2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Denedim canım hafifmiş gibi geliyor da sonra chiccoları kucaklayınca çok ağır gibi geldi bana 🙈 Üzerine 10 kilo bebek gelse bi merdiven falan çıkarmam gerekse zorlar gibi düşündüm. İlk hatta chicco trolley me bakmıştım. 5.5 kg falandı tam istediğim gibi. O da 15 kg taşıma kapasiteli. Çocuk uzun süre binmek isterse ikinci araba gerekecek. Bi arabayı tam seçiyorum sonra bişey oluyor vazgeçiyorum. 1 aydır bu moddayım 😑
Yavrum o kadar hafif araba da şemsiye gibi olur bastonlar bile 7 kilo civarı oluyor, güvenlik açısından ne kadar iyi bilemedim sürüş sırasında sarsar mı, e bir de iri bi bebek olursa başta almadığın arabayı belki bebek 6 ay daha binsin diye sonra alacaksın bilemedim bana mantıklı gelmedi

Yavrum o kadar hafif araba da şemsiye gibi olur bastonlar bile 7 kilo civarı oluyor, güvenlik açısından ne kadar iyi bilemedim sürüş sırasında sarsar mı, e bir de iri bi bebek olursa başta almadığın arabayı belki bebek 6 ay daha binsin diye sonra alacaksın bilemedim bana mantıklı gelmedi
Güvenli olur bence kuzum niye olmasın ki. Sonra çocukla dışarı çıkmak eziyet olmasın istiyorum. Trolleymeden vazgeçtim zaten 15 kg kapasiteli olduğu için. Hacmi geniş aslında ama kg düşük. Goody plus hem 22 kg hem hacmi güzel. Kocaman olana kadar binebiliyor. Tek tereddütüm tekerlekleri. Yorumlarda da eleştiriler tekerlekten dolayı olmuş hep. Engebeli bi yolda sorun olabiliyormuş. Bir de joie mirus vardı baktığım. Tam istediğim özellikler var aslında ve arabanın sapı dönerek çift yönlü oluyor. Nedense çok az arabada var bu özellik. Ama Mirus da 15 kg kapasiteli ve dar bir araba onu da eledim. Gerçekten araba konusunda çok zorlandım. Ablam markasını bile hatırlamadığım bir arabayla 2 çocuk büyüttü. Şu an ödünç verdi 4. çocukta o araba 🤣 Bi de her yolda gidiyordu takılmadan 4-5 kg bi arabaydı 12 sene önce almışlardı küçük bir yerden apar topar. Yerli bi markaydı ama neydi bilmiyorum. Aynısını bi bulsam hiç marka takıntım yok tam istediğim araba aslında 😀 O tip bir araba yok şimdi hep kocaman tekerlekli geniş arabalar var. Eşime bırakacağım artık ne alırsan al diyeceğim 🙃

Güvenli olur bence kuzum niye olmasın ki. Sonra çocukla dışarı çıkmak eziyet olmasın istiyorum. Trolleymeden vazgeçtim zaten 15 kg kapasiteli olduğu için. Hacmi geniş aslında ama kg düşük. Goody plus hem 22 kg hem hacmi güzel. Kocaman olana kadar binebiliyor. Tek tereddütüm tekerlekleri. Yorumlarda da eleştiriler tekerlekten dolayı olmuş hep. Engebeli bi yolda sorun olabiliyormuş. Bir de joie mirus vardı baktığım. Tam istediğim özellikler var aslında ve arabanın sapı dönerek çift yönlü oluyor. Nedense çok az arabada var bu özellik. Ama Mirus da 15 kg kapasiteli ve dar bir araba onu da eledim. Gerçekten araba konusunda çok zorlandım. Ablam markasını bile hatırlamadığım bir arabayla 2 çocuk büyüttü. Şu an ödünç verdi 4. çocukta o araba 🤣 Bi de her yolda gidiyordu takılmadan 4-5 kg bi arabaydı 12 sene önce almışlardı küçük bir yerden apar topar. Yerli bi markaydı ama neydi bilmiyorum. Aynısını bi bulsam hiç marka takıntım yok tam istediğim araba aslında 😀 O tip bir araba yok şimdi hep kocaman tekerlekli geniş arabalar var. Eşime bırakacağım artık ne alırsan al diyeceğim 🙃
Ben mirus u beğenmedim kalite olarak, e litetrax ve Chrome güzel joie de bence ben çok araştırıp kafamı karıştırmadım zaten içime sinen ilk arabayı aldım pişman değilim 😂

Kızlar bişey sorucam kan pıhtılaşması olanlar kafamda Bi ton soru dönüyor yada benmi abartıyorum bilemedim ben sadece coraspin kullanıyorum doktor oksapar iğneden bahsetmedi bile ben kendim araştırdım çoğu kişi oksapar kullanıyor. Haliyle bende endişe oldu acaba coraspin tek başına yeterlimi diye 🤔 iğneyi neye göre veriyorlar acaba yaşa göremi yoksa pıhtı eğilimine göre mi? Sonucumu da atayım aşağıya. Bi kaç haftadır kafamı kurcalıyor 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20220816_180452.jpg
    IMG_20220816_180452.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 54
Merhabalar ✨

Benim annem ve kv nin birlikte gelme durumu ve sonrasi kriz durumu vardi, hatirlarsaniz. Biliyor musunuz, o sorun kendiliginden cozuldu 🤩 Doguma hazirlik sos, tursu falan yapiyordun bugun. Esim sabahtan bu Yana ne ugrasiyorsun dedi, Ben de doguma gelenler yesin, hazirlik dedim. Esim de bu defa sirayla gelsinler, bir ise yararlar dedi:kahve:

Merhabalar ✨

Benim annem ve kv nin birlikte gelme durumu ve sonrasi kriz durumu vardi, hatirlarsaniz. Biliyor musunuz, o sorun kendiliginden cozuldu 🤩 Doguma hazirlik sos, tursu falan yapiyordun bugun. Esim sabahtan bu Yana ne ugrasiyorsun dedi, Ben de doguma gelenler yesin, hazirlik dedim. Esim de bu defa sirayla gelsinler, bir ise yararlar dedi:kahve:
Hadi gözünaydın canım çok yorma kendini gelen yiceğini kendi düşünsün sana yardım etmeye gelecekler sonuçta

Kızlar bişey sorucam kan pıhtılaşması olanlar kafamda Bi ton soru dönüyor yada benmi abartıyorum bilemedim ben sadece coraspin kullanıyorum doktor oksapar iğneden bahsetmedi bile ben kendim araştırdım çoğu kişi oksapar kullanıyor. Haliyle bende endişe oldu acaba coraspin tek başına yeterlimi diye 🤔 iğneyi neye göre veriyorlar acaba yaşa göremi yoksa pıhtı eğilimine göre mi? Sonucumu da atayım aşağıya. Bi kaç haftadır kafamı kurcalıyor 🤦‍♀️
Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum Allah izin verirse hamilelik sonuna kadar kullacagim pıhtı eğilimine gore galiba doktoruna gösterdin sonucunu ve gerekli gormediyse o daha iyi bilir tabi bak sonucumu atayim sana 20220828_153725.jpg

Bende bir tane çok beğendim onu almak istiyorum ama pahalılar maalesef para biriktirmeye başladım yavaştan yarısını bari biriktirebilirsem hemen alacam sürekli zamlandığı için
Ne kadar olmus ki ... Bizim var zaten, kizim hic binmedi arabaya. Sifir duruyor o yuzden. Asiri gazli bir cocuktu, 8 ay kucaktan inmedi 🤷 Bizimkin markasi baby2go travel sistem. Bana gore is gorur, 10 uzerinden 7 falan veririm.

Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum Allah izin verirse hamilelik sonuna kadar kullacagim pıhtı eğilimine gore galiba doktoruna gösterdin sonucunu ve gerekli gormediyse o daha iyi bilir tabi bak sonucumu atayim sanaEki Görüntüle 3120648
Anladım canım sendemi sadece coraspin kullanıyorsun acaba? Evet sadece son haftana kadar coraspin e devam dedi

Kusması ve bulantısı bitmeyen aksine çoğalan kimler kaldı kızlar hap asla fayda etmiyor şuan bı hafta hapın etkisiyle çok iyiydi şimdi hap sıfır etki:KK43:
1 buçuk aydır berbat durumdaydım hiç zevk alamıyordm hayattan ama 1 haftadır hiç midem bulanmadı ve hiç kusmadım mükemmel bir duygu 😊 Allah yardımcın olsun çok zor ve hiç bişey etki etmiyor malesef

Kızlar selam,10. Haftadayım hafif kahverengi akıntım oldu lekelenme gibi …bu haftada normal midir?

Yok canım coraspirin ve 4000 lik kan sulandırıcı beraber kullanıyorum ben
Anladım canım bana niye vermedi acaba ya hala onu düşünüyorum herkes iğne kullanıyor bebeğimi düşünüyorum doğal olarak ve endişeliyim hala 🤦‍♀️

Back