Yani sanırım tamamen aklımdan çıkarmaya karar verdim doktorun sadece tavsiyesi dedim geçtim Allah tüm bebek.bekleyenleri bebeklerine sağlıkla kavuştursunHayırlısı ile sağlıkla gelsin canımZaten daha yaşın da normal. Dediğim gibi 30'dan sonra biraz yüksek çıkabiliyor oran. Sıkıntı olmaz bence de Allah'ın izniyle ki yokmuş zaten bir şey de Şimdi bekle ki 1 ay geçsin :)
Ultrasonlar zaten çok yanıltıyor kendimden biliyorumKızlarr merhabaBugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2
Ben başi neresi poposu neresi onu anlayamadım.Kızlarr merhabaBugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2
Down sendromu 50 binde 1 ihtimal, trizomi 18 ise 99 binde 1 ihtimal çıkmış. Oranlar dusuuk canim. Doktorunuz size daha net bilgi verecektir...Kizlarr anlayan varsa yorumlayabilir misiniz rica etsem
Yaaa teşekkür ederimUltrasonlar zaten çok yanıltıyor kendimden biliyorumama içimden erkek geçti senin için
Dmi bende ultason cihazı iyi bir doktor bulamadım özeldekide net değildiBen başi neresi poposu neresi onu anlayamadım.
Cok tesekkur ederim canım çok sağolDown sendromu 50 binde 1 ihtimal, trizomi 18 ise 99 binde 1 ihtimal çıkmış. Oranlar dusuuk canim. Doktorunuz size daha net bilgi verecektir...
Tek seferde özel doktordan sgklı muayene ücreti vermen yeterli olacaktır rapor çıkartman için sürekli 500 TL vermenizden iyidir canım.Bizimki tüp bebek merkezi doktoru canım. Aynen eğer rapor çıkartamazsam baya külfetli olacak. Elimde iki tane kaldı
DimiDmi bende ultason cihazı iyi bir doktor bulamadım özeldekide net değildidevlette ki doktorum sdce kalp atışı var bir sorun yok dedi o kadar
Canim cok tesekkur ederimmm cuma kontrolum var bi dr a da sorup oyle yiyeyim de icim rahat etsin cok ozledim inan sucuk pizza vsBenim doktorum sadece çiğ et tarzı, az pişmiş vs yeme dedi canım. Ben güzelce pişirip sucuğu da, şarküteriyi de yiyorum. Pizza da yiyorum. İyi piştiği sürece sıkıntı yok dedi bana doktorum. Karides falan pek sevmem zaten de, deniz ürünü sanki biraz daha riskli. Onu tercih etmezdim. Uygun koşullarda saklanmadiginda Allah korusun zehirleme vs ihtimalleri de daha yüksek sanıyorum.
Çok isterdim ben de ama foto o kadar kötü ki.. Çocuk mu ne belli değilİnşallah sonraki kontrole..
2 hafta sonra gel detaylı istiyosan dedi o zaman tahmin edilir galibaDimidaha güzel bir ultrasonla daha iyi tahminler çıkar bence
Kuzumm dr bana karides kalamar yiyebilirsin demisti ama sarkuteri kesin yasak demisti benim cuma kontrol var bi daha sorcam kesin cunku pizzayi canim cok istiyorcanım yeni gördüm ben mesajını salam sucuk sosis jambo vs. bu tarz ürünler kesinlikle yasak o şekilde bilgi vermişti doktorum birde kabuklu deniz ürünleri de kesinlikle yasak cıva oluyormuş içlerinde oda zararlı hamilelikte.
Evet orası da öyle canım olmadı öyle yaparım. Aslında senin tanış bize de birşeyler yapsaTek seferde özel doktordan sgklı muayene ücreti vermen yeterli olacaktır rapor çıkartman için sürekli 500 TL vermenizden iyidir canım.
Oy maşallahKızlarr merhabaBugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2
Yanlis anlamadin di mi canim? 1 ay geçsin dediğim hani sonraki kontrol 1 ay sonraymis ya.. İnsan zor sabrediyor ondan öyle dedim. Yani risk falan olarak değil, yanlış anlamaYani sanırım tamamen aklımdan çıkarmaya karar verdim doktorun sadece tavsiyesi dedim geçtim Allah tüm bebek.bekleyenleri bebeklerine sağlıkla kavuştursunçok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Risk oranları ortalama değerin altında canım. Öyle anladım. Düşük yani oran. Geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin inşallahKizlarr anlayan varsa yorumlayabilir misiniz rica etsem
Valla iyi pişince yiyorum canımCanim cok tesekkur ederimmm cuma kontrolum var bi dr a da sorup oyle yiyeyim de icim rahat etsin cok ozledim inan sucuk pizza vs
Oy maşallahama valla anlamadım 2 hafta sonra görüşelim lütfen bebecik
Ay bencede2 hafta önce gittğimde hiç göstermemişti bu sefer de net bir görüntü yok yine bekleyelim bakalım Bide bunu instagramdaki cinsiyet tahmini yapan sayfaya attım kesin oda bilemicek
Yok henüz öğrenemedim 2 Eylül'de randevum var bakalım ogrenebilcekmiyimAyy hadi bakalım canım seni de not aldımsenin belli oldu mi peki cinsiyet
Canm hiç anlamıyorum ama erkek dicem sağlıkla gelsin miniğinKızlarr merhabaBugün doktor kontrolüm vardı covidten sonraki ilk kontrol ve çok korkuyodum çok şükür bir sorun yokmuş Doktoruma ayağımın altında yanma var saçlarım dökülüyor dedim gebelik vitaminleri verdi Bu sefer devletteki doktoruma gittim çok net değil sanki diğer kızların ki gibi Cinsiyet tahmini yapılabilir mi bilmiyorum Sata göre 10+4 olması lazımdı ama 10+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?