- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.676
- 798
İlk canım benim, arkadaşlar sen zayıfsın erken hissedersin diyor ama bilemedim bakalım takip edicemBende de son bir kaç gündür alt karnimda oluyor , ikinci çocuksa daha erken hissedilebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk canım benim, arkadaşlar sen zayıfsın erken hissedersin diyor ama bilemedim bakalım takip edicemBende de son bir kaç gündür alt karnimda oluyor , ikinci çocuksa daha erken hissedilebilir
Bana da şaka gibi geliyor daha dün susamdı sanki bi de göbeğim de öyle çok çıkmadığı için şaşırıyorum vallaBu kadar büyüyor mu ya inanamıyorum maşallah
Mutlaka izleyeceğim canım, tesekkurlerCanım YouTube da saba deniz uzun videosu var ismimin anlamı kaderimi nasıl etkiler diye bir izleyin ben çok takıntılıyım bu konulara
Tebrikler benim de bir kizim var be ikinciyi istiyorum. Nasip erkek olursa da onemli degil tabii saglikla gelsinlerSaol teşekkür ederim cnm benim kız olacak inşallh rabbim için verirse. Bu ikinci kızım olacak diğeri 11 yaşında Allah’a bin şükür
Bir yolunu bulacağım mecbur bakalım canım. Aynen öyle kadın doğuma da bulunmuyor kolay kolay o yüzden özele başvuruyor insanlar ben buldukça araştırmaya gidiyorum ordada kayıdım olsun diye yoksa özele gidiyorum bende. Randevu bulmak çok sıkıntı büyük şehirlerde canımİstanbul maalesef öyleymiş yayakın illerden baksan nasıl olur acaba. Ufak bi yolculuk yapıverirsin çok bulantın kanaman falan yoksa. Bir de belli zaman aralığında yapılması gereken bir muayene. Gerçekten bu doktor sıkıntısı çözülmek zorunda artık. Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum yakında tüm illerde aynı sorun yaşanacak
Kız gibi hissettim canımKızlar bugün kontrolüm vardı9+4 olduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3118501
Hemen senin tahmini de not edeyim canımKız gibi hissettim canım
Et bakalım ne çıkacakHemen senin tahmini de not edeyim canım
Canım bence kız gibi içime doğduvm floryaya mı gidiyoesun canım? Doğym ücreti muayene ücret nasılKızlar bugün kontrolüm vardı9+4 olduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3118501
Canım şu an için değil ama ileriki haftalarda sırt üstü yatmak çok tehlikeli. Bebeğe giden kan akımını yavaşlatıyor sırt üstü yatış. Sol tarafa yan yatmak en doğru pozisyonBenim senden bir hafta geride ama öyle bir problem yaşamadım sırt üstü ve yan yatmaya alışmak gerekiyor sanırım
Anladım teşekkürler çok uygun bu şekilde ancak sağlık ocağı hastane yazmadan yazamam diyor :/Bende oksapar 4000 kullanıyorum sağlık ocağında yazdiriyordum 65 tl felan katkı payı doğuma kadar kullanacağım için doktorum rapor çıkarttı 3 kutu için 6 tl ödedim. Şayet hep kullanacaksanız rapor çıkartın
Evet kuzum bebek olabilir. İlk gebelik için tahminen 16.-17. Haftalarda sonra hissediliyor ama sizin erken başlamış ta olabilir, yatarken böyle tüm vücut gevsekken hissetmesi daha kolay oluyor o zaman ufacik bir kıpırtı bile hissediliyor. Daha sonra aynı belirtileri yürürken iş yaparken vs olur olmadık zamanlarda hissedeceğimKızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi daha yarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Raporunuz varsa aile hekminize yazdırın niye para ödüyorsunuz ki?Merhaba devlette mi yazdırıyorsunuz? Reçetesiz 500 TL çünkü :/
Hastaneye yazdırma şansın yok muAnladım teşekkürler çok uygun bu şekilde ancak sağlık ocağı hastane yazmadan yazamam diyor :/
Bence güzel el bir kızçeKızlar bugün kontrolüm vardı9+4 olduk çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3118501
Kız çocukları çok bulantı yapıyor diyorlar ama ilk kızımda o kdr rahattım ki ne bulantı ne ağrı ne şişlik hiç bişeyim yoktu o kadar rahattım hamile gibi değildim bile sadece karnım şişiyordu. Bir defa kusmuştum o da sigara yanımda çok sigara içilmişti kokusundan dayanamadım ama o hamileliğim keşke şimdi de olsaydı dünyalar benim olurdu. Benimde gönlümden kız geçiyordu ama rabbim sağlık versin deidm çok şükür gönlümden geçen oldu. İnşalalh sizinde gönlünüzden geçen olur bir kız çocuğunuz olur canımMASALLAH Allah size 2 tane cennet kapisi nasip etmiş hamd olsun saglikla gelsin İNSAALLAH demekki kiz cocuklari biraz nazlı oluyor ya ondan bu kusmalar falanbenim de bir oğlum var bakalim gönlümüzden kiz geciyor ama yeterki saglikli olsun diyoruz
Senin yorumlar tutuyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam hemen bunu da not alayim kimler tutturmuş bakarım belli oluncaBence güzel el bir kızçe
Raporum yokken de aile hekimim yazdı bana aslında rapor hem ödeme tutarımı dusurdu hem aldığım sayi arttiRaporunuz varsa aile hekminize yazdırın niye para ödüyorsunuz ki?
Ben zaten kiloluyum ya + göbek olunca demekki erken başladı benmkiBen hala yüzüstü uyuyorum doğrusu, baska türlü rahat edemiyorum şuan baskı sertlik vs oluyor ama beni rahatsiz etmiyor