• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
kızlar şeker yükleme testı konusunda kararsızım.şeker ölçme cıhazı aldım aclık tokluk takıbı yapayım dıyorum nasıl olur kı ..yada içecegi eczaneden alıp kendım acken tokken ölçsem olmazmı? yarım gunumu hastanede gecırmek ıstemıyorum daha doğrusu ısyerındede sıkıntı olacak
Ayda bir gün ücretli doktor kontrol izin hakkın var yasal hakkın. Ayda bir gün gitmiyorsun. Doktor kontrolüne gidiyorsun

Ben remote çalışıyorum, şuan size yatağımdan kucağımda pc den yazıyorum 😁 o yüzden gidebildiğim yere kadar devam edicem . İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacak.

Bir yandan da zorlanıyorum sabah uyanmak, iş stresi vs ama idare edeceğim dayanabildiğim kadar
Aaaaa özendim çok güzel kesinlikle senin yerinde olsam gittiği yere kadar devam ederdim 😀😀😀 olduğu yere kadar gidicez bakalım ama 24 ü benim son artık yıllık izin ile bağlıcammm

Kızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.
Canım ramazan bayramına kadar direnmeye çalışıcam ben, bayramdan bir hafta önce 32 oluyor bayramı da katıp sonrasındaki 3 günü de mazeret izinlerimi birleştirip 2 hafta daha ileri atmayı planlıyorum bakalım, şirket hekimim de zorlama diyor ama o günlere bi yaklaşalım öyle karar vereceğim

Canım ramazan bayramına kadar direnmeye çalışıcam ben, bayramdan bir hafta önce 32 oluyor bayramı da katıp sonrasındaki 3 günü de mazeret izinlerimi birleştirip 2 hafta daha ileri atmayı planlıyorum bakalım, şirket hekimim de zorlama diyor ama o günlere bi yaklaşalım öyle karar vereceğim
Kesinlikle haklısın canım

Kizlar oncrlikle kandilinizi kutluyorum 🌷ve bir soru ile geliyorum ben alerji hastasiyim cok agir ilaclar kullaniyordum lakin gebelik srbebiyle birakmak zorunda kaldik sukur smdiye kdr oyle komalik duruma gelmedim ama son 4 gundur hic nefes alamiyorum dudak sismesi goz sis.esi bunlar rutinim zatende burun tikanikligi mahvediyor beni zaten zar zor yatiyoruz bide nefes alamayinca beter onerebilcehiniz birsey var burun acma icin ara sira kacamak yapip illiadin skiyorum valla ne yalan soyliyim

Kızlaaar bu gece sırtımda ve kasıklarımda çok baskı hissettim sabaha randevu aldım içim rahat etmedi, kızım 1 kilo olmuş ve yanakları tombik tombik duruyordu ağladım görünce 🥹 işyeri ev arası mesafe uzun diye sanırım biraz yorulmuşum, rahim kasılmış biraz doktorum 10 gün rapor yazdı. İdrarımda 4 lökosit çıktı ama ilaç içme suyu arttır idrar bekletmeden sık sık çıkmaya çalış dedi. Bizden haberler böyle, hayırlı kandiller herkese, bol bol dua edelim birbirimize 🥰🙏🤲

Hanımlar, alakasız bi soru ama sizce bisiklete binebilir miyiz? Doktor bi şe demedi ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor düşerim vs. diye korkuyor. Siz hiç hamileyken denediniz mi?

Hanımlar, alakasız bi soru ama sizce bisiklete binebilir miyiz? Doktor bi şe demedi ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor düşerim vs. diye korkuyor. Siz hiç hamileyken denediniz mi?
Düşme durumu olduğu için eşin daha haklı geldi şu an bana nedense içim ürperdi. 🥹
Hiç denemedim bu dönemde 🤗

Kızlaaar bu gece sırtımda ve kasıklarımda çok baskı hissettim sabaha randevu aldım içim rahat etmedi, kızım 1 kilo olmuş ve yanakları tombik tombik duruyordu ağladım görünce 🥹 işyeri ev arası mesafe uzun diye sanırım biraz yorulmuşum, rahim kasılmış biraz doktorum 10 gün rapor yazdı. İdrarımda 4 lökosit çıktı ama ilaç içme suyu arttır idrar bekletmeden sık sık çıkmaya çalış dedi. Bizden haberler böyle, hayırlı kandiller herkese, bol bol dua edelim birbirimize 🥰🙏🤲
Onları görünce daha çok sabırsızlanıyor insan 🥹 bol bol dinlen canım, doğum yaklaştıkca böyle şeyleri daha çok hissedecez galiba, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🙏

Back