• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    145
Stres yapma canım her şey yolunda öyle düşün. Rahatladıkça yoluna girer her şey. Bol su içip ev yemeği yiyince bence iyi gidiyo zaten çokta kasmamak lazım
Evet herşeyin başı stres canım ben de valla hep cok stresliyim inşallah bir sıkıntı cıkmaz. Dedigin gibi cok kasmamak lazım kesinlikle🙏

Canim hamişler şeker yüklemesi yaptiran güzeller içtiğiniz glukoz kac ml di acaba ??

Gece 2 de yatırabildiğin çocuk sabahın 6 sı havuç diye ağlıyor verdim yedi hala uyumadı bu sefer elma istedi beni sınıyor resmen uykusuzluktan deli etti 🤦‍♀️

Kızlar hastahane odasını süslemeyi düşünüyor musunuz
Ben düşünmüyorum ama etrafımda da yapmayan kimse yok😵‍💫

Ben fotoğraf çekimi ve süsleme yaptırmayacağım. Hastaneye çok fazla kişinin geleceğini düşünmüyorum, istemiyorum da kimseyi açık açık söyledim herkese, ne durumda olacağım belli değil strese girmek istemiyorum . Tercih meselesi tabii ama bana gereksiz geliyor özel bir dönem eşimle ve bebeğimle dünyaya geldiği ilk saatleri baş başa geçirmek istiyorum. Yaptıranlara çok saygı duyuyorum yanlış anlaşılmak istemem, herkesin kişisel tercihi anı ölümsüzleştirmek bebişi güzel karşılamak için tercih ediliyor olabilir. Ama pek bana göre değil büyük büyük hazırlıklar, gereksiz buluyorum :)

Süslemeyeceğim bende. Hatta dün kayınvalidem sordu ona da söyledim. Zaten doğum yapacağım hastane lösev'in hastanesi o nedenle çok ziyaretçi kabul etmiyorlar diye biliyorum.. edilse de süslemeyecektim çok benlik değil. Ama hamilelik çekimi yaptıracağım bir de 40ı çıkmadan çekim yaptıracağız sanırım o yeterli 😊

Ben de dusunmuyorum, hic aklima gelmemisti boyle bir sey oldugu bile :) Bizim buralarda hic gormedim. Dogum fotografi da olmayacak. Belki sonradan cekeriz.
Caniniz istiyorsa yapin ama cevre baskisi yuzunden yapmayin derim.

Ben de dusunmuyorum, hic aklima gelmemisti boyle bir sey oldugu bile :) Bizim buralarda hic gormedim. Dogum fotografi da olmayacak. Belki sonradan cekeriz.
Caniniz istiyorsa yapin ama cevre baskisi yuzunden yapmayin derim.
Ben de yenidoğan çekimi yaptıracağım hatıra kalsın diye çok komik ve tatlı şeyler çekiyorlar :D

Süslemeyeceğim bende. Hatta dün kayınvalidem sordu ona da söyledim. Zaten doğum yapacağım hastane lösev'in hastanesi o nedenle çok ziyaretçi kabul etmiyorlar diye biliyorum.. edilse de süslemeyecektim çok benlik değil. Ama hamilelik çekimi yaptıracağım bir de 40ı çıkmadan çekim yaptıracağız sanırım o yeterli 😊
Yenidoğan çekimini ben de düşünüyorum :D aşırı beğendim bir kaç örnek gördüm hatıra kalsın baktıkça gülelim diye :D bir yer var mı aklında ?

Benim yakin arkadasim organizasyoncu bn gerek yok dedim ama sanirim biz susleme yapicaz badem sekeri dagitmak.icin sus bisey yaptircam

Kızlar eğer isteyen olursa elimde maxi cosi cabriofix puset var çok az süre kullanıldı. Şuan elimde başka olduğundan onu kullanamayacağım. İsteyen olursa yardımcı olurum.

Yenidoğan çekimini ben de düşünüyorum :D aşırı beğendim bir kaç örnek gördüm hatıra kalsın baktıkça gülelim diye :D bir yer var mı aklında ?
Hamilelik çekimi için bir yer bulduk çok güzel çekimler yapıyor randevu yakalayabilirsem bahar çiçekleri konseptli bir çekim düşünüyorum ağaçlar çiçek açınca ama yenidoğana henüz karar vermedim internette konseptler görüyorum harry potter konsepti, motorcu konsepti falan çok komik ve tatlı öyle bir şey yaptırırım herhalde :D

Tatli olabilir evet insan kendine geldikten bir sure sonra :) Ama bence benim esim asla yanasmaz, aayy ne gerek var, onla ugrastirma beni der :D
Benimki de muhtemelen aynısını söyler :D galiba 40 ına kadar yapılabiliyormuş iyi hissedersem belki yaptırırım ya da kendim bir arkaplan düzenleyip çekerim, hepimizin elinde iphone var aslında dünyalar kadar masraf yapıp zaman harcamaya da gerek yok ama bir kaç tane böyle şebek hallerini çekerim anı olsun diye :D

1738052441736.png

Back