- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Bir mart annesi dahacanım hangi kullanıcı adı banada söylermisin bende 2023 mart annesi olacağım kısmetse :)
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir mart annesi dahacanım hangi kullanıcı adı banada söylermisin bende 2023 mart annesi olacağım kısmetse :)
Ne oldu canımÇıktın mı? Hadi inşallah hayırlı mutlu haberlerle
️
Hastanedeyim kızlar daha hocayı ve sonuçları bekliyorum.Rheaa canım naptınız meral ettik
Canım hangi sayfa instagramdaKızlar demiştiniz ya ücretsiz tahmib yapıyor diye instagramdan yazdım yüzde 90 kız dedi bakalım doktor da kız gibi ama net değil demiştierkeksen de fark etmez annecim çok sevicez seni
![]()
Ayyy maşallah kuzuma ben erkek gibi hissettim sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah
Bugün oğluma söyledikDuygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma
Şükür olsun
Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu
Allah herkese nasip etsin
Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz
Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz
9+3
![]()
Çok iyi yaaYani bende öyleyim, napayim yani babası diye kullandığı donu kızima mi giydireyim , bana da diyor ki ben guzelce yıkadım utuledim mis gibi oldu bende yok sende kalsin oğlunun donuna baka baka geçmişi hatırlarsın dedim![]()
Saol canım amin inşallahAyyy maşallah kuzuma ben erkek gibi hissettim sağlıkla gelsin inşallah
Ya nasıl uyuyordu o kadar büyüdüler de uyumaya mı başladılar ben hala embriyo gibi düşünüyorumAyyy benimki de oturarak uyuyodu baya sarstık uyandırmak için hahah![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz canımHastanedeyim kızlar daha hocayı ve sonuçları bekliyorum.
Şu bulantıların geçsin artık :/ gruba girerkenKızlar şimdi doktordan geliyorum 13+4 günlük dedi. Bulantıların geçer dedi 10 güne. Bir sıkıntı yokmuş herşey güzel gidiyor testlerin zaten temiz dedi.1 ay sonraya çağırdı beni ondan sonra detaylı usg ye yönlendirecek. Ama ben dün akşamdan beri sürekli çıkarıyorum. Buraya giriyorum okuyorum kimseye yazamıyorum sabahtan da kötüydüm artık son demlerini yaşıyorum herhalde. Allah yardımcımız olsun.![]()
At bakalım sen de bakalım hepimizin tutturacak mıSalı doktora gideceğim, bakalım bana ne diyecek orası 11+5 te![]()
Canım amh biraz düşük yaşı kaç? Eğer 35 üstüyse alternatif tedavi yollarını denesin derim tüp bebek aşılama gibi. Çünkü yaş geçtikçe yumurtası kalitesi azalıyor rezervde az ise gebelik olasılığı düşüyor baya imkansız değil tabi ama süreç çok uzayabilir. E2 de yüksek biraz reglin üçüncü gününde bu kadar yüksek olması beklenmez normalde ama amh düşüklüğü ile alakalı %90. Bende böyle bi tablo olsa tüp bebek denerdim direkKızlar merhabaaa bir şey sormak istiyorum bir arkadaşım Aralık ayında düsük yaptı sonra birkaç ay dinlenip yine denemeye başladı bebek icin o zamandan beri olmamıştı. Gidip bir hormon baktırayım demiş amh 0.11 çıkmış bu çok sıkıntılı bir sonuç mu? Ne yapılmalı?![]()
Güzel haberlerle gelHastanedeyim kızlar daha hocayı ve sonuçları bekliyorum.
Anladım canım daha 28 yaşında ve aralıkta ilk denediği ay hamile kalmıstı hiçbir şey anlamadım valla umarım hiç tüpe gerek kalmadan olur benim de moralim bozulduAt bakalım sen de bakalım hepimizin tutturacak mı
Canım amh biraz düşük yaşı kaç? Eğer 35 üstüyse alternatif tedavi yollarını denesin derim tüp bebek aşılama gibi. Çünkü yaş geçtikçe yumurtası kalitesi azalıyor rezervde az ise gebelik olasılığı düşüyor baya imkansız değil tabi ama süreç çok uzayabilir. E2 de yüksek biraz reglin üçüncü gününde bu kadar yüksek olması beklenmez normalde ama amh düşüklüğü ile alakalı %90. Bende böyle bi tablo olsa tüp bebek denerdim direk
Gözün aydın ne mutlu sanaSelam kızlar
Çok okuyamadım herkes ve bebecikler iyidir inşallah
Bugün oğluma söyledikDuygusal anlar yaşadık.. Ben de heyecan yaptım. Doktora gittik, kalp atışını dinlettik yavruma
Şükür olsun
Gözler dolmalı, yaşlar akmalı bir sabah oldu
Allah herkese nasip etsin
Haftaya da ailelere soylucez inşallah. Simdi söyleyince biraz daha stres oldum. İnşallah Allah umutlarimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kavusalim hepimiz
Bu da yavruşun fotosu ama yine cinsiyet anlaşılmıyor bence. Ne dersiniz
9+3
![]()
7 haftalıktım dahaKaç haftalıkken yapmıştı tahmini, bana 10 haftadan sonra tahmin yapıyorum dedi
Mutlaka haberdar et bizi canım 5te demiştin sanırım. Güzel haberlerle dönersin inşallahhastaneden ayrılacağını söyleyince başka bir şey sormadım. bugün doktor detaylı muayene etsin test sonucuna baksın bakalım ne derse belki başka birine daha danışırım kafam karışık biraz.
Takibe aldım 2 hafta sonra soralım bakalımBebegimincinsiyettahmini ücretsiz canım instagramda
İnsallah çok güzel gelecek sonuçlarHastanedeyim kızlar daha hocayı ve sonuçları bekliyorum.
Mutlaka koenzim, astaksantin kullansın. Yumurta kalitesini artırıcı antioksidanlar bunlar sonuçta yumurtası yok değil var ama kalite olayına düşsün. Hatta ve hatta en önemli tavsiyem bal+polen+propolis+arı sütü hayatından eksik etmesin. Tedaviye bile gitse öncesinde bunları kullanması onu 100 adım öne taşır, doğal kalma olasılığını da artırır eşinde problem yoksa. Bal için önerebileceğim bi satıcı var dilersen paylaşırım bi incelesin kullanıp hamile kalanların yorumlarını falanAnladım canım daha 28 yaşında ve aralıkta ilk denediği ay hamile kalmıstı hiçbir şey anlamadım valla umarım hiç tüpe gerek kalmadan olur benim de moralim bozuldu![]()
Saol canımGözün aydın ne mutlu sanaBen kız gibi hissettim annesi. Hakkında hayırlısı olsun
![]()
Ben de sizlerden özendim gönderdimKaç haftalıkken yapmıştı tahmini, bana 10 haftadan sonra tahmin yapıyorum dedi