- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Bebegimincinsiyettahmini. Sen de yaz bakalım ne diyecek 10 hafta üstü us resmi istyorCanım hangi sayfa instagramda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegimincinsiyettahmini. Sen de yaz bakalım ne diyecek 10 hafta üstü us resmi istyorCanım hangi sayfa instagramda
Video duruyor video atılsaydı atacaktım ya hahahaYa nasıl uyuyordu o kadar büyüdüler de uyumaya mı başladılar ben hala embriyo gibi düşünüyorumnasıl uyandırdınız yaaa
![]()
Hamileliğin bana öğrettiği net bişey var o da hi gün iyiysen ertesi gün ne olacağını bilemiyorsun. Çok karmaşıkKızlar dün bi arkadaşımla buluştum tam 10 saat gezmişiz. Zaten nasıl bi enerjim vardı içimde anlatamam. Nazar değdirdim kendime çok iyiyim diye diye. Ayağa kalkamıyorum bugün başım öyle bi dönüyor ki yer altımdan kayıyor sanki. Açlıkla da ilgisi yok kahvaltıdan sonra başladı çünkü. Kalkamıyorum hiç duvarlara çarpa çarpa tutunarak yürüyorum. Eşim de evde yok![]()
Ayyy evet ben de bugün ona taktım. eylülde derin temizlik yapmam lazım normalde görümcem bizdeydi okul için kalmıştı okulu bitti şimdi biz bırakamıyoduk bana yardımı coktu Allah icin o da ise basladı eve yetemiyorum tansiyon düşüyo kadın çağırsam diyorum yükselen basak oluncaAy evi böyle gördükçe afakanlar basıyor resmen sabahtan beri temizlik şirketi araştırıyorumbuharlı makinelerle gelsinler temizlesinler perdeleri falan da yıkıyolarmış steril ortama ihtiyacım var
Canım bal satıyor evet karışım olarakta hazırlıyor ama sen istersen sade bal alabilirsin tabi ben hep karışım olarak kullandım güzeldi tadı
Artik biraz da kervan yolda duzulur diyecez ne yapalimAy cok tatlısınYeğen vermeyenler, çocuk yapmayan konu komşu arkadaş utansın
Biraz yeni doğan al. 3,5 kilodan falan fazla doğarsa çok kullanamayabilirsin onu da, 1den devam edersin. Gerci ben de unuttum, bakma
![]()
Evet kuzum gerçekten yarınımız nasıl geçecek belli değil. Acaba bebeğimiz bize yarın ne hediye verecekHamileliğin bana öğrettiği net bişey var o da hi gün iyiysen ertesi gün ne olacağını bilemiyorsun. Çok karmaşık
Ultrason resimlerinden hic anladigim icin cogu kisiye tahminde bulunmuyorum ama bazilarinda icime gelen hissiyati paylasasim geliyor. Seninkini erkek gibi hissettimSelam kızlar
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah
Bugün oğluma söyledikDuygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma
Şükür olsun
Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu
Allah herkese nasip etsin
Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz
Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz
9+3
![]()
Canim 0,11 biraz dusuk bir sonuc. Olmaz degil, ama biraz zorlayabilir. Vakit kaybetmeden iyi bir tup bebek merkeziyle gorusmesini oneririm.Kızlar merhabaaa bir şey sormak istiyorum bir arkadaşım Aralık ayında düsük yaptı sonra birkaç ay dinlenip yine denemeye başladı bebek icin o zamandan beri olmamıştı. Gidip bir hormon baktırayım demiş amh 0.11 çıkmış bu çok sıkıntılı bir sonuç mu? Ne yapılmalı?![]()
Ben de Ekim de evi boyatıcam o zaman yaparım diyodum ama ipin ucu kaçtı artık hemen almam lazım evde ne varsa yıkamak ciflemek istiyorumAyyy evet ben de bugün ona taktım. eylülde derin temizlik yapmam lazım normalde görümcem bizdeydi okul için kalmıştı okulu bitti şimdi biz bırakamıyoduk bana yardımı coktu Allah icin o da ise basladı eve yetemiyorum tansiyon düşüyo kadın çağırsam diyorum yükselen basak olunca![]()
Off sorma her gün ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu kendim gibi değilim artık. Gerçekten tükendim hergün kan kusuyorım birde bana psikolojik olarak belki miden bulanıyordur falan diyorlar ya daha da sinirlerim bozuluyor salak mıyım ben mal mıyım kendi kendime gidip kusayım psikolojik kendimi kusturayım. Boş boğazlar ya. Yok mideni sürekli düşünürsen öyle oluyormuş. Çıkarıp kenara öı atayım mide mi sürekli bulanıyor. Gerçekten yeter artık diye bağıracağım. Kollarım delik deşik gün aşırı serum almama rağmen kusuyorım ben sürekli. Allah’a hergğn dua ediyorum geçsin artık normal hayatıma döneyim. Ben zaten evde durup akşama kadar yatan insan değilim ki. Sürekli çalışan insanım ben evimde bile ayakta duramıyorum şuan. Salma kendini hep yatma diyorlar demesi kolay ayağa kalkınca midem bulanıyor başım dönüyor ona rağmen ayakta mı kalayım duramıyorum ya gerçekten bıktım kızlar sürekli ben Naz yapıyormuşum gibi sinirlerim çok bozukŞu bulantıların geçsin artık :/ gruba girerkenLeedong bu kız naptı diyorum. 10 gün kaldı inşallah geçecek
Çok iyi yaaeskisi gibi değil ki artık bir şeylere ulaşmak çok daha kolay öyle olunca her şey yeni olsun ister insan : ) bu arada gittin mi doktora durum ne ?güzel haberler ver bizeee.. Ben işte olduğumdan bakamıyorum buraya anca fırsat bulabildim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Güzel haberlerle gel![]()
İnsallah çok güzel gelecek sonuçlar![]()
Rheaa canım naptın bitti mi işlemler?
Kalbimi fethettinAycoregi1
valla kocama dedim bu erkek olursa şimdiden sipariş veriyorum 3.yu yaparım kız olma umuduyla dedim.
![]()
Ben de prens diyorummBitti işler kızlar...
Kocaman bir OHHHHH... çekiyorum... sonuçlar güzel.
İkili test sonucu da genel değerler düşük, sadece yaş oranı yüksek çıkmış o da çok normal dedi önemsemediler bile
Tüm olumsuzluklar ortadan kalkmış ...
Merak edenler vardı biliyorum sorun neydi diye..
Omfalosel durumu vardı. Yani bebeğin karın duvarı kapanmadığı için iç organları karın boşluğu dışında yüzüyordu. Bu tüm bebeklerde gelişimin bir parcasi fakat 10. haftada organlar karın boşluğuna girerek karının iki yandan birleşmesi gerekirken bizim 10+5te halen kapanmamıştı. Doktorum da son tarih olarak 11+5 i bekleyip ona göre eğer kapanmadaydi ek tahliller yaparak deformasyonun boyutunu ve organ hasarlarına bakacaktı. Ama gerek kalmadı kapanmış....
Bu arada cinsiyet içinde tahminde bulundu%51 dedi ana hocanın asistaniyla sonradan konuştuk ne derse çıkar hoca dedi
Tahminlerden aklımda kalan;
Prens takimi:oblomov21 ,
Leedong
Lastmoonn C Cmz
Prenses takimi:Daydream_
Aycoregi1
Sunrseee
minseo
Kazanan takimi kendimden alıntıyla açıklıyorum
3.yü planlamaya yakında başlarım![]()
Aaa çok ama çok sevindim canım İnan sana da çok dua ettim inşallh güzel haberler alırsın diyeBitti işler kızlar...
İkili test sonucu da genel değerler düşük, sadece yaş oranı yüksek çıkmış o da çok normal dedi önemsemediler bile
Omfalosel durumu vardı. Yani bebeğin karın duvarı kapanmadığı için iç organları karın boşluğu dışında yüzüyordu. Bu tüm bebeklerde gelişimin bir parcasi fakat 10. haftada organlar karın boşluğuna girerek karının iki yandan birleşmesi gerekirken bizim 10+5te halen kapanmamıştı. Doktorum da son tarih olarak 11+5 i bekleyip ona göre eğer kapanmadaydi ek tahliller yaparak deformasyonun boyutunu ve organ hasarlarına bakacaktı. Ama gerek kalmadı kapanmış....
Bu arada cinsiyet içinde tahminde bulundu%51 dedi ana hocanın asistaniyla sonradan konuştuk ne derse çıkar hoca dedi
Leedong
Lastmoonn C Cmz
Aycoregi1
Sunrseee
minseo
Canim evet sonucta ne kadar iyi hissetsen de 10 saat baya iyi bir sure gezmek icinYa sorma kendimizi iyi hissetsek de vücut “hop sen hamilesin dur bakalım” diyor sanki. Artık ilk ayların sıkıntıları bitiyor ne güzel derken bu geldi![]()
Çok sağol canım göndereyim bakalım ne diyecekBebegimincinsiyettahmini. Sen de yaz bakalım ne diyecek 10 hafta üstü us resmi istyor
Beni yazmadığın için küstümBitti işler kızlar...
Leedong
Lastmoonn C Cmz
Aycoregi1
Sunrseee
minseo
Üzme kendini canım 2li testte kesin çıkmıyor olma ihtimali olabilir diyorlar ve bir sonra ki taramayı istiyorlar orada netleşiyor. Eminim güzel sonuçlar alacaksın sen de canım gönlünü ferah tut yeterKızlar bugün doktorumun sekreteri aradı 2li tarama sonucum için. Çok ortada bir değer çıkmış. Doktorum yarın gelsin yüz yüze grafiği göstererek anlatacağım demiş. Canım biraz sıkıldı açıkçası. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum. Fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var..
Sonucu bekliyorummÇok sağol canım göndereyim bakalım ne diyecek![]()