- 30 Aralık 2019
- 736
- 1.407
- 113
- 33
Kiz dogdu canimBenim için de tahmin ettt :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz dogdu canimBenim için de tahmin ettt :)))
Bende istiyorumEtiket yapayım sende at oraya linkini buraya atamadım![]()
Yaptım etiket bana cevap vereni etiketle canım bakar ozamanBende istiyorum![]()
Teşekkür ederim cevap verince haber veririmYaptım etiket bana cevap vereni etiketle canım bakar ozaman![]()
Haber bekliyoruz canımTeşekkür ederim cevap verince haber veririm![]()
Amin. Emin ol okudukça iyi geldi kandilimiz mübarek olsun canımhanımlar yarın Berat kandili var rızıkların dağıtıldığı kimin öleceği kimin doğacağı bütün öetenenizin tutulacağı gün yarını güzel geçirelim Rabbim doğacak yavrularımıza hayırlı güzel doğum ve yaşam nasip etsin hepsi güzel rızıklarla dünyaya gelsin inşallah![]()
Bende 3 haftadır bulunması zor yaz mevvesi istedi canım . Düşün 3 kez rüyama girdi pazarcıyala kavga ettim bi tane kalmış fazl apara vereyim hamilesin bana sat diyorum o derece eşim her yere baktı en son bi manavda bulde herşey varmış kızlar kartını atarım taşdelenfe 4 mevsim manav adıAklima tatli hiç gelmiyor ama kisir çig kofte erik bu tur seyler istiyor canim hep![]()
Ben yaptım erkek ama başından beri kız hissediyorumbende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
çin takvimine baktın mı ?
çin takvimine göre erkek benim
annenin gebe kaldığı andaki yaşı ve gebe kaldığı ay
Eki Görüntüle 3543544
Amin kardeşimhanımlar yarın Berat kandili var rızıkların dağıtıldığı kimin öleceği kimin doğacağı bütün öetenenizin tutulacağı gün yarını güzel geçirelim Rabbim doğacak yavrularımıza hayırlı güzel doğum ve yaşam nasip etsin hepsi güzel rızıklarla dünyaya gelsin inşallah![]()
Hangi sehirde canim bu manavBende 3 haftadır bulunması zor yaz mevvesi istedi canım . Düşün 3 kez rüyama girdi pazarcıyala kavga ettim bi tane kalmış fazl apara vereyim hamilesin bana sat diyorum o derece eşim her yere baktı en son bi manavda bulde herşey varmış kızlar kartını atarım taşdelenfe 4 mevsim manav adı
Ben yaptım erkek ama başından beri kız hissediyorum
İstanbul Taşdelen her meyve varHangi sehirde canim bu manav![]()
Cevap vermedi banaBana erkek dedi sana yorum yaptı mı iki erkek bendede olacak bu gidişle zormu iki erkek![]()
Benimkinde küçük ya oğlan birde bir nazlı istediği olmasın kendini yerlere atıyor daha küçük oda bir buçuk yaşında yandım şimdi gel çile gidelim diyorum poposunu gösterip çiş nerde söylüyor tuvalete götürüyor beni ama yaptıktan sonra tuvaletten bir korkusu geçsin alıştırıcam ozaman biraz daha rahat ederim belki yada daha mı zor olur bilmiyorum önce sütten kesmem lazımCevap vermedi bana
2. Erkek daha 10 aylık o yüzden zor değil ama büyük olan beni yıllarca süründürdü çok zor bir çocuk hatta ergenliği daha zor olacak gibi bir his var içimdeama yeni bebeğim öyle değil daha farklı her çocuğun karakteri farklı geliyor hepsi de seviliyor iyi olsunlar kendilerine ya da başkalarına zarar vermesinler yeter benim için
Araya giriyorum bendede ilki oğlan ondanBenimkinde küçük ya oğlan birde bir nazlı istediği olmasın kendini yerlere atıyor daha küçük oda bir buçuk yaşında yandım şimdi gel çile gidelim diyorum poposunu gösterip çiş nerde söylüyor tuvalete götürüyor beni ama yaptıktan sonra tuvaletten bir korkusu geçsin alıştırıcam ozaman biraz daha rahat ederim belki yada daha mı zor olur bilmiyorum önce sütten kesmem lazımzor olacak diye düşünme bak Berat kandili var yarın güzel dua et güzel olsun Herşey benim kese fasulye gibi ondan erkek dedi bence senin diğer oğlanın küçüğün usg si varmı böyle 7 yada 8,9 haftalık falan
Oğlumun USG baktım yuvarlak amaSenin varmı o haftalarda usg teyit edelim![]()
Kaç haftalık haline baktın at bizde bakalım ne olcak inanmayalım eğlenelimOğlumun USG baktım yuvarlak amaay ben neden inanmıyorum ya hepsi ondan
bence en güzeli sormamak merakla beklemek
![]()
Canım benim oğlumun hayla saklarım baktım oğlumun ki YuvarlakOğlumun USG baktım yuvarlak amaay ben neden inanmıyorum ya hepsi ondan
bence en güzeli sormamak merakla beklemek
![]()
Evet ekledim fotoğraf o farklıydı şimdi ki farklı yan yana koyuyorum. İlk foto doğan bebeğimin . İkincisi yeni karnımdakiBenimkinde küçük ya oğlan birde bir nazlı istediği olmasın kendini yerlere atıyor daha küçük oda bir buçuk yaşında yandım şimdi gel çile gidelim diyorum poposunu gösterip çiş nerde söylüyor tuvalete götürüyor beni ama yaptıktan sonra tuvaletten bir korkusu geçsin alıştırıcam ozaman biraz daha rahat ederim belki yada daha mı zor olur bilmiyorum önce sütten kesmem lazımzor olacak diye düşünme bak Berat kandili var yarın güzel dua et güzel olsun Herşey benim kese fasulye gibi ondan erkek dedi bence senin diğer oğlanın küçüğün usg si varmı böyle 7 yada 8,9 haftalık falan