• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlarrrr merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hastaneden geliyorum 7 haftalık hamileyim bebek henüz canlanmadı benim hesaplarıma göre daha küçük 1.5 aylık olacak ama doktorlar son adet tarihini baz alıyor
Kese ortada düşük riski var dedi çok korkuyorum duphaston verdi yardımcı olur musunuz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı bir hafta sonra tekrar gideceğim (bu arada kese 17 mm)sancım kanamam yok
Eki Görüntüle 3542650
Rabbim yardimcin olsun canim bol bol dinlen olumsuzu dusunme insallah birdahaki gidisinde tipir tipir kalbini dinlersin 🩷

Kızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
Canım bol dinlen doktorun endol fitil vermedi mi o kasılmalar engelliyor ciğer geliştirici yapması iyi olmuş ben oğlumdayken hunileşme vardı doktor bana da yaptırdı elimde olsun diye ilacı da yazdı ama kullan diyene kadar kullanma demişti serklaj da vardı 39+6 doğum yaptım sürekli dinlen fırsatın varsa İnş bişey olmayacaktır

Yatqgi varmi canm yoksa kndin ek olarak aldinmi
Yatağını annem yaptırdı canım, bebek yatağı olarak tam ölçüye göre yapıldı ama hazırları var bu ölçülerde, İçinde bir ped ile geliyor sana fotoğraf atayım birazdan. Ped yeterli gelmedi bize hem alçak oluyor hem de sert biraz

elfida39 elfida39 2. Fotoda gösterdiğim içindeki pedi.
IMG_2230.webp
IMG_2231.webp

Biraz tiktok da takılayım dedim önüme sürekli doğum videoları geldi zahide küçük çok güzel anlatıyor ıkınmayı içim biraz tuhaf oldu

Biraz tiktok da takılayım dedim önüme sürekli doğum videoları geldi zahide küçük çok güzel anlatıyor ıkınmayı içim biraz tuhaf oldu
Güzel destek oluyor ama doğurma şekli yanlış bana göre, yatarak doğurmak işkence gibi bişey, en rahatı oturur pozisyon veya ayakta nasıl rahat ediliyorsa. Keşke heryerde dikkat etseler bu duruma 😕

Güzel destek oluyor ama doğurma şekli yanlış bana göre, yatarak doğurmak işkence gibi bişey, en rahatı oturur pozisyon veya ayakta nasıl rahat ediliyorsa. Keşke heryerde dikkat etseler bu duruma 😕
Valla ben her türlü zor doğururum herhalde denemedim ama benim gittiğim hastanede öyle doğurtturdu oğlumda bana ıkınma isteği gelmiyor ıkınmayı bilmiyorum zorla çıkarttılar oğlumu bunda nasıl olacak bilmiyorum

Valla ben her türlü zor doğururum herhalde denemedim ama benim gittiğim hastanede öyle doğurtturdu oğlumda bana ıkınma isteği gelmiyor ıkınmayı bilmiyorum zorla çıkarttılar oğlumu bunda nasıl olacak bilmiyorum
İşte o hastanenin düşüncesizliği canım, suda doğumu düşünürsen daha kolay olacağını düşünüyorum ve YouTube da felan nefes egzersizleri var mutlaka onlara bak çalış

Ölçüsü nedir sizin kullandığınızın acaba? Memnunsanız markasını da söylerseniz güzel olur :)

Memnun kaldinmi canim markasi neydi bnde 1 yil yanimda dusunuyorum sonra oda planliyorum gardolabimda yer ayirdm ama besik hala muallakta karar veremedim
Kraft north tu 70×110 cm benim ogluslar oyun alanı olarak kullandı kaldirilana kadar o yüzden kullanılmayacak halde ama bizimkiler yüzünden mi kaliteden mi bilemem sonuç itibariyle dolap kapaklarımızı söküyorlar perdelerin kurneşlerini söküyorlar oğlanlarda az değil :KK70:
Şimdi anne yani olanlar var bende onlardan alicam

Eklentiler

• 20241103_183830.webp
    20241103_183830.webp
    32 KB · Görüntüleme: 61
Ben okadar hastaydım ki ebem yürümekte ısrar etmesine ragmen sanciyi bile yatarak cektim 40 dk da 2 cm den 10 cm oldu acilmam çatalda doğurdum ne kesi ne yırtık oldu bol perine masajı yapmıştım 38. Haftadan sonra odevlerime cok çalışmıştım nefes egzersizleri yapmıştım ve en önemlisi hep kolay doğum hayal etmiştim öylede oldu
Hiç unutmam evde sancıdan kıvranıyordum ebeyi alıp hastaneye geçicez arabaya bindiği gibi sakin ol nefes al daha iyi olacaksın demişti o dkdan sonra nefese odaklandim ve sadece bebek çıkacağı zaman sesim cıktı sessizce karşıladim hep dalgaları. En güzel en kolay doğumu hayal edelim öyle olsun ben hayal kurarken bile gülerdim istemsiz gerçekten aşırı kolay olmuştu.🥰

İşte o hastanenin düşüncesizliği canım, suda doğumu düşünürsen daha kolay olacağını düşünüyorum ve YouTube da felan nefes egzersizleri var mutlaka onlara bak çalış
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım orda öyle bir imkan yok maalesef

Ben okadar hastaydım ki ebem yürümekte ısrar etmesine ragmen sanciyi bile yatarak cektim 40 dk da 2 cm den 10 cm oldu acilmam çatalda doğurdum ne kesi ne yırtık oldu bol perine masajı yapmıştım 38. Haftadan sonra odevlerime cok çalışmıştım nefes egzersizleri yapmıştım ve en önemlisi hep kolay doğum hayal etmiştim öylede oldu

Hiç unutmam evde sancıdan kıvranıyordum ebeyi alıp hastaneye geçicez arabaya bindiği gibi sakin ol nefes al daha iyi olacaksın demişti o dkdan sonra nefese odaklandim ve sadece bebek çıkacağı zaman sesim cıktı sessizce karşıladim hep dalgaları. En güzel en kolay doğumu hayal edelim öyle olsun ben hayal kurarken bile gülerdim istemsiz gerçekten aşırı kolay olmuştu.🥰
Yoo bende ses çıkarmıyorum da sancıyı hissetmiyorum desem gülersiniz suni sancı takıyorlar gider gitmez gaz sancısı gibi geliyor ama bana ıkınma isteği gelmiyor öyle kalıyorum ebeler bu kız ıkınmayı bilmiyor demişti zorla doğurttular valla hiç bişey yapmadan hastaneye gittiğimde 3 dü açıklık Bi kat yukarı çıktım 5 dediler nazar değmesin açıklığım çabuk ilerliyorda bende iş yok 3 saatte doğurmuştum

Back
X