• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Cunku esim saygisizlik yapti cani fena yandi rahatladi benm sectigim isme saygi duymuyirdu sadece gunes olsn dahrayi istemiyorum diye inatlasti kavga kiyamet kazanan ikimizda 😉😉
Ya kötü olmuş il başta öyle olması ama anlaşmaya varmanız ve ikinizin de istediğinin olması süper😁

Günaydın canlar hastanedeyim ben şeker yüklemesi için. Sizler napıyorsunuz bu arada muhabbeti dönmüş ben de başak burcuyum 😂😂
SH3MS SH3MS canım ameliyat mı oldun nasılsın şimdi
Ben de başak burcuyum kızlar hu sene başağın doğurgan senesiymiş zaten doğrulamış olduk 🤣🤣🤣

Kızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.

Daha önce gittiğimde hiç bişey denmemişti. Pazartesine kadar aklımdaki sorularla yaşıyacağım mecbur
allah razı olsun 🤲
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bahsettiğiniz konuda pek bilgim yok. 😢 Rabbim yardımcınız olsun, iyi olmanız için dua edeceğim.

Anladım canım, büyük ihtimal dirençten dolayı, bunun Bi çözümü yokmu. Demir eksikliği de kilo verdirmiyor

Bizde de kan uyuşmazlığı var 28.hafayı bekliyorum, iğnesini alıp hastanede mi vurduracaz canım?
İlaçlarla kilo verebiliyorum ama doktor yazmıyor hamilelikten önce Bi kahveyle 5-6 kilo verdim üstüne hamile kaldım. Hayır

Kızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.
Canım kolaylıklar diliyorum. Ben 32de hemen ayrilicam çünkü ayrılmasam bile yaz tatiline denk geldiği için iznim boşa gidecek. Zaten bu sene aktif bir sınıfım yok🙏🏻

Anladım canım, büyük ihtimal dirençten dolayı, bunun Bi çözümü yokmu. Demir eksikliği de kilo verdirmiyor

Bizde de kan uyuşmazlığı var 28.hafayı bekliyorum, iğnesini alıp hastanede mi vurduracaz canım?
Hayır canım kendin almıyorsun hastanede indireks cooms testi veriyorsun devlet ödüyor iğne ücretini ben oğlumda özelde yaptırdım oda ücreti talep ettiler itiraz ettik sadece tahlil ücreti ödedik

Hayır canım kendin almıyorsun hastanede indireks cooms testi veriyorsun devlet ödüyor iğne ücretini ben oğlumda özelde yaptırdım oda ücreti talep ettiler itiraz ettik sadece tahlil ücreti ödedik
Devlet hastanesinde bedava ama o testi istiyorlar önce bizdede kan uyuşmazlığı var cvs işlemi yaptırmıştık o zamanda bu iğneyi yağmışlardı

Ben bugün hareketleri aşağıda hissediyorum sağlık ocağında takibim vardı oraya uğradım tansiyon kilo ölçtürdüm ebeye benim karnım aşağıda mı dedim niye Bi sorun mu var dedi yokda dedim yukardaydı aşağıya indi gibi dedim o sıkıntıyı ben hep yaşıyordum benim bebeklerim hiç yukarı çıkmadı çocuğun varsa dinlenemiyorsan ondandır yatıp dinlenmen lazım ama dikkat et su gelişi falan olursa direkt doktoruna git bekleme dedi şimdi de ıslaklık var da ara sıra oluyor idrardır diye düşünüyorum bakalım benim stres bitmiyor aşağıda olunca da ıslaklık illa oluyor tekmelerden

Devlet hastanesinde bedava ama o testi istiyorlar önce bizdede kan uyuşmazlığı var cvs işlemi yaptırmıştık o zamanda bu iğneyi yağmışlardı
Evet bana da 10. Haftada yapıldı bende hep devlette yaptırıyorum da arkadaş özele gidiyor ya ona öyle bilgi verdim ücret ödemesin diye

Ben bugün hareketleri aşağıda hissediyorum sağlık ocağında takibim vardı oraya uğradım tansiyon kilo ölçtürdüm ebeye benim karnım aşağıda mı dedim niye Bi sorun mu var dedi yokda dedim yukardaydı aşağıya indi gibi dedim o sıkıntıyı ben hep yaşıyordum benim bebeklerim hiç yukarı çıkmadı çocuğun varsa dinlenemiyorsan ondandır yatıp dinlenmen lazım ama dikkat et su gelişi falan olursa direkt doktoruna git bekleme dedi şimdi de ıslaklık var da ara sıra oluyor idrardır diye düşünüyorum bakalım benim stres bitmiyor aşağıda olunca da ıslaklık illa oluyor tekmelerden
Canım ben de aşağıda hissediyorum genelde endişelenme. Yoğun tempoda çalışıyorum üstelik. Bi şekilde zaman geçecek hayırlısıyla

Canım ben de aşağıda hissediyorum genelde endişelenme. Yoğun tempoda çalışıyorum üstelik. Bi şekilde zaman geçecek hayırlısıyla
Benim önceden 1 kayıp var oğlumda hunileşme oldu serklaj var ondan biraz tedirgin oldum sabah ekliydi bence vajinada hissettim gene aynı strese girdim tekmeyi falan önemsemiyorum o kadar da

Ben isterim ama devam edemeyeceğim sanırım, şimdiden zor gidiyorum. Mart sonuna kadar dayanabilirsem ne ala..

Tamam canım sağol

Ben 32 öncesine 2 hafta da yıllık izin aldım. 1mart’da çıkıyorum izne. Ama doktor bu hafta kasılmalarım varmış dinlenmen lazım diye rapor verdi. 2 hafta kaldı benim için raporumu uzatmazsa eğer. Cuma yine gideceğim bakalım 🤞

Back