Adı mı sordu, benden sadece anne baba doğum tarihi istedi bi de bebeği hissedip hissetmediğimi sormuştuBen de sizlerden özendim gönderdimAnne baba adı falan soruyor ya çok ilginç Tarot mu açıyor nedir Bakalım ne diyecek.
Kendini o kadar yorma canım dünün acısı çıkıyor işte, ben kendimi ne kadar iyi hissetsem de temizlik yaparken bile dinlene dinlene yapıyorum yoksa sonradan çıkıyor acısıKızlar dün bi arkadaşımla buluştum tam 10 saat gezmişiz. Zaten nasıl bi enerjim vardı içimde anlatamam. Nazar değdirdim kendime çok iyiyim diye diye. Ayağa kalkamıyorum bugün başım öyle bi dönüyor ki yer altımdan kayıyor sanki. Açlıkla da ilgisi yok kahvaltıdan sonra başladı çünkü. Kalkamıyorum hiç duvarlara çarpa çarpa tutunarak yürüyorum. Eşim de evde yok
Ay %85 kız dedi şimdi ehehehheBen de sizlerden özendim gönderdimAnne baba adı falan soruyor ya çok ilginç Aa hatta dogum tarihlerimizi de.. Kesin tarot falan açıyor bu hee Bakalım ne diyecek.
Evet canım paylaşabilir misin atayım ben kendisineMutlaka koenzim, astaksantin kullansın. Yumurta kalitesini artırıcı antioksidanlar bunlar sonuçta yumurtası yok değil var ama kalite olayına düşsün. Hatta ve hatta en önemli tavsiyem bal+polen+propolis+arı sütü hayatından eksik etmesin. Tedaviye bile gitse öncesinde bunları kullanması onu 100 adım öne taşır, doğal kalma olasılığını da artırır eşinde problem yoksa. Bal için önerebileceğim bi satıcı var dilersen paylaşırım bi incelesin kullanıp hamile kalanların yorumlarını falan
Aaa evet.. Doğum tarihi sormuş isim yokAdı mı sordu, benden sadece anne baba doğum tarihi istedi bi de bebeği hissedip hissetmediğimi sormuştu
Sende çok güçlü hissettim ben de kız olduğunuAy %85 kız dedi şimdi ehehehheHadi bakalım hayırlısı yaa
Dün bana da oldu sabah 6 da bı kalktım resmen ev dönüyor etrafımda, atım bile atamadım, aşırı mide bulantısı da vardı. 3 saat bu baş dönmesi yaşadım. Cok çok kötü bir şey sürekli midesi bulananlara Allah sabır versinKızlar dün bi arkadaşımla buluştum tam 10 saat gezmişiz. Zaten nasıl bi enerjim vardı içimde anlatamam. Nazar değdirdim kendime çok iyiyim diye diye. Ayağa kalkamıyorum bugün başım öyle bi dönüyor ki yer altımdan kayıyor sanki. Açlıkla da ilgisi yok kahvaltıdan sonra başladı çünkü. Kalkamıyorum hiç duvarlara çarpa çarpa tutunarak yürüyorum. Eşim de evde yok
Sen nasıl oldun bu arada canım? Daha iyisin di mi?Kendini o kadar yorma canım dünün acısı çıkıyor işte, ben kendimi ne kadar iyi hissetsem de temizlik yaparken bile dinlene dinlene yapıyorum yoksa sonradan çıkıyor acısı
Ya sorma kendimizi iyi hissetsek de vücut “hop sen hamilesin dur bakalım” diyor sanki. Artık ilk ayların sıkıntıları bitiyor ne güzel derken bu geldiKendini o kadar yorma canım dünün acısı çıkıyor işte, ben kendimi ne kadar iyi hissetsem de temizlik yaparken bile dinlene dinlene yapıyorum yoksa sonradan çıkıyor acısı
Ay ben de bana söyleyenleri de not almadım vallaSende çok güçlü hissettim ben de kız olduğunuÖnceden kimlere ne dediğimi de bilmiyorum ya hep unutuyorum
Sen nasıl oldun bu arada canım? Daha iyisin di mi?
Ay gecmis olsun canım simdi nasılsın? Bir gün bir günü tutmuyor zaten. Dinlen bakalım. Bir şeyin kalmaz akşama inşallahKızlar dün bi arkadaşımla buluştum tam 10 saat gezmişiz. Zaten nasıl bi enerjim vardı içimde anlatamam. Nazar değdirdim kendime çok iyiyim diye diye. Ayağa kalkamıyorum bugün başım öyle bi dönüyor ki yer altımdan kayıyor sanki. Açlıkla da ilgisi yok kahvaltıdan sonra başladı çünkü. Kalkamıyorum hiç duvarlara çarpa çarpa tutunarak yürüyorum. Eşim de evde yok
Gerçekten baş dönmesi de zormuş bayılacak gibi oluyor insan. Daha kahvaltının bulaşığı bile duruyor yatarken iyiyim böyle ama ayakta durmaya cesaretim yok şu anDün bana da oldu sabah 6 da bı kalktım resmen ev dönüyor etrafımda, atım bile atamadım, aşırı mide bulantısı da vardı. 3 saat bu baş dönmesi yaşadım. Cok çok kötü bir şey sürekli midesi bulananlara Allah sabır versin
Aaaa, bakalım tutacak mı ya bizimkiler kesinleşen yazsın sağlama yapalımAy %85 kız dedi şimdi ehehehheHadi bakalım hayırlısı yaa
Petekkoybal canımEvet canım paylaşabilir misin atayım ben kendisineçok teşekkür ederim
Evet o bana da ilginç geldi belki hem ultrasona bakıp hem tarot açıyodur dediğin gibi ya da astrolojik göstergelere bakıyodurAaa evet.. Doğum tarihi sormuş isim yokama o da ilginç değil mi? Değişik geldi valla.. Doğru çıkarsa çok ilginç gerçekten Bilemediği örnekler var mı?
Bugün çok daha iyiyim canım şükürSen nasıl oldun bu arada canım? Daha iyisin di mi?
Evet artık vücudunu paylaştığın bi kişi daha var çünküYa sorma kendimizi iyi hissetsek de vücut “hop sen hamilesin dur bakalım” diyor sanki. Artık ilk ayların sıkıntıları bitiyor ne güzel derken bu geldi
İyiyim iyiyim canımminseo sen burada enerjik tatlış mesajlar atıyorsun senin halini unuttum ya ben iyi misin naptın diye sorayım dedim sabah uyanınca. Sonra aklımdan çıktı
Aynen kaptırmamak lazım daha kesin değil ama insan yine de etrafından duydukça kendini ona hazırlıyor ister istemezAy ben de bana söyleyenleri de not almadım vallaÇoğu kişi kız dedi, bir onu biliyorum. Kime ne dediğimi de bilmiyorum. Çoğuna kız dedim onu biliyorum
Ay guclu mu diyorsun bu aradaBir kız lafıdır dönüyor ama kendimi fazla kaptirmayayim Allah'ım sağlıkla inşallah
Yatarken iyiyim de arada lavaboya kalkıyorum yine kötü olacak gibi hissediyorum. Uçuyor gibiyim sanki. Risk almıyorum bugün yormayacağım kendimiAy gecmis olsun canım simdi nasılsın? Bir gün bir günü tutmuyor zaten. Dinlen bakalım. Bir şeyin kalmaz akşama inşallah
Kadın kafası işte hep evi düşünüyoruzİyiyim iyiyim canımhala yatış mod ama şükür ağrım sızım yok bi an önce ayaklanıp evi kırklamak istiyorum
Ay evi böyle gördükçe afakanlar basıyor resmen sabahtan beri temizlik şirketi araştırıyorumKadın kafası işte hep evi düşünüyoruzsalla evi şimdi boşver yat işte mis gibi bitiyor artık hastalık kısa sürdü senin de çok şükür
Bu arada adını paylaştığın bal normal bildiğimiz bal mı. Bal çok yeniyor bizim evde güzel güvenilir bişeyse deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?