Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
Ya senin bu çarpıntı da nerden çıktı ki birkaç gündür, var mıydı daha öncesinde? Ben sende her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum 🥹 Doktoruna görünmekte fayda var tabii ki. Randevunu erkene çekmeyi planlıyor musun, bekleyecek misin gününü?
Kuzum 3 gündür arttı vardı ama bir kere olur geçerdi. Cok kötüydüm bu sefer ölücem sandım ya of neyseki temiz cıktı ekg kalpte bişey yok 😂
Yok yok doktoruma gözükücem yarın kanlarımı veririm cuma yada cumartesi doktoruma giderim inşallah onun fikrini alıcam.
Cinsiyet içinde tahminde bulundu bu arada😂

Kuzum 3 gündür arttı vardı ama bir kere olur geçerdi. Cok kötüydüm bu sefer ölücem sandım ya of neyseki temiz cıktı ekg kalpte bişey yok 😂
Yok yok doktoruma gözükücem yarın kanlarımı veririm cuma yada cumartesi doktoruma giderim inşallah onun fikrini alıcam.
Ne dedi çiçeğim cinsiyete 🤩

Aa ne dedi ne dedi? 😍 Kız? 😅

Kızlar midem bulantım beni mahvediyor. Yemek yiyorum yarım saat sonra bulanıyor. Yemiyorum acıkınca bulanıyor. Kraker yiyorum 10 dk normal sonra geri başlıyor. 😢 Bir çözüm bulan var mı 🌹

Aşermem olmadı ama proteinlerden özellikle de hayvansal tüm proteinlerden çok tiksindim, genelde karbonhidrat yiyebildim
Bana da kiz gibi dediler belirtiler ayni sizinle😍
Çarpıntıyla hastaneye attım kendimi kızlar ölüyorum sandım🤦🏼‍♀️ sanırım panik atak kriziyle karıştı kontrol edemedim ekg cekildi normal.
Kadın doğum baksın dediler muayene oldum normal bebek iyi şükür hersey yolunda.
Kan ver demir tiroit baktır ilacın yetersizdir dedi.
Ayyy cok gecmis olsun
Proteinden tiksindim hala balık ve tavuk yiyemiyorum. Karbonhidrat ve tatlı canım çooook çekiyor.
Tatli canim cok istemiyor ama karbonhodratsiz bes dakka duramiyo gibiyim. Et tavuk yumurta goresi gozum yok. Eksi tuzlu seyler canim istiyor. Kizimda da boyle olmustu kesinlessin diye bekliyorim valla🥲
Nerden bildn😂 kıza benzettim dedi ama kız ya boş bomboş bacak arası🥰
Yaa eldorin ve senin kiz doguyodu benim de icime gozun aydin saglikla kucagina al insallah

Back