2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar şimdi doktordan geliyorum 13+4 günlük dedi. Bulantıların geçer dedi 10 güne. Bir sıkıntı yokmuş herşey güzel gidiyor testlerin zaten temiz dedi.1 ay sonraya çağırdı beni ondan sonra detaylı usg ye yönlendirecek. Ama ben dün akşamdan beri sürekli çıkarıyorum. Buraya giriyorum okuyorum kimseye yazamıyorum sabahtan da kötüydüm artık son demlerini yaşıyorum herhalde. Allah yardımcımız olsun. 🥹

Kızlar şimdi doktordan geliyorum 13+4 günlük dedi. Bulantıların geçer dedi 10 güne. Bir sıkıntı yokmuş herşey güzel gidiyor testlerin zaten temiz dedi.1 ay sonraya çağırdı beni ondan sonra detaylı usg ye yönlendirecek. Ama ben dün akşamdan beri sürekli çıkarıyorum. Buraya giriyorum okuyorum kimseye yazamıyorum sabahtan da kötüydüm artık son demlerini yaşıyorum herhalde. Allah yardımcımız olsun. 🥹
Az kaldı canm biraz daha sabır🤗

Çok şükür canım 🥰🧿🙏🏻 Bulantilar da çok az kalmıştır inşallah.. Bakarsın yarın bile geçer 🤩🙏🏻 Sonra gelsin güzel günler ✨

Son demlerr son demler ben inanıyorum, yordu bu kızçe seni ama geçecek inşallah

Kızlar merhabaaa bir şey sormak istiyorum bir arkadaşım Aralık ayında düsük yaptı sonra birkaç ay dinlenip yine denemeye başladı bebek icin o zamandan beri olmamıştı. Gidip bir hormon baktırayım demiş amh 0.11 çıkmış bu çok sıkıntılı bir sonuç mu? Ne yapılmalı?🥴

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı benim de kan sulandırıcı iğneye devam dedi 12. haftaya kadar devam edelim dedi progestana da devam dedi bi sorun var mı kanama alanı var mı dedim yok ama temkinli olalım dedi anlamadım??? Buda ultrason resmimiz 😊
Maşallah kuzuya progestan hem fitil hem igne devam ediyorum bende kanama hiç olmadı ama önlem amaclı galiba kan sulandiriciya da doğuma kadar devam edicem. Sağlıkla kucağımiza alalım da yeter kine verirse kullanıcaz doktor canım

Diğer sonuçları da şu şekilde

Eklentiler

• 917783BD-8458-49DA-BAAB-A80CDE76DBA8.png
    917783BD-8458-49DA-BAAB-A80CDE76DBA8.png
    257 KB · Görüntüleme: 42
ben onu biliyorum banada %80 kız demiişti ama doktor bişi demedi daha 10 haftalık 3 günlüğüz :) acaba doğru mu
Kaç haftalıkken yapmıştı tahmini, bana 10 haftadan sonra tahmin yapıyorum dedi

günaydın herkese kimseyi üzmek istemiyorum ama paylaşmak istiyorum :KK43: bende iyi haberler yok maalesef doktora gittim ve ikili tarama sonucuna göre nipt yaptırmamı istedi. 34 yaşındasın değerin düşük bu testi yaptırmanı öneririm dedi ve sonrasında da hastaneden ayrılacağını söyledi. moralimi çok bozdu o doktora güvenmiştim bugün saat 17.00'ye başka bir doktora randevu aldım onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim inşallah her şey yolundadır ikili tarama doğru değildir diye dua ediyorum :KK43: bir de tabi tiroit sorunum var 11den 8e düşmüş ama hala çok yüksek 200 mg ilaca rağmen düşmüyor bir türlü. o da beyin gelişimini etkiliyormuş onunla ilgili de çok olumlu konuşmadı canımı çok sıktı :KK43: sabah sabah böyle yazdım kusura bakmayın lütfen. inşallah sizlerde her şey yolundadır.
İnşallah görüşeceğin diğer doktordan güzel haberler alırsın canım kendini şimdiden strese sokma Allah büyüktür güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah kuzuya progestan hem fitil hem igne devam ediyorum bende kanama hiç olmadı ama önlem amaclı galiba kan sulandiriciya da doğuma kadar devam edicem. Sağlıkla kucağımiza alalım da yeter kine verirse kullanıcaz doktor canım
Aynen cnm kullancaz mecbur

Ben de kimse gelsin istemiyorum, bakalım. Herkesin gönlünü göreceğim derken insan kendini bebeğini ihmal ediyor, canı sıkılıyor. Allah yardım eder inşallah, kimseye muhtaç etmez 🤲🏻
Ben doğumumda kimseyi istemedim hastaneye, hemşireye söyleyip ziyaretçi istemediğimi belirttim. Sadece eşim kaldı yanımda. Eşim hastane dışına çıktığında sadece annemin gelmesine izin verdim.
Eve cikinca da annem sabah geldi ev işi yemek temizlik yapıp kendi evine gitti.
Şimdide benzer süreç yürütmek istiyorum.

Kayinvalide sorunsallari. Yalniz degilmisim. Ben de kesinlikle istemiyorum onun yarattigi stresten cocugu doguramam kesin. Bizimki küstü zaten bize cocuk haberini verince. Umarim barismaz o zamana kadar da. Gerci bir iki adim atiyormus galiba annemle esimi arayip duruyormus surekli. Biseyler diyormus. Beni bir kere bile aramadi sormadi küstügü gunden beri :) boyle de devam eder umarim. Galiba kizinin cocugunun eski esyalarini istemedigimiz icin kûsmüs anneme oyle biseyler demis. Sacma sapan tripler onlar mi kucuk biz mi belli degil. Sabah sabah yine stres oldum dusununce :) 10 metre paatiska alir keserim onu kullanirsin hem bez pahali hem de patiska daha saglikli biz eskiden oyle yapiyorduk kaynatir kullaanirsin dedi kadin ya.
Allah yardımcın olsun canım valla

Back