• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
hanımlar yarın Berat kandili var rızıkların dağıtıldığı kimin öleceği kimin doğacağı bütün öetenenizin tutulacağı gün yarını güzel geçirelim Rabbim doğacak yavrularımıza hayırlı güzel doğum ve yaşam nasip etsin hepsi güzel rızıklarla dünyaya gelsin inşallah 🥰🥰🥰

hanımlar yarın Berat kandili var rızıkların dağıtıldığı kimin öleceği kimin doğacağı bütün öetenenizin tutulacağı gün yarını güzel geçirelim Rabbim doğacak yavrularımıza hayırlı güzel doğum ve yaşam nasip etsin hepsi güzel rızıklarla dünyaya gelsin inşallah 🥰🥰🥰
Amin. Emin ol okudukça iyi geldi kandilimiz mübarek olsun canım 🥰🥰

Aklima tatli hiç gelmiyor ama kisir çig kofte erik bu tur seyler istiyor canim hep😄🌸
Bende 3 haftadır bulunması zor yaz mevvesi istedi canım . Düşün 3 kez rüyama girdi pazarcıyala kavga ettim bi tane kalmış fazl apara vereyim hamilesin bana sat diyorum o derece eşim her yere baktı en son bi manavda bulde herşey varmış kızlar kartını atarım taşdelenfe 4 mevsim manav adı
bende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
çin takvimine baktın mı ?
çin takvimine göre erkek benim

annenin gebe kaldığı andaki yaşı ve gebe kaldığı ay
Eki Görüntüle 3543544
Ben yaptım erkek ama başından beri kız hissediyorum

Amin kardeşim 🤲 birbirimize de dua edelim Müslümanların birbirleri için ettiği dualar kabul olurmuş Rabbim dualarimizi kabul etsin birde cocugu olmayan annelere dualar edelim Rabbim anne olmayı hakeden bütün kullarına bu güzel duyguyu tattirsin inşallah onları da unutmayalım dualarimizda

Bende 3 haftadır bulunması zor yaz mevvesi istedi canım . Düşün 3 kez rüyama girdi pazarcıyala kavga ettim bi tane kalmış fazl apara vereyim hamilesin bana sat diyorum o derece eşim her yere baktı en son bi manavda bulde herşey varmış kızlar kartını atarım taşdelenfe 4 mevsim manav adı

Ben yaptım erkek ama başından beri kız hissediyorum
Hangi sehirde canim bu manav 🥰

Bana erkek dedi sana yorum yaptı mı iki erkek bendede olacak bu gidişle zormu iki erkek 😃🤣
Cevap vermedi bana🤔😂
2. Erkek daha 10 aylık o yüzden zor değil ama büyük olan beni yıllarca süründürdü çok zor bir çocuk hatta ergenliği daha zor olacak gibi bir his var içimde 🤦‍♀️ ama yeni bebeğim öyle değil daha farklı her çocuğun karakteri farklı geliyor hepsi de seviliyor iyi olsunlar kendilerine ya da başkalarına zarar vermesinler yeter benim için

Cevap vermedi bana🤔😂
2. Erkek daha 10 aylık o yüzden zor değil ama büyük olan beni yıllarca süründürdü çok zor bir çocuk hatta ergenliği daha zor olacak gibi bir his var içimde 🤦‍♀️ ama yeni bebeğim öyle değil daha farklı her çocuğun karakteri farklı geliyor hepsi de seviliyor iyi olsunlar kendilerine ya da başkalarına zarar vermesinler yeter benim için
Benimkinde küçük ya oğlan birde bir nazlı istediği olmasın kendini yerlere atıyor daha küçük oda bir buçuk yaşında yandım şimdi gel çile gidelim diyorum poposunu gösterip çiş nerde söylüyor tuvalete götürüyor beni ama yaptıktan sonra tuvaletten bir korkusu geçsin alıştırıcam ozaman biraz daha rahat ederim belki yada daha mı zor olur bilmiyorum önce sütten kesmem lazım 🥲🥹zor olacak diye düşünme bak Berat kandili var yarın güzel dua et güzel olsun Herşey benim kese fasulye gibi ondan erkek dedi bence senin diğer oğlanın küçüğün usg si varmı böyle 7 yada 8,9 haftalık falan

Benimkinde küçük ya oğlan birde bir nazlı istediği olmasın kendini yerlere atıyor daha küçük oda bir buçuk yaşında yandım şimdi gel çile gidelim diyorum poposunu gösterip çiş nerde söylüyor tuvalete götürüyor beni ama yaptıktan sonra tuvaletten bir korkusu geçsin alıştırıcam ozaman biraz daha rahat ederim belki yada daha mı zor olur bilmiyorum önce sütten kesmem lazım 🥲🥹zor olacak diye düşünme bak Berat kandili var yarın güzel dua et güzel olsun Herşey benim kese fasulye gibi ondan erkek dedi bence senin diğer oğlanın küçüğün usg si varmı böyle 7 yada 8,9 haftalık falan
Araya giriyorum bendede ilki oğlan ondan🤭🤭fasulye gibi olunca erkekmi oluyor merak ettim😅

Evet ekledim fotoğraf o farklıydı şimdi ki farklı yan yana koyuyorum. İlk foto doğan bebeğimin . İkincisi yeni karnımdaki

Eklentiler

• IMG_6184.webp
    IMG_6184.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5943.webp
    IMG_5943.webp
    29 KB · Görüntüleme: 27
Back
X