2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın canm cips yediğinden beri midem iyi oldu ya sanki ilacım cipsteymis kusma olmadı ama ara ara bulantı devam ediyor inşallah seninde hafifler biran önce
Bu cips niye bana yaramadı bana da turşu iyi geliyor turşu suyunu içiyorum biraz biraz lahanasından biraz salatalığından. Midemin ağrısını da alıyor o kadar lezzetli geliyor ki doktorum turşuyu çok az ye dedi ben de bir tek ondan midem bulanmıyor. Bşr an önce geçer bugün 14.hafta girdim ben 13+1 bakalım kesilir inşallah her şeyi yeriz

İnşallah ya çok değişikti moral oldu bana

Kızlar bebeğin kalbi durmuş ne yazık ki kürtaj olucam beni silebilirsiniz hepinize hayirli keyifli bir süreç dilerim. Nedeni nasılı bilmiyorum bu ikinci olduğu için araştıracaklar. Hoşçakalın.
Nasip olmadı kuzum bizlere mart annesi olmak belkide Rabbimin daha güzel planları vardır. Sabırla bekliyelim benimde bir kimyasal birde düşük oldu genetiğe yolladım sonuç bir aya çıkar. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Kızlar inananlar varsa izleyin derim :)
Evet bu doğru, bahsettiği göbek adı aslında. Bebeğin ismi kulağına okunurken 2 isim okunacak ama nüfusa 1 isim yazılacak. Göbek adı kötülüklerden büyü vs. Koruyor. Ben de öyle yapacağım nasipse sadece eşim ve ben bileceğiz

Evet canım kulağa okunan ismi söylüyorduk biz söylememek gerekmiş aslında

Evet canım kulağa okunan ismi söylüyorduk biz söylememek gerekmiş aslında
Evet benim annem kendine yıldızname baktırmıştı bi alim hocaya, kadın kuranı açmış direk anneme demiş ki senin bi adın daha var o ismi söylemezsen bakamayız gerçekten de annemin göbek adı var nüfusta yazmıyor, ebesi koymuş kordonu keserken doğumda, annem o ismi söyleyince tamam şimdi oldu diyip bakmaya devam etmiş

Oh iyi sevindim canım

Allah güzel günlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım Ben inanıyorum ki en hayırlı zamanda nasip edecek Rabbim Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Kızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi daha yarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Olabilir ben de ara ara hissediyorum ve gaz ile bebeği ayırt edebiliyorum çok şükür gaz olmadığını biiiyorum ama zaten ikinci gebelikte erken hissedilebiliyormul öyle yazıyor her yerde. Normali de 17/20. Haftalarda başlıyormuş hissedilmeye. Zaten şuan hissetmek istemiyorum sevinemiyorum hiç bir şeye kursağımda kalıyor. Şu bulantılarım geçsin o zaman kutlama yapacağım kızlar yeter ki geçsin

Merhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/
Hayır devlete yazdırmıyorum canım bi tanıdık doktor var kadın doğumcu eşimin baktığı hastanelerden birisinde raporu da o yazdı ilaçlarımı da o yazıyor her ay canım.

Merhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/
Bir de önce ilaç raporu çıkartın sgk anlaşmalı hastanelerden doktorlar çıkartıyor o raporla daha uyguna alıyorsunuz 500 TL çok pahalı özel almayın bence. 20 günde 1 alıyorum 1 kutuda 10 tane var 2 kutu yazıyor doktor. Sonra tekrar reçete yazdırıyorum tanıdık bir doktora 95/100 TL ye alıyor 2 kutuyu ama dediğim gibi sgk üzerinden işlem yapılıyor canım.

Benim ilk gebelik canım diğer gebeliğim çok erken haftalarda solanmıştı çünkü, ben ayırt edemedim ama gaz olduğunda da hiç böyle bişi hissetmedim ondan şaşırdım biraz

Merhaba herkese 2 li test yaptıranlar sonuclariniz çıktı mı? Bana bugün doktorum yazdı yaş riski 1:401 çıkmış ama diğerleri 1: 10000 biz genel olarak 500 altında olanlara nipt test öneriyoruz dedi 34 yaşındayım sizlerin sonuçları nasıl domtorunuz ne dedi

Tebrikler benim de bir kizim var be ikinciyi istiyorum. Nasip erkek olursa da onemli degil tabii saglikla gelsinler
Aynen ben de öyle dedim gönlümden kız geçiyor ama erkek olsa da bin şükür sağlıklı sıhhatli olsun yeter dedim yine de gönlüme göre olanı verdi rabbim. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur canım

Canım şu an için değil ama ileriki haftalarda sırt üstü yatmak çok tehlikeli. Bebeğe giden kan akımını yavaşlatıyor sırt üstü yatış. Sol tarafa yan yatmak en doğru pozisyon
Evet canım ben de bir çok kaynaktan okumuştum doktorlarımın hiç birisi demedi aka araştırırken çyle görüyordum yazılanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…