2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
dely içiyorum canım ağrılarım başlayınca umarım yarım daha iyi olurum

Rheaa biz o listeyi boşuna yaptık sanırım kimsenin haberi yok baksana
Valla ne yalan soyleyeyim ben gormemistim ama simdi okuyunca donup baktim, tek tek liste liste screenshot aldim. Ellerinize saglik

dely içiyorum canım ağrılarım başlayınca umarım yarım daha iyi olurum
İnşallah canım
Kızlar az önce portakal suyu içtikten sonra uzandım yine aynı yerde 2 defa pıt pıt oldu dün de erik suyu içtikten sonra olmuştu
Yaaa maşallah maşallah Küçük pıtpıtçı
Yok canım estağfurullah.. Amin inşallah canım amiinn
2 li test sonuçlarımız düşük riskli çıkmış çok şükür
Çok şükür canım. Gözün aydın
Bezler boy boy muymus
Aahahahha Canım yaa :) Hiç yeğen falan da yoktu herhalde sende :)

Bende yıllardır reaktifhipoglisemi var. Gebeliktede gebelik şekerim çıkmıştı ilkinde tüm hamileligim endokrinoloji bölümünde geçti.
Konuyu çok uzatmak istemiyorum ama şunu da belirteyim şeker ani olarak çok yükseldiğinde en tepeye ulaştığında bir anda düşüşe geçiyor ve bu yaklaşık 1-2 dakikadan kısa bir sürede gerçekleşiyor. Eğer bu durumu fark edip hemen şeker ölçümü yaparsanız farkedebilirsiniz sadece. Başka türlü anlaşılmıyor.
Ben bildiğimi, siz yasadiklariniza bagli tecrübenizi söylediniz. Umarım yaşadığınız sorunlari tekrar yaşamazsınız diyim. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. İyi günler.

Aa hiç bilmiyordum peki etikettemi yazıyor ? çok teşekkür ederim Canm bilgilendirdigin için
Etiketlerinde yazar canım genellikle uyku tutumlarıda ve bazı marka bebek montlarinda yazar. Bak mesela kızımın eski uyku tutumlarını ekledim, sarı olan 2.5 tog, digeri 1.5 tog , kolunu katladım bilerek aradaki fark daha net belli olsun diye.

Eklentiler

• 20220825_170921.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20220825_170902.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 54
İNSAALLAH ALLAH gönlunuzdekini verir bebeğinizi saglikli olarak sag salim kucağınıza alirsiniz

İşte o yüzden ilk sayfamıza tahmini ihtiyaç listesi ekledik genel hatlariyla
Süperrrr ne zaman almak gerekiyor acaba bir de nerden alınmalı 2 yer biliyorum bebekle ilgili e bebekte çoğu kıyafet kalitesiz gibi geldi. Chicco var bide sanırım onda kıyafet var mı bilmiyorum. Karnım büyümeden alışveriş yapmak istiyorum ama bu seferde erken mi alacağınız zaman bize de söyleyin

Şimdi soyle canım, e bebek tam boy yada kucuk kıyafet. Yani bebeğe büyük almak gerekir ki kullanışlı olsun. Mesela ben kızımın yazlik tüm alışverişini şubat ayı yaptım, bu hafta 2 yaşına girdi yeni tüm kıyafetleri 2 yaş aldım şuan tshirtler kısa geliyor kışın evde biz kısa kol giyiyoruz çok sıcak oluyor ne yapacağım bilmiyorum.
Lc waikiki boy büyük 2 yaş kıyafetini 3 yaşında da giyer yani en sevdiğim
Bu ince çıtçıtlı uzun kollu tutumlarını ben h&m aldım çok kullanışlı oldular.
Mesela ilk montunu kitikate den almıştım astronot tarzinda %100 organik pamuk kullanıyorlar.
Civil , panço, minicity, cigit.. aklıma gelenler. Ben hepsinden almıştım gelince dokusunu vs sevmediysen çok iade ettiğimde oldu. Ama şans işte aynı site bir çok marka ürünü satabilir ve bilmiyorsun hangi marka eline gelince anlıyorsun kaliteli mi kalitesiz mi diye.
Ha birde cartel's var kaliteli ama her bütçeye uygun değil malesef...

Bencen e bebek şuan fiyat+performans olarak tercih edilecek en mantıklı mağaza hatta indirimlerde çok çok iyi düşüyor fiyatlar özellikle hello baby, antebies in kumaşları çok güzel. Ben cinsiyet netleşsin yavaştan başlarım online alıcam zaten korona olduktan sonra mağaza mağaza gezmeye cesaretim yok online alışveriş daha kolay geliyor aradığımı buluyorum mağaza çok karışık geliyor bana. Kalite olarak defactoyu da beğeniyorum ben

İnşaalah hayırlısı nasılsa öyle olur

Ben cok fazla bir sey almayacagim. Zaten ilk cocugumdan temelde gerekli seyler var. Sadece kiyafet kaliyor. Onu da bur kac parca alicam. Ihtiyac oldukca alacagim. Kizimda hic giydiremedigim kiyafetler oldu. Dersimi aldim fazlasiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…