2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
dely dely içiyorum canım ağrılarım başlayınca umarım yarım daha iyi olurum 🤲🏻

Rheaa Rheaa biz o listeyi boşuna yaptık sanırım 🙈😅 kimsenin haberi yok baksana
Valla ne yalan soyleyeyim ben gormemistim ama simdi okuyunca donup baktim, tek tek liste liste screenshot aldim. Ellerinize saglik 🤗

dely dely içiyorum canım ağrılarım başlayınca umarım yarım daha iyi olurum 🤲🏻
İnşallah canım🙏
Kızlar az önce portakal suyu içtikten sonra uzandım yine aynı yerde 2 defa pıt pıt oldu 🥺🥲 dün de erik suyu içtikten sonra olmuştu
Yaaa maşallah maşallah:nazar: 🥰😍 Küçük pıtpıtçı :KK68: 💕
Haklısın ben yanlış ifade ettim🙈 Test sonuçları tabiki güvenilir ama olasılık belirttiği için test sonucuna göre bir karar vermek çok doğru olmayabilir. Allah öyle bir seçim yapmak zorunda bırakmasın kimseyi 🙏🏻
Yok canım estağfurullah.. Amin inşallah canım amiinn :KK68:🙏
2 li test sonuçlarımız düşük riskli çıkmış çok şükür 🤲🏻
Çok şükür canım. Gözün aydın:nazar:
Bezler boy boy muymus 😱
Aahahahha :KK48: Canım yaa :) Hiç yeğen falan da yoktu herhalde sende :)

Hah işte o galiba her bebekte olmuyor veya farklı bir açıklaması da olabilir mesela bebek çok hareketlenince anneninşekeri düşer gibi. Yoksa wn başından beri her kontrol öncesi bir paket çikolatayı gömer öyle giderim ben🤣 şimdi benim bebiş geçenlerde bir coştu bir coştu, sonra bende titreme ter basması yüzde uyuşma falan filan bir sürü şey olmaya başladı. Yanımda da bir sürü sağlıkçı falan var hatta 2 ebe vardı konuşuyorduk. Dedim böyle böyle oldu tansiyonum mu düştü diye, hemen tansiyonumu ölçtüler sorular sordular falan. Tansiyonum normaldi ama ebe arkadaşlar şekerin düşmüştür dedi şeker getirip yedirdiler ve anında toparlandım kendime geldim. Bikaç gün önce tek başımayım, yoldayım, bebiş yine coştu, sonra bende yine aynısı oldu. Hemen çantamdan küp şekeri çıkardım ağzıma attım, bebek de bende normale döndüm. Ekim anneleri grubunda da teaadüf aynı konuyu yazan arkadaşı buldum. O da aynı dertten muzdaripmiş. Şekeri düşüyormuş sık sık. Şeker yüklemesinde bende sıkıntı çıkmadı ama arada şekerim düşüyor. Vardır bilimsel bir açıklaması, sonuçta rovot değiliz her bünye bir değil
Bende yıllardır reaktifhipoglisemi var. Gebeliktede gebelik şekerim çıkmıştı ilkinde tüm hamileligim endokrinoloji bölümünde geçti.
Konuyu çok uzatmak istemiyorum ama şunu da belirteyim şeker ani olarak çok yükseldiğinde en tepeye ulaştığında bir anda düşüşe geçiyor ve bu yaklaşık 1-2 dakikadan kısa bir sürede gerçekleşiyor. Eğer bu durumu fark edip hemen şeker ölçümü yaparsanız farkedebilirsiniz sadece. Başka türlü anlaşılmıyor.
Ben bildiğimi, siz yasadiklariniza bagli tecrübenizi söylediniz. Umarım yaşadığınız sorunlari tekrar yaşamazsınız diyim. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. İyi günler.

Aa hiç bilmiyordum peki etikettemi yazıyor ? çok teşekkür ederim Canm bilgilendirdigin için 🥰
Etiketlerinde yazar canım genellikle uyku tutumlarıda ve bazı marka bebek montlarinda yazar. Bak mesela kızımın eski uyku tutumlarını ekledim, sarı olan 2.5 tog, digeri 1.5 tog , kolunu katladım bilerek aradaki fark daha net belli olsun diye.

Eklentiler

• 20220825_170921.jpg
    20220825_170921.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20220825_170902.jpg
    20220825_170902.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 53
Offf kalbim gum gum gum kizlar 🥲 yarin 12+3 um. Daha once trizomi 8 yuzunden bebegimi kaybetmistim. Doktorum bu yuzden nipt test yaptiralim daha garanti olur dedi. Yaşım 30. Sonuçlar 1 2 haftaya gelir dedi. Cinsiyeti de o zaman soylerim dedi testte belli olur garanti olur dedi. Ama ben çok heyecanliyim. Normalde yapmak istemiyor 14. Haftaya kadar. Cunku bu test pahali ve 14. Haftaya kadar bebeklerin kalp durma riski fazla demisti. Insanlar zar zor su donemde para denklestiriyo sonuc soylemeye cagirdigimda kalbi durmus olabiliyor dedi Allah korusun. Ama benim içime bir korku yerlesti mi evet hep 12. Haftadan sonra laylaylom saniyodum. Bir de dr um tum olumsuzluk ve olumlulari soyleyen biri. Hersey normal gozuken ama down sendromu olabilen gebelerim de oldu nipt en temizi olcak dedi Yarin dr umu ikna edip yaptirmayi dusunuyorum. Insallah bebegim sagliklidir ve test sonuclarimda iyi gelir kizlarim dua edin şu 1 hafta geçmedi. Hepinizin testlerini goruyorum o kadar mutlu oluyorum ki. Insallah yavrularimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder rabbim. Çok bağlandım. Dualarinizi eksik etmeyin nolur 🙏 simdi bana yarina kadar zaman gecmez
İNSAALLAH ALLAH gönlunuzdekini verir bebeğinizi saglikli olarak sag salim kucağınıza alirsiniz🥰🥰🤲🤲

İşte o yüzden ilk sayfamıza tahmini ihtiyaç listesi ekledik genel hatlariyla 🤭
Süperrrr ne zaman almak gerekiyor acaba bir de nerden alınmalı 2 yer biliyorum bebekle ilgili e bebekte çoğu kıyafet kalitesiz gibi geldi. Chicco var bide sanırım onda kıyafet var mı bilmiyorum. Karnım büyümeden alışveriş yapmak istiyorum ama bu seferde erken mi alacağınız zaman bize de söyleyin 🤓

Süperrrr ne zaman almak gerekiyor acaba bir de nerden alınmalı 2 yer biliyorum bebekle ilgili e bebekte çoğu kıyafet kalitesiz gibi geldi. Chicco var bide sanırım onda kıyafet var mı bilmiyorum. Karnım büyümeden alışveriş yapmak istiyorum ama bu seferde erken mi alacağınız zaman bize de söyleyin 🤓
Şimdi soyle canım, e bebek tam boy yada kucuk kıyafet. Yani bebeğe büyük almak gerekir ki kullanışlı olsun. Mesela ben kızımın yazlik tüm alışverişini şubat ayı yaptım, bu hafta 2 yaşına girdi yeni tüm kıyafetleri 2 yaş aldım şuan tshirtler kısa geliyor 😒😒😒 kışın evde biz kısa kol giyiyoruz çok sıcak oluyor ne yapacağım bilmiyorum.
Lc waikiki boy büyük 2 yaş kıyafetini 3 yaşında da giyer yani 🤣🤣🤣 en sevdiğim 🙄
Bu ince çıtçıtlı uzun kollu tutumlarını ben h&m aldım çok kullanışlı oldular.
Mesela ilk montunu kitikate den almıştım astronot tarzinda %100 organik pamuk kullanıyorlar.
Civil , panço, minicity, cigit.. aklıma gelenler. Ben hepsinden almıştım gelince dokusunu vs sevmediysen çok iade ettiğimde oldu. Ama şans işte aynı site bir çok marka ürünü satabilir ve bilmiyorsun hangi marka eline gelince anlıyorsun kaliteli mi kalitesiz mi diye.
Ha birde cartel's var kaliteli ama her bütçeye uygun değil malesef...

Bencen e bebek şuan fiyat+performans olarak tercih edilecek en mantıklı mağaza hatta indirimlerde çok çok iyi düşüyor fiyatlar özellikle hello baby, antebies in kumaşları çok güzel. Ben cinsiyet netleşsin yavaştan başlarım online alıcam zaten korona olduktan sonra mağaza mağaza gezmeye cesaretim yok online alışveriş daha kolay geliyor aradığımı buluyorum mağaza çok karışık geliyor bana. Kalite olarak defactoyu da beğeniyorum ben

Allah yardımcın olsun, normalde 3 yumurta olunca bile iptal ediyorlar aslında tedaviyi, doktor da çok büyük bi riske girmiş şikayet etseniz ceza bile alır😐 böyle olunca da çok zor insan kıyamıyor kıyamasa diğer bebekler için riskli, umarım karar sana kalmadan doğal seleksiyonda hallolur 😔
İnşaalah hayırlısı nasılsa öyle olur

Back