2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok canım ben 12 +1 deyim doktor bana 14.haftaya kadar yaptırabilirsin dedi ikili taramayı. Çoğu arkadaşlar 11.haftasında yaptırınca şaşırdım bende

Hah işte o galiba her bebekte olmuyor veya farklı bir açıklaması da olabilir mesela bebek çok hareketlenince anneninşekeri düşer gibi. Yoksa wn başından beri her kontrol öncesi bir paket çikolatayı gömer öyle giderim ben şimdi benim bebiş geçenlerde bir coştu bir coştu, sonra bende titreme ter basması yüzde uyuşma falan filan bir sürü şey olmaya başladı. Yanımda da bir sürü sağlıkçı falan var hatta 2 ebe vardı konuşuyorduk. Dedim böyle böyle oldu tansiyonum mu düştü diye, hemen tansiyonumu ölçtüler sorular sordular falan. Tansiyonum normaldi ama ebe arkadaşlar şekerin düşmüştür dedi şeker getirip yedirdiler ve anında toparlandım kendime geldim. Bikaç gün önce tek başımayım, yoldayım, bebiş yine coştu, sonra bende yine aynısı oldu. Hemen çantamdan küp şekeri çıkardım ağzıma attım, bebek de bende normale döndüm. Ekim anneleri grubunda da teaadüf aynı konuyu yazan arkadaşı buldum. O da aynı dertten muzdaripmiş. Şekeri düşüyormuş sık sık. Şeker yüklemesinde bende sıkıntı çıkmadı ama arada şekerim düşüyor. Vardır bilimsel bir açıklaması, sonuçta rovot değiliz her bünye bir değil

Sağol canım, dün hastane sıcak uykusuzluk falan bide site sürekli videolu reklam getirince reklamlar açıldı kapandı derken mart grubuna tıklamışım en altta nasıl geldim buraya anlamadım. Aslında kasım grubuna soracaktım. Bebeğimin bacakları sağ tarafta teyzesi ondan da olabilir ya da rüzgar çarptı. İkisinden biri. Doktora da sordum ama kendi doktorum yoktu yerine bakan da organlar sıkışıyor artık ondandır dedi
Ama bence rüzgar çarptı, şükür bu sabah daha iyi uyandım ağrı yoktu

Bize de öğret lütfennn , uyandırma olayını

Canım o testler oran verdiği için; güvenilmez değil de aslında net değil. Yani 1/100.000 ihtimal denk gelebilir, 1/20 ihtimal denk gelmeyebilir. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavruşlarımıza
Haklısın ben yanlış ifade ettim Test sonuçları tabiki güvenilir ama olasılık belirttiği için test sonucuna göre bir karar vermek çok doğru olmayabilir. Allah öyle bir seçim yapmak zorunda bırakmasın kimseyi

Değişiklik iyidir ya kendi grubundan sıkılırsan gel bize takıl ilk aylarını yad edersin

Aa hiç bilmiyordum peki etikettemi yazıyor ? çok teşekkür ederim Canm bilgilendirdigin için

Aynı soruyu ben de soracaktım siz neden bahsediyonuz 2.6 ne 1.5 ne ben daha bezlerin bile boy boy olduğunu yeni öğrenmiş biriyim lütfen amaaaa
Yok canm ben bezleri biliyorum da tog u ilkkez duydum önce yerli arabamızın markası geldi aklıma kiyafetle bagdastiramadim oyuzden sordum sozde çocuk buyutmusum burda ne çok şey öğrendim ya

Evet owlinin o şekilde kundakları var sanırım yeni doğan dönemi için ondan alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…