bi yandan da zorlasam da yiyemiyorum eşim elma portakal muz falan kesiyor akşamları onları yiyorum biraz, nolcak böyle insanlar kilo alır ben kilo veriyorum
Canım anadolu yakasıysa hadtane önerisi olarak alabilir miyimEvet canım İstanbul
Fetal dna testi yaptıranlar keisn cinsiyeti 10-11. Haftalarda öğrendiler. Yaptırmayan bizler ise doktorumuzun tahminlerini 11.haftada yapılan ikili testte öğrendik. Tabi %100 olması için en az 16. Haftayı beklemek ve o.hafta bebegin uygun pozisyonda olması şart.Merhaba kizlar nisan grubundan yaziyorum arabizda cinsiyet ogrenen var mi kacinci haftanizda ogrendiniz
Off off aynı durumlar Ohh iyi seninki camlara geçmiş benimki en son perde astı pes etti Ya erkekler yapınca bende iyi hissetmiyorum kendim yapmak istiyorum Kontrolde doktora sorucam temizliğime karışmayın dicemValla artık bende temizlik yapmak istiyorum ama eşim bişey olur diye korkuyor saolsun bugün camları sildi eşim ama böyle dip köşe yapasım var artık Bayadır yapamıyorum ya sanki ev hep kirliymiş gibi geliyor bana eşim abartıyorsun diyor