- 17 Mayıs 2022
- 972
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.561
Amin amin bu kadar evham yapmasak belki daha kolay gecer de elimizde değişAllah yardımcımız olsun, son 3 ay Allahın izniyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin bu kadar evham yapmasak belki daha kolay gecer de elimizde değişAllah yardımcımız olsun, son 3 ay Allahın izniyle![]()
Ben de hemen oda yapmayacağım. Yoyko aldım ben 80x110 bana bayağı büyük geldi uzun süre kullanırız muhtemelenKizlar ben oda yapmiycam yanima alacagim park yatagi buyukmu tercih etmeliyim sizce 1 yil kadar oda dusunmuyorum ne diyorsunuz
Baya guzel boyutu canm bende arastrayimBen de hemen oda yapmayacağım. Yoyko aldım ben 80x110 bana bayağı büyük geldi uzun süre kullanırız muhtemelen
Yatqgi varmi canm yoksa kndin ek olarak aldinmiBen de hemen oda yapmayacağım. Yoyko aldım ben 80x110 bana bayağı büyük geldi uzun süre kullanırız muhtemelen
Rabbim yardimcin olsun canim bol bol dinlen olumsuzu dusunme insallah birdahaki gidisinde tipir tipir kalbini dinlersinKızlarrrr merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hastaneden geliyorum 7 haftalık hamileyim bebek henüz canlanmadı benim hesaplarıma göre daha küçük 1.5 aylık olacak ama doktorlar son adet tarihini baz alıyor
Kese ortada düşük riski var dedi çok korkuyorum duphaston verdi yardımcı olur musunuz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı bir hafta sonra tekrar gideceğim (bu arada kese 17 mm)sancım kanamam yokEki Görüntüle 3542650
Aynen canım annelik iç güdüsü büyük ihtimalle, bide benim ilk gebelik neyin ne olduğunu bilmediğim için herşeyi araştırıyorumAmin amin bu kadar evham yapmasak belki daha kolay gecer de elimizde değiş
Cümlemizden canımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım bol dinlen doktorun endol fitil vermedi mi o kasılmalar engelliyor ciğer geliştirici yapması iyi olmuş ben oğlumdayken hunileşme vardı doktor bana da yaptırdı elimde olsun diye ilacı da yazdı ama kullan diyene kadar kullanma demişti serklaj da vardı 39+6 doğum yaptım sürekli dinlen fırsatın varsa İnş bişey olmayacaktırKızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
Yatağını annem yaptırdı canım, bebek yatağı olarak tam ölçüye göre yapıldı ama hazırları var bu ölçülerde, İçinde bir ped ile geliyor sana fotoğraf atayım birazdan. Ped yeterli gelmedi bize hem alçak oluyor hem de sert birazYatqgi varmi canm yoksa kndin ek olarak aldinmi
Annemde yapiyor kuzum altina yatak bilr alsam koyayim dedim ustune vok guzel olmus gule.gule guzel gunlerde kullansin insallah
Cibinlik takiliyormu kuzi buna yoksa o cibinlikleri alinca metal cbuk flnmi gonderiolar pek anlayamadm onu
Güzel destek oluyor ama doğurma şekli yanlış bana göre, yatarak doğurmak işkence gibi bişey, en rahatı oturur pozisyon veya ayakta nasıl rahat ediliyorsa. Keşke heryerde dikkat etseler bu durumaBiraz tiktok da takılayım dedim önüme sürekli doğum videoları geldi zahide küçük çok güzel anlatıyor ıkınmayı içim biraz tuhaf oldu
Valla ben her türlü zor doğururum herhalde denemedim ama benim gittiğim hastanede öyle doğurtturdu oğlumda bana ıkınma isteği gelmiyor ıkınmayı bilmiyorum zorla çıkarttılar oğlumu bunda nasıl olacak bilmiyorumGüzel destek oluyor ama doğurma şekli yanlış bana göre, yatarak doğurmak işkence gibi bişey, en rahatı oturur pozisyon veya ayakta nasıl rahat ediliyorsa. Keşke heryerde dikkat etseler bu duruma![]()
İşte o hastanenin düşüncesizliği canım, suda doğumu düşünürsen daha kolay olacağını düşünüyorum ve YouTube da felan nefes egzersizleri var mutlaka onlara bak çalışValla ben her türlü zor doğururum herhalde denemedim ama benim gittiğim hastanede öyle doğurtturdu oğlumda bana ıkınma isteği gelmiyor ıkınmayı bilmiyorum zorla çıkarttılar oğlumu bunda nasıl olacak bilmiyorum
Ölçüsü nedir sizin kullandığınızın acaba? Memnunsanız markasını da söylerseniz güzel olur :)
Kraft north tu 70×110 cm benim ogluslar oyun alanı olarak kullandı kaldirilana kadar o yüzden kullanılmayacak halde ama bizimkiler yüzünden mi kaliteden mi bilemem sonuç itibariyle dolap kapaklarımızı söküyorlar perdelerin kurneşlerini söküyorlar oğlanlarda az değilMemnun kaldinmi canim markasi neydi bnde 1 yil yanimda dusunuyorum sonra oda planliyorum gardolabimda yer ayirdm ama besik hala muallakta karar veremedim
Ben okadar hastaydım ki ebem yürümekte ısrar etmesine ragmen sanciyi bile yatarak cektim 40 dk da 2 cm den 10 cm oldu acilmam çatalda doğurdum ne kesi ne yırtık oldu bol perine masajı yapmıştım 38. Haftadan sonra odevlerime cok çalışmıştım nefes egzersizleri yapmıştım ve en önemlisi hep kolay doğum hayal etmiştim öylede olduGüzel destek oluyor ama doğurma şekli yanlış bana göre, yatarak doğurmak işkence gibi bişey, en rahatı oturur pozisyon veya ayakta nasıl rahat ediliyorsa. Keşke heryerde dikkat etseler bu duruma![]()
Hiç unutmam evde sancıdan kıvranıyordum ebeyi alıp hastaneye geçicez arabaya bindiği gibi sakin ol nefes al daha iyi olacaksın demişti o dkdan sonra nefese odaklandim ve sadece bebek çıkacağı zaman sesim cıktı sessizce karşıladim hep dalgaları. En güzel en kolay doğumu hayal edelim öyle olsun ben hayal kurarken bile gülerdim istemsiz gerçekten aşırı kolay olmuştu.Valla ben her türlü zor doğururum herhalde denemedim ama benim gittiğim hastanede öyle doğurtturdu oğlumda bana ıkınma isteği gelmiyor ıkınmayı bilmiyorum zorla çıkarttılar oğlumu bunda nasıl olacak bilmiyorum
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım orda öyle bir imkan yok maalesefİşte o hastanenin düşüncesizliği canım, suda doğumu düşünürsen daha kolay olacağını düşünüyorum ve YouTube da felan nefes egzersizleri var mutlaka onlara bak çalış
Yoo bende ses çıkarmıyorum da sancıyı hissetmiyorum desem gülersiniz suni sancı takıyorlar gider gitmez gaz sancısı gibi geliyor ama bana ıkınma isteği gelmiyor öyle kalıyorum ebeler bu kız ıkınmayı bilmiyor demişti zorla doğurttular valla hiç bişey yapmadan hastaneye gittiğimde 3 dü açıklık Bi kat yukarı çıktım 5 dediler nazar değmesin açıklığım çabuk ilerliyorda bende iş yok 3 saatte doğurmuştumBen okadar hastaydım ki ebem yürümekte ısrar etmesine ragmen sanciyi bile yatarak cektim 40 dk da 2 cm den 10 cm oldu acilmam çatalda doğurdum ne kesi ne yırtık oldu bol perine masajı yapmıştım 38. Haftadan sonra odevlerime cok çalışmıştım nefes egzersizleri yapmıştım ve en önemlisi hep kolay doğum hayal etmiştim öylede oldu
Hiç unutmam evde sancıdan kıvranıyordum ebeyi alıp hastaneye geçicez arabaya bindiği gibi sakin ol nefes al daha iyi olacaksın demişti o dkdan sonra nefese odaklandim ve sadece bebek çıkacağı zaman sesim cıktı sessizce karşıladim hep dalgaları. En güzel en kolay doğumu hayal edelim öyle olsun ben hayal kurarken bile gülerdim istemsiz gerçekten aşırı kolay olmuştu.![]()