• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim canım kadın doğum doktoru takip gerektiren hasta olarak sisteme giriş yapınca mhrsden randevu alınıyor. Sekretere gidip sordum randevu bulmamın kolay olduğunu söyledi. Şu an mhrsde önümüzdeki haftanın randevuları açık ve bomboştu. Haftaya bakarsam açılmış olur benim istediğim tarihlerde. İzmir için sadece eğitim araştırma hastanelerinde perinatoloji bölümü var. 1 saat arayla randevu koymuşlar. İlgilenilir diye düşünüyorum ☺️🥰
Evet canım takipli hasta diye açıyorlar perinatoloji bölümüne. Sen çok şanslısın İstanbulda şuan hiçbir araştırma hastanesinde boş randevu yok yaklaşık 3 haftadır bakıyorum sık sık 1 tane boşluk olmazmı bissürü hastane var halbuki. Dünde özel hastanelerde araştırdık çok uçuk fiyatlar söylediler napıcamı bilmiyorum ya çok sinirlendim yani 🤦‍♀️

Ben de kullanıyorum 1 kutuda 10 tane oksapar var eşim 2 kutu alıyor 95/100 TL arası ödeme yapıyor. 4000lik kullanıyorum ben kızlar. Bilmem bana çok uygun geldi fiyatı.
Merhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/

Ben yatıyorum canım. Kişiden kişiye göre değişir artık karınlar çıkmaya başladı, ve ekstra mide problemlerin de varsa seni rahatsız etmiştir.
Kızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
r

Kızlar bugün kontrolüm vardı9+4 olduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız 😀
20220824_115926.jpg

Kızlar üç gündür yüzüstü yatamıyorum karnım cikmadida ama artık içerde bı sertlik olduğunu hissediyorum baskı yapıyor uzaninca sizlerde de oluyormu yatabiliyormusunuz yüzüstü
Ben hala yüzüstü uyuyorum doğrusu, baska türlü rahat edemiyorum şuan 🙄 baskı sertlik vs oluyor ama beni rahatsiz etmiyor

Kızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi daha 🤔 yarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Bende de son bir kaç gündür alt karnimda oluyor , ikinci çocuksa daha erken hissedilebilir ❤️🤗

Evet canım takipli hasta diye açıyorlar perinatoloji bölümüne. Sen çok şanslısın İstanbulda şuan hiçbir araştırma hastanesinde boş randevu yok yaklaşık 3 haftadır bakıyorum sık sık 1 tane boşluk olmazmı bissürü hastane var halbuki. Dünde özel hastanelerde araştırdık çok uçuk fiyatlar söylediler napıcamı bilmiyorum ya çok sinirlendim yani 🤦‍♀️
İstanbul maalesef öyleymiş ya😕yakın illerden baksan nasıl olur acaba. Ufak bi yolculuk yapıverirsin çok bulantın kanaman falan yoksa. Bir de belli zaman aralığında yapılması gereken bir muayene. Gerçekten bu doktor sıkıntısı çözülmek zorunda artık. Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum yakında tüm illerde aynı sorun yaşanacak 😕

Merhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/
Bende oksapar 4000 kullanıyorum sağlık ocağında yazdiriyordum 65 tl felan katkı payı doğuma kadar kullanacağım için doktorum rapor çıkarttı 3 kutu için 6 tl ödedim. Şayet hep kullanacaksanız rapor çıkartın

Teşekkür ederim canım kadın doğum doktoru takip gerektiren hasta olarak sisteme giriş yapınca mhrsden randevu alınıyor. Sekretere gidip sordum randevu bulmamın kolay olduğunu söyledi. Şu an mhrsde önümüzdeki haftanın randevuları açık ve bomboştu. Haftaya bakarsam açılmış olur benim istediğim tarihlerde. İzmir için sadece eğitim araştırma hastanelerinde perinatoloji bölümü var. 1 saat arayla randevu koymuşlar. İlgilenilir diye düşünüyorum ☺️🥰
Sağol canım bende istanbuldayım direk baktım perinatoloji randevu vermiyor gidip muayne olmam gerekmiş🙈

Sağol canım bende istanbuldayım direk baktım perinatoloji randevu vermiyor gidip muayne olmam gerekmiş🙈
Aynen canım önce devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı muayene edip seni sisteme takibi gereken hasta olarak kaydediyor. Direkt alamıyorsun maalesef ☺️ Bu arada yazmayı unuttum enfeksiyon İçin benim doktorum da ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi. Yanma hissi falan olursa kullanabileceğimi söyledi

Back