2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar :KK54:
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah 😊🙏🏻
Bugün oğluma söyledik 😍 Duygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma 🥰 Şükür olsun 🙏🏻🧿 Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu 🥲 Allah herkese nasip etsin 🙏🏻 Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz 🙏🏻 Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz 🌸🐣 9+3🧿
Ayyy maşallah kuzuma ben erkek gibi hissettim sağlıkla gelsin inşallah

Yani bende öyleyim, napayim yani babası diye kullandığı donu kızima mi giydireyim , bana da diyor ki ben guzelce yıkadım utuledim mis gibi oldu bende yok sende kalsin oğlunun donuna baka baka geçmişi hatırlarsın dedim 🤭
Çok iyi yaa 🤣🤣 eskisi gibi değil ki artık bir şeylere ulaşmak çok daha kolay öyle olunca her şey yeni olsun ister insan : ) bu arada gittin mi doktora durum ne ?güzel haberler ver bizeee.. Ben işte olduğumdan bakamıyorum buraya anca fırsat bulabildim

Kızlar şimdi doktordan geliyorum 13+4 günlük dedi. Bulantıların geçer dedi 10 güne. Bir sıkıntı yokmuş herşey güzel gidiyor testlerin zaten temiz dedi.1 ay sonraya çağırdı beni ondan sonra detaylı usg ye yönlendirecek. Ama ben dün akşamdan beri sürekli çıkarıyorum. Buraya giriyorum okuyorum kimseye yazamıyorum sabahtan da kötüydüm artık son demlerini yaşıyorum herhalde. Allah yardımcımız olsun. 🥹
Şu bulantıların geçsin artık :/ gruba girerken Leedong Leedong bu kız naptı diyorum. 10 gün kaldı inşallah geçecek

Salı doktora gideceğim, bakalım bana ne diyecek orası 11+5 te 🤭
At bakalım sen de bakalım hepimizin tutturacak mı 😂
Kızlar merhabaaa bir şey sormak istiyorum bir arkadaşım Aralık ayında düsük yaptı sonra birkaç ay dinlenip yine denemeye başladı bebek icin o zamandan beri olmamıştı. Gidip bir hormon baktırayım demiş amh 0.11 çıkmış bu çok sıkıntılı bir sonuç mu? Ne yapılmalı?🥴
Canım amh biraz düşük yaşı kaç? Eğer 35 üstüyse alternatif tedavi yollarını denesin derim tüp bebek aşılama gibi. Çünkü yaş geçtikçe yumurtası kalitesi azalıyor rezervde az ise gebelik olasılığı düşüyor baya imkansız değil tabi ama süreç çok uzayabilir. E2 de yüksek biraz reglin üçüncü gününde bu kadar yüksek olması beklenmez normalde ama amh düşüklüğü ile alakalı %90. Bende böyle bi tablo olsa tüp bebek denerdim direk

At bakalım sen de bakalım hepimizin tutturacak mı 😂

Canım amh biraz düşük yaşı kaç? Eğer 35 üstüyse alternatif tedavi yollarını denesin derim tüp bebek aşılama gibi. Çünkü yaş geçtikçe yumurtası kalitesi azalıyor rezervde az ise gebelik olasılığı düşüyor baya imkansız değil tabi ama süreç çok uzayabilir. E2 de yüksek biraz reglin üçüncü gününde bu kadar yüksek olması beklenmez normalde ama amh düşüklüğü ile alakalı %90. Bende böyle bi tablo olsa tüp bebek denerdim direk
Anladım canım daha 28 yaşında ve aralıkta ilk denediği ay hamile kalmıstı hiçbir şey anlamadım valla umarım hiç tüpe gerek kalmadan olur benim de moralim bozuldu 🥴

Selam kızlar :KK54:
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah 😊🙏🏻
Bugün oğluma söyledik 😍 Duygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma 🥰 Şükür olsun 🙏🏻🧿 Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu 🥲 Allah herkese nasip etsin 🙏🏻 Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz 🙏🏻 Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz 🌸🐣 9+3🧿
Gözün aydın ne mutlu sana 💕 Ben kız gibi hissettim annesi. Hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻🥰

Anladım canım daha 28 yaşında ve aralıkta ilk denediği ay hamile kalmıstı hiçbir şey anlamadım valla umarım hiç tüpe gerek kalmadan olur benim de moralim bozuldu 🥴
Mutlaka koenzim, astaksantin kullansın. Yumurta kalitesini artırıcı antioksidanlar bunlar sonuçta yumurtası yok değil var ama kalite olayına düşsün. Hatta ve hatta en önemli tavsiyem bal+polen+propolis+arı sütü hayatından eksik etmesin. Tedaviye bile gitse öncesinde bunları kullanması onu 100 adım öne taşır, doğal kalma olasılığını da artırır eşinde problem yoksa. Bal için önerebileceğim bi satıcı var dilersen paylaşırım bi incelesin kullanıp hamile kalanların yorumlarını falan

Back