• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İstanbul maalesef öyleymiş ya😕yakın illerden baksan nasıl olur acaba. Ufak bi yolculuk yapıverirsin çok bulantın kanaman falan yoksa. Bir de belli zaman aralığında yapılması gereken bir muayene. Gerçekten bu doktor sıkıntısı çözülmek zorunda artık. Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum yakında tüm illerde aynı sorun yaşanacak 😕
Bir yolunu bulacağım mecbur bakalım canım. Aynen öyle kadın doğuma da bulunmuyor kolay kolay o yüzden özele başvuruyor insanlar ben buldukça araştırmaya gidiyorum ordada kayıdım olsun diye yoksa özele gidiyorum bende. Randevu bulmak çok sıkıntı büyük şehirlerde canım 🤦‍♀️

Benim senden bir hafta geride ama öyle bir problem yaşamadım sırt üstü ve yan yatmaya alışmak gerekiyor sanırım
Canım şu an için değil ama ileriki haftalarda sırt üstü yatmak çok tehlikeli. Bebeğe giden kan akımını yavaşlatıyor sırt üstü yatış. Sol tarafa yan yatmak en doğru pozisyon 😊

Bende oksapar 4000 kullanıyorum sağlık ocağında yazdiriyordum 65 tl felan katkı payı doğuma kadar kullanacağım için doktorum rapor çıkarttı 3 kutu için 6 tl ödedim. Şayet hep kullanacaksanız rapor çıkartın
Anladım teşekkürler çok uygun bu şekilde ancak sağlık ocağı hastane yazmadan yazamam diyor :/

Kızlar az önce yatarken alt karnımda sanki seyreme kuşun kanat çırpması gibi bi his 3 4 saniye hissettim bebek olabilir mi erken değil mi daha 🤔 yarın 12 doluyor 13. Haftaya gircez
Evet kuzum bebek olabilir. İlk gebelik için tahminen 16.-17. Haftalarda sonra hissediliyor ama sizin erken başlamış ta olabilir, yatarken böyle tüm vücut gevsekken hissetmesi daha kolay oluyor o zaman ufacik bir kıpırtı bile hissediliyor. Daha sonra aynı belirtileri yürürken iş yaparken vs olur olmadık zamanlarda hissedeceğim 🤣🤣

MASALLAH Allah size 2 tane cennet kapisi nasip etmiş hamd olsun saglikla gelsin İNSAALLAH demekki kiz cocuklari biraz nazlı oluyor ya ondan bu kusmalar falan🤗🤗🤗benim de bir oğlum var bakalim gönlümüzden kiz geciyor ama yeterki saglikli olsun diyoruz 🤲🤲🤲
Kız çocukları çok bulantı yapıyor diyorlar ama ilk kızımda o kdr rahattım ki ne bulantı ne ağrı ne şişlik hiç bişeyim yoktu o kadar rahattım hamile gibi değildim bile sadece karnım şişiyordu. Bir defa kusmuştum o da sigara yanımda çok sigara içilmişti kokusundan dayanamadım ama o hamileliğim keşke şimdi de olsaydı dünyalar benim olurdu. Benimde gönlümden kız geçiyordu ama rabbim sağlık versin deidm çok şükür gönlümden geçen oldu. İnşalalh sizinde gönlünüzden geçen olur bir kız çocuğunuz olur canım 🙏🌸

Back