2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sehir dışına geldim yorucu gecti baya ama buraya girip yazdin mı diye bakındım ahh ne çok sevindim bir sorunun olmadığına gözümüz aydın.ayrica erkek olmasına da ve tahminimin doğru cikmasinada ayrı sevindim

Bu arada yoldan mi nedir belim kasıklarım çok fena bugün de stresli ve üzücü bir gün oldu benim için.doktora gitsemmi simdi bilemedim sancılarım ara ara fena zorluyor adım atamicak şekilde.

Evet aslında şehir dışındayım pazartesi gidiyim dedim sonra vazgeçtim çünkü duramayacağım kafama taktım biraz
En iyisini yapmışsın canım hem kendine hem bebeğe stres beklemek içini ferah tut Allah büyüktür ben bişey çıkmayacağını hissediyorum açıkçası

Kızlar bugün benim de ikili tarama test kontrolüm vardı kan testi bir hafta sonra çıkacakmış ense kalınlığı falan iyi çıktı ama bana cinsiyet tahmininde bile bulunmadı 1 ay sonra gel cinsiyeti öğreniriz dedi ama ben kesin 2 hafta sonra başka bir doktora giderim hiç merak etmiyordum aslında ama sizlere tahminde bulununca bende merak etmeye başladım

Canım bak ne güzel haberler almışsın sevindim

Canım benim sıkma o güzel canını bol bol dua et inşallah allahın izniyle kötü birşey çıkmayacak sende güzel haberlerle geliceksin. Üzülmek kötü düşünmek yok bebeğini düşün stres yapma doktorun sana güzelce açıklar. Ben sanmıyorum kötü bişey çıkacağını güzel düşünelim güzel şeyler olsun canım

İnşallah canım benim için dua edin lütfen

Gözünüz aydın ne güzel bir haber

İlahi sen
Daha %49luk kısım var ya dur bakalım

Canım ikili de yapılan kan testine bence fazla takma kafanı, bu testi anne yaşı ve bir takım değerler formüle edilerek yapılıyor, bir takım algoritma aslında. Allah'ın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak bak gör

Hamd olsun cok sukur istedigin gibi guzrl haberler almışsın İNSAALLAH hep bole sorunsuz ilerler 3.cuyu bekletme peşine yap birlikte buyusunler

Ay çok sevindim bir sorun çıkmamasına umarım sağlıkla kucağına alırsın prensini

İnşallah görüşeceğin diğer doktordan güzel haberler alırsın canım kendini şimdiden strese sokma Allah büyüktür güzel haberlerini bekliyoruz

Mutlaka haberdar et bizi canım 5te demiştin sanırım. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Herkese iyi akşamlar Doktorum çok tatlı bir kadındı ilk defa gittim ama çok sevdim. Hiç panik yapmadı bu değer yaştan dolayı böyle çıkıyor normal dedi ama eşim yine de nift testi istedi. Pazartesi günü kan vereceğim. Her şey yolunda cok şükür. Bebeğimde maşallah öyle hareketli ki hiç yerinde durmuyor düzgün bir görüntü alamadık keyfim yerine geldi yanımda olduğunuz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Gözünüz aydın hep güzel haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…