- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
Maşallah canm günden güne büyüyorlarGünaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canm günden güne büyüyorlarGünaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz![]()
Sorma ya insan inanamıyorMinik civciv seniiiiYalnız bir ayda çok büyümediler mi haşhaş tanesinden civcive
![]()
Bu kadar büyüyor mu ya inanamıyorum maşallahGünaydın kızlar biz artık ördek yavrusu olmuşuz![]()
Ay evet malesef yan ve düz yatmalara alışcazDoğuma kadar yüzüstü yatmak yok anlaşılan![]()
Bence bebiştir neden olmasınKızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi dahayarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Çok erken geldi bana emin olamadımBence bebiştir neden olmasın![]()
Evet canım takipli hasta diye açıyorlar perinatoloji bölümüne. Sen çok şanslısın İstanbulda şuan hiçbir araştırma hastanesinde boş randevu yok yaklaşık 3 haftadır bakıyorum sık sık 1 tane boşluk olmazmı bissürü hastane var halbuki. Dünde özel hastanelerde araştırdık çok uçuk fiyatlar söylediler napıcamı bilmiyorum ya çok sinirlendim yaniTeşekkür ederim canım kadın doğum doktoru takip gerektiren hasta olarak sisteme giriş yapınca mhrsden randevu alınıyor. Sekretere gidip sordum randevu bulmamın kolay olduğunu söyledi. Şu an mhrsde önümüzdeki haftanın randevuları açık ve bomboştu. Haftaya bakarsam açılmış olur benim istediğim tarihlerde. İzmir için sadece eğitim araştırma hastanelerinde perinatoloji bölümü var. 1 saat arayla randevu koymuşlar. İlgilenilir diye düşünüyorum![]()
Merhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/Ben de kullanıyorum 1 kutuda 10 tane oksapar var eşim 2 kutu alıyor 95/100 TL arası ödeme yapıyor. 4000lik kullanıyorum ben kızlar. Bilmem bana çok uygun geldi fiyatı.
rKızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
Seyirme benim bütün karnımda oluyor dolaşımdan dedi doktorKızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi dahayarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Ben hala yüzüstü uyuyorum doğrusu, baska türlü rahat edemiyorum şuanKızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
Bende de son bir kaç gündür alt karnimda oluyor , ikinci çocuksa daha erken hissedilebilirKızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi dahayarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Erkek diyorumKızlar bugün kontrolüm vardı9+4 olduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınızEki Görüntüle 3118501
Hemen not ediyorumErkek diyorum
İstanbul maalesef öyleymiş yaEvet canım takipli hasta diye açıyorlar perinatoloji bölümüne. Sen çok şanslısın İstanbulda şuan hiçbir araştırma hastanesinde boş randevu yok yaklaşık 3 haftadır bakıyorum sık sık 1 tane boşluk olmazmı bissürü hastane var halbuki. Dünde özel hastanelerde araştırdık çok uçuk fiyatlar söylediler napıcamı bilmiyorum ya çok sinirlendim yani![]()
Bende oksapar 4000 kullanıyorum sağlık ocağında yazdiriyordum 65 tl felan katkı payı doğuma kadar kullanacağım için doktorum rapor çıkarttı 3 kutu için 6 tl ödedim. Şayet hep kullanacaksanız rapor çıkartınMerhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/
Sağol canım bende istanbuldayım direk baktım perinatoloji randevu vermiyor gidip muayne olmam gerekmişTeşekkür ederim canım kadın doğum doktoru takip gerektiren hasta olarak sisteme giriş yapınca mhrsden randevu alınıyor. Sekretere gidip sordum randevu bulmamın kolay olduğunu söyledi. Şu an mhrsde önümüzdeki haftanın randevuları açık ve bomboştu. Haftaya bakarsam açılmış olur benim istediğim tarihlerde. İzmir için sadece eğitim araştırma hastanelerinde perinatoloji bölümü var. 1 saat arayla randevu koymuşlar. İlgilenilir diye düşünüyorum![]()
Aynen canım önce devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı muayene edip seni sisteme takibi gereken hasta olarak kaydediyor. Direkt alamıyorsun maalesefSağol canım bende istanbuldayım direk baktım perinatoloji randevu vermiyor gidip muayne olmam gerekmiş![]()